Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

quote:

Tudora cinta: trust in me, trust in me... shsst! Si face ca sarpele! Sau il imita pe usu male, Balulu...

asta mi se pare tare de tot, vai cat imi place pasajul ala:)
Adina, foarte frumos aranjati,a abia astept sa vad finalul.
Monu, faine desenele de la fete, atmosfera de poveste la voi.
Adriana, suuuuuuuuuuper desenele, alea cu peisaj marin sunt dementiale, cred ca a mea gargarita spre asa ar inclina, nu prea e pasionata de papusi desi mi-as dori.
Am vazut si pozele cu cele trei gratii, doamne scumpe sunt asa la un loc toate.
ChrisDun, Carina e o mare finete, zici ca e de portelan.
Gabitza, cu tine retraiesc perioada cu burtica, amandine d-alea mici, mici si multeeeeeeee. IMi amintesc ca i-am zis doctorei la ultimul set de analize sa nu uite sa treaca de facut glicemia ca ma simt vinovata la cate prajituri am bagat si chiar ca uitase. Si culmea, la rezultate tocmai aia lipsea:))))

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, noi am facut cunostinta si ne-am imprietenit pe DC. Si mi-am facut multi prieteni buni aici. Tudora e the next Celine? Bravo pt cantare. Alexia mea e afona dar vad ca asta mica cam incepe sa cante.

Danelutza, nu te-am uitat. Inca mai visez. Dar sotul nu e asa curajos.

Sa mor de inima cu mobila dar bine macar ca se poate rezolva. Sper. sa va povestesc. Baietii finuti au zis ca vin la 17 si au venit la fara 10. Jos palaria. Dar de acum... sifonier cu 3 usi ... si de fapt are 3 corpuri si 2 usi. Sifoneirul e sifonat pe laterale asteptam sa schimbe maine placile. Daca nu... la urmatorul transport. Tot la sifonier au uitat sertarele care se pare sunt in pachetul Adinei.

buuunnnn

Si cand vin acum acasa, ca am fost la gradi cu Alexia, sa vedeti minune. Mobila are bucatele de vitralii. Sifonierul si patutul au acelasi model comoda are alt model pe vitralii. Sa ma apuce damblaua si alta nu!!!! Astept ca pe spini pana maine dimineata sa ii sun sa le zic na belea! Nu au deloc simt estetic. Cred ca nu am somn pana nu vad ca schimba usile.

Azi a fost o zi de cosmar. Alexia s-a intrecut pe sine in prostii si istericale. Sper sa terminam camera repede sa se calmeze. Acum nu mai pot sa o scot din camera lor pentru ca vrea sa doarma singura in patul cel nou cu bb (are o papusa bb). Si sa vederi ce fain e ca doame cu bb, cu bibble, cu bb mare (alta papusa) si cn papusa care canta (are o barbie care canta ca si Shakira. Deci doarme cu un intreg grup de papusi

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, si eu mi-am facut prieteni tare buni aici, pe DC, mai ales in Canada, unde e mai greu sa cunosti. Dar chiar la vizite in afara orasului unde locuim nu m-am gindit, de aceea m-a surprins placut faptul ca o vizitezi pe Beatrice si mi se pare o idee buna pentru toate fetele sa o facem... cindva. Te invidiez (da' constructiv sa stii) de pe acum cu gindul la bunataturile pe care le va pregati Beatrice pentru voi. Yaaamiaaaam!
Imi pare rau de mobila, deci sa inteleg ca Adina are toate (ne)sansele sa nu scape nici de la Baby design fara ceva lipsa... Offf! Sper sa se rezolve! Si sotul meu, care nu mai suporta Ikea, si la noi nu a fost nimic lipsa, doar un pic de tot lovite pe ici pe colo, la transport.

Eu imi fac de lucru, ca Tudora a adormit la unu si acum e trei fara ceva si trebuie sa o iau pe Agata de la scoala si nu vrea fetita mea sa se trezeasca. Am zis ca o las pina la fara un sfert si o imbrac asa adormita si o duc in carut... dar mi-e teama ca se sperie si se pune pe urlat. Si mi-a trecut asa prin cap un gind: cum ar fi fost sau cum va fi cind va mai fi inca unul mic de imbracat, intr-o situatie ca asta!?! Si vine iarna, nu vara...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 16 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mama am tras o placinta de lasata secului,nu ca as lasa eu ceva...dar buna ...am ascuns-o ca altfel nu garantez integritatea ei pana maine...

Monu baga poze la mobila nu ma lasa asa...

Tdi nu zi de 2 ori ca acusi te trezesti cu mine la poarta...

Daniela nici nu vreau sa ma gandesc ca as avea ceva...o colega de-a mea si-a facut papanicolau si a iesit negativ,dar a trebuit sa faca testul HPV ca i-a gasit niste epitelii ciudate ....cica nu are nimic dar adca are virusul e nasol,iar daca nu cedeaza la tratament insemna ca-i grav.
Mi-e si frica sa ma duc la test...

Gabi am vazut cat de cat laptopul ala...pare tare dragalas ...mai ales ca il are pe Pooh...

Gabitza le-am vazut si eu alea in carrefour...vocea aia in romana suna ca naiba...mai bine engleza sau italiana ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen, ce lasata secului fata! ca eu habar nu am. cand si ce sarbatoare e ca eu tre sa fac curat prin casa. Zi-mi simie te rog! Ma duc acum sa fac poze.

Danelutza, completare. as veni si mainela voi dar e ceva legat de dovada contract de munca ceea ce e cam greu. Mai asteptam.

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura azi e lasatul secului, asa ca baga aici o felie de placinta cu brinza, ca la articolul brinza eu stau prost, asa ca... va pot servi doar cu niste trigoane cu brinzica http://family.webshots.com/photo/2004240250080132939zSpOCV

Monu daca reusiti cu contractul, eu tot aici sint...
Cit despre lasatul secului, incepe miine postul Craciunului

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si la mine lista de vizitatori este deschisa, deci care vreti, veniti cu mic cu mare!

OlgaM, tu nu zici nimic de Florida? Poate o adorm pe Eva si incerc sa te sun. O sa stam acolo cel putin 3 luni, cu vizite saptaminale la Walt Disney World. Vorbim la telefon.

Dalenutza, mami, ce-mi faci???? M-a apucat bocitul cind am vazut prajiturile tale ... ca am inceput sa ma uit si la celelalte, mi s-au umezit ochii, iar la prajiturile cu nuci chiar m-am apucat de bocit de-a binelea ... Hai, vino in vizita, te rog, ... si imi arati si mie cum faci prajiturile alea minunate! (sau macar reteta pentru prajitura cu nuci)

Am vazut si celelalte poze, doar pe a Gabitzei, cea cu mincare despre care vorbiti, nu am gasit-o ... Poate am sarit o pagina la citit.

Sper sa adoarma monstruletul. Deja am inceput numaratoarea inversa pina vine soacra-mea, ca sa am timp si eu sa mai respir putin ... Poa' sa o invete si sa fumeze, nu ma mai intereseaza, vreau doar niste timp doar pentru mine. Gabitza, am citit pe la un alt subiect ce ai scris de motivul pentru care te-ai intors la servici, exact asa ma simt si eu de mai bine de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela m-am conformat si am pus www.dropshots.com/loreen#date/2007-11-13/22:44:49" target="_blank">placinta pe un platou sa va serviti...

Monu cu orice le am dar nu cu posturile si sarbatorile...cica de maine se intra in post si finii au facut misto de mine sa le fac placinta ca cica se merge la nasi...sanchi...astia stiu ca daca vor ceva de crapelnitza le fac...asa ca m-am executat...nu-ti imagina ca au venit cu plocoane...
Faina tare mobila...mie-mi place si vitraliile alea se vad in poza diferite exact cat se vad peretii mei crapati... fetele sa fie multumite...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura asa mai zic si eu lasatul secului, ai pus brinzica multa si stafide , sigur a facut si mamica mea placinte bune ca ale tale, dar ramin cu gindul la cele pe care le-am mincat la plecarea din Romania.

Oana C te astept si eu in vizita
Uite reteta de la prajitura cu nuci, doar ca eu i-am pus glazura de ciocolata pe deasupra si am taiat-o repejor http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6934
culinarul sa traiasca, ca de-acolo am ajuns cit de cit bucatareasa buna, zic eu
Uitasem sa-ti spun, foile se intind foarte bine, daca pui hirtie din aia de copt, o foaie dedesupt si una deasupra aluatului, apoi dai cu sucitorul.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

ma omoara alexia. vreasa doarma in camera ei cea frumoasa. dar nu e gata!!!!!!!!!!!

, mami de printese

Mergi la inceput