Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix nu te-am uitat. azi mesterul vine la ora 17.00. il intreb atunci daca da sau ba.

camera la fete prinde contur. uitati mai jos cum arata culoarea din camera pereti roz

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Monu frumoasa culoare.

Gabitza daca e inchisa ecluza si e pentru prima data cand o inchid de cand e construita.Sunt si ei panicati plus ca ne-au sfatuit cat mai putin afara.Dar si vremea e ceva de neinteles ploua cu gheata si dupa da soarele si tot asa,nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la noaptea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mie incepe sa imi miroasa a

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gusta, sper sa fie totul bine si sa nu patiti nimic pe acolo.
Monu, frumoasa culoarea! Si dupa aceea pictati ceva sau am inteles eu gresit? Spor la treaba, va doresc sa fie serios mesterul si sa terminat repede-repede.
Oana, la Tudora nu miroase, chiar m-a mirat acest lucru, dar la Agata, dupa doi ani si ceva mirosea, i-am facut o analiza si a iesit in regula. Ma gindesc ca are legatura si cu ce maninca copilul, pentru ca Agata baga in ea de toate, iar Tudora maninca atit de putin si sanatos, mai mult nu maninca decit maninca si atunci cind o face fructele sint baza, restul doar ca sa traiasca - , incit nici kk nu-i miroase atit de tare cum eram obisnuita de la Agata.
Androix, nu ma intristezi, ca situatia e atit de trista ca-mi vine sa rid cind ma intreaba cineva cum ne vom descurca dupa... Si stii de ce? Pentru ca nu stiu! Motto-ul Robotzicai de pe pagina anterioara se potriveste foarte bine cu situatia noastra din ultimii 7 ani - Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib - pentru ca tot ce am facut pina acum a fost cam asa. Pentru moment am gasit cit de cit o solutie, dar inca nu stim cit de viabila va fi pe parcurs. Octav are dreptul la un concediu de 3 saptamini cu 75 la suta sau 5 cu 70 la suta ca sa-si ajute nevasta cind naste - am ales-o pe cea cu trei. Dar pentru ca la servici la el e nebunie si pe meseria lui e singurul om de baza, i-au marit si salariul numai sa nu stea acasa atit de mult si sa-i lase balta tocmai acum, cind au comenzi girla (deci pierderea de 25 la suta va fi nesemnificativa sau poate chiar nu va fi, inca nu stim cit va avea in mina ca sa ne dam seama), va sta acasa doar prima saptamina, cea cu nasterea si apoi inca doua se va duce la servici intre 9 si 14, in asa fel incit sa duca si sa aduca fetele si sa se ocupe de ele dupa aceea, iar banii pe munca depusa in concediu ii va primi ca prima de Craciun! Iar mie imi vor ramine gatitul (pe care il voi reduce drastic in perioada asta, bebelusul si scoala (de lipsit pot sa lipsesc, ca am vorbit cu profesoarele si cu cite un coleg ca sa-mi trimita pe email cursurile predate in lipsa mea, dar va trebui sa pregatesc temele si examenele), cu care voi vedea cum fac la fata locului, ca acum nu am solutii. Si dupa aceea... ne intoarcem la proverbul de mai sus, vazind si facind. Ori mai mergem si dupa Sarbatori un timp asa, ori sint eu superfemeia care ma voi descurca cu toti si cu toate si sotul se intoarce la program normal la munca. Oricum, el are dreptul dupa aceste saptamini de inceput la 25 respectiv 32 (in functie de ce plan alege, cel cu 3 sau cel cu 5) de saptamini de concediu de paternitate platit cu 55 la suta si am putea merge cu asta si cu lucrul intre 9 si 14 pina in vara, daca chiar avem nevoie si banii de pe munca sa-i primeasca ca prima lunara (ca sa nu se spuna ca-i la negru).
Nu-si asa ca-ti pare rau ca m-ai intrebat!?! Adevarul este ca in ultima luna in casa numai despre asta discutam si acum daca tot m-ai intrebat, v-am spus si voua!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 19 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Cu intarziere, uram si noi din suflet toate cele bune sarbatoritilor de ieri, tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!

Ieri nu am apucat sa imi sun nici rudele apropiate sa le felicit..am tot zis ca mai tarziu ...si uite asa am ajuns in pat sa dorm si n-am mai avut putere nici sa ma intorc pe burta cand s-a oferit Dan sa-mi faca masaj dupa ce m-am plans toata ziua de dureri de spate... cred ca de frica mai mult Si apropos de asta, ieri am primit un banc pe mess, sa vi-l spun si voua : Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune sotiei si ii propune sa mai faca o data dragoste. Ea este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou: - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Sotia este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei: - Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor. - Bineinteles, dragul meu! Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotie: - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea... Sotia se ridica si spune: - Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu!

Si acucm trebuie sa fug...s-a trezit Patrick..iar eu poposisem la calculator sa aleg niste poze...ca ma roaga Dan de o saptamana sa i le fac...

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ce tare-i bancul.. Pai corect, vorba aceea!

Monu, arata bine, bine... Imi place culoare. Le desenezi ceva pe pereti?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Buna, la mine la ora asta se picteaza 2 pereti, acolo unde vor fi patuturile, vor fi cu desene. Unul cu winnie the pooh si altul cu barbie. maine seara ar trebui sa fie gata. sunt super curioasa.

Androix vezi ca iti trimit PM cu nr de tel al lu' nenea.

, mami de printese

Mergi la inceput

Faza urmatoare.

schita desen peretele antoniei

winnie the pooh

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adina, Marilena, Nelia, multumesc pentru raspunsuri. Deci stau linistita ...

Andreea, multumesc mult pentru reteta. Weekendul asta o sa cumpar mai multe gutui, sa incerc sa fac dulceata, ca mie imi place fff mult, mai ales in clatite, asa cum ai spus si tu.

Monu, foarte frumos si delicat rozul din camera fetelor. Imaginea cu Pooh vine intr-un fel de pagina pe care aia o pun pe perete sau deseneaza aia?

Nelia, acum am vazut semnatura ta ... si mi-am amintit ca eu am nascut-o pe Eva cind aveam aceeasi semnatura ... offfff, melancoliile ... Las' ca anul urmator o punem si noi de-un #2 (ca sa se nasca in decembrie - eu si Eva in iunie, sotul si #2 in decembrie).

Gusta, sper sa fie totul bine cu ecluza. Nu stiu pe unde stati, dar aici, cind astia umbla la ecluze in conditii de-astea, nu e a bine. Si decit sa stati in casa, mai bine mergeti in alta parte, alta localitate mai safe, stati intr-un hotel ceva ...

Vreau Tiramisu!!! Cred ca ma razbun pe barbat, ca a fost la meci de basket cu baietii si il trimit sa imi cumpere tiramisu in miez de noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Faceti bine bag seama...asata-i foarte bine
Io ma chinui sa ma dezumflu ...de mult nu am mai patit asa ceva ...parca sunt un zombi mergator cu ochii bulbucati,evidnet ca ma dor si rinichii de mor,iar analizele facute sunt bune...pacientul mort.

Iar mi-a tras Delia ieri o criza de milioane in Carrefour ,insa acasa si-a luat-o ca o cerea efectiv.I-am administrat o dozade diazepam pe cur si ca prin minune si-a revenit.

Ma uitam ieri in Carrefour la jucarii ...ca sa vezi ce inseamna calitatea ...aia de la fisher au facut jucarii in romana,adica sunt facute la noi.Dar se vede ca nu este aceeasi calitate la plus,iar vocea care se aude zici ca vomita.Cat de greu poate fi sa respecti niste standarde,daca tot ceri o avere pe ele

Astea se bat si-si scot ochii...le gatui

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput