A RE-INCEPUT VOTAREA la Miss Odiseea Sarcinii

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bine ai venit pe lume, BB David Jonathan! Sa ai o copilarie fericita alaturi de minunata ta familie!
Felicitari mami Gina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumim!
Doresc la randul meu ca frumoasa zi/seara a Craciunului sa fie in inimile noastre a tuturor o sarbatoare care, sa nu se sfarseasca nicicand .

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Felicitari GinaM! GinaM de la Gina Mamica? glumesc, vreau doar sa te felicit direct si nu doar sa ma gandesc eu la asta fara sa si spun, pentru ca esti o femeie frumoasa! ai fost o graviduta super de fiecare data si esti o mamica ce radiezi de fericire! ai niste copii frumosi, sunteti o familie foarte fericita (spun toate astea pentru ca m-am uitat la albumul cu poze la care ai facut trimitere in pagina precedenta)... ce sa mai zic ca e numai de lauda! Acum ca ai nascut pe micutul Jonathan banuiesc ca vi s-au umplut inimile cu bucurie la toti 4! si ma gandesc oare ce ganduri ti-au trecut tie prin minte cand l-ai vazut prima data! Eu as fi zis cred: "Doamne ce minune, ce mic si ce stiu sa ma descurc cu el acum! " .... uitandu-ma la pozele cu tine si cu cel mic, asa mi-e gandul la un bb 2 si pentru noi.... abia astept cand o fi sa fie si la noi again!

Sarbatori fericite si numai bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by karligutza

Felicitari GinaM! GinaM de la Gina Mamica? glumesc, vreau doar sa te felicit direct si nu doar sa ma gandesc eu la asta fara sa si spun, pentru ca esti o femeie frumoasa! ai fost o graviduta super de fiecare data si esti o mamica ce radiezi de fericire! ai niste copii frumosi, sunteti o familie foarte fericita (spun toate astea pentru ca m-am uitat la albumul cu poze la care ai facut trimitere in pagina precedenta)... ce sa mai zic ca e numai de lauda! Acum ca ai nascut pe micutul Jonathan banuiesc ca vi s-au umplut inimile cu bucurie la toti 4! si ma gandesc oare ce ganduri ti-au trecut tie prin minte cand l-ai vazut prima data! Eu as fi zis cred: "Doamne ce minune, ce mic si ce stiu sa ma descurc cu el acum! " .... uitandu-ma la pozele cu tine si cu cel mic, asa mi-e gandul la un bb 2 si pentru noi.... abia astept cand o fi sa fie si la noi again!

Sarbatori fericite si numai bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei

karligutza - iti multumesc pentru aprecieri si pentru toate gandurile frumoase!Esti o scumpa!
Primul gand atunci cand l-am vazut a fost unul de multumire si adanca recunostinta fata de
Dumnezeu pentru tot ceea ce este si a facut pentru noi iar al 2-lea ,a fost acela ca seamana perfect cu taticul si bunicul sau! Este copia lor in miniatura!
Dupa 2-a fete si 2-a sarcini pierdute una dupa alta,cred ca va puteti imagina ce bucurie poate fi in familia noastra.De,acum sotul isi poate ridica voios palaria printre barbati ca are si el baiat!
Ma bucur sa vad ca ti-am facut pofta de BB#2!O diferenta de 2 ani + intre ei pot spune din experienta ca este perfecta.Mai asteapta totusi putin sa mai creasca ceva micuta Adela Patricia.
Va

Mergi la inceput

GinaM am sa incerc sa dau ascultare sfatului cu diferenta de varsta. Am observat si eu ca e bine ca diferenta sa fie totusi un pic mai maricica! sunt hotarata sa respect cel putin indicatia medicala de pauza 2 ani intre 2 nasteri (eu am nascut prin cezariana). Cat despre complimentele aduse sa stii ca ti le-am facut cu mare drag.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Completez spunandu-ti ca am observat ca ai observat care e numele complet al fetitei mele .... ti-am dat un link pe PM cu poze cu ea (in cazul in care esti curioasa si mai departe).

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

suntem deja in 27 decembrie... sunt 35 de minute deja dupa ceasul meu de cand s-a incheiat concursul Miss Odiseea Sarcinii!!!!!!!!!!!!!
asteptam pe desprecopii sa anunte castigatorii!

si apoi sa ne imbatam de fericire! nu?!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput