Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
loreen spune:
Am gasit ceva tare frumos...bun pentru serile la gura sobei (cine are...) http://www.filme-youtube.ro/games/Celine_Dion_-_Happy_Christmas.html
Daniela stau bine...ma doar cam la fel de tare si astept sa ma duc la echo...si peste 2 saptamani am intalnirea cu domnul Papanicolau...sigur pacientul mort si cu analize eronate...
Nelia si Delia mai face mutre din astea cu dormitul dar ii trece repede...eu o simt cand isi bate joc de mine dupa tonul folosit...probabil si ea stie asta si de aceea prefera varianta viol la domiciliu...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
blackpanterro spune:
NewMami, si Aidan doarme inca in patut, chiar voiam sa intreb si eu daca mai e cineva...Lui ii place mult si eu ma simt bine asa ca nu imi e frica, ca cade noaptea.Sper sa il mai tin acolo pana la 3 ani si apoi vom trece direct la full bed.Mie nu imi plac deloc paturile de toddleri.Oricum crib-ul lui e din ala ce se transforma in pat de toddler dar cum am spus nu pot sa diger ideea:)
Nelia, mai ai atat de putin! Sunt sigura ca numele o sa i se potriveasca :)
Monu, sunt frumoase desenele.Planul meu e sa ii fac camera lui Aidan asa http://www.wallnutz.com/MuralCatalogPages/ML0035PrehistoricDinosaurs.htm
sau http://www.shelleygrund.com/Murals/murals-underwater-characters.htm
Mai sunt multe desene, aproape ca nu pot sa aleg
Pt ca vorbeati de poze...sunt foarte incantata ca am facut si noi poze profesioniste de studio, la baza.Am primit o poza A3, 8 poze putin mai mici, 8 poze si mai mici, 16 poze pt portofel si 16 poze pt felicitari de craciun toate pt suma de $189. Mi se pare un super pret, la studio nemtesc ar fi costat 600 euro.Am iesit super toti 3 si abia astept sa trag o raita prin IKEA sa cumpar rame.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
babygirl spune:
neata
fii-mea doarme de la 19;00. e aproape ora 08;00...
loreen, androix, mut acum pozele pe flicker, contul comun.m-a rugat mihai sa le sterg d p webshots, sa nu le vada familia care are acces la cont. vrem sa fie totul surpriza. dar repet, nu e gata. in weekend terminam. mai tb sa vina electrocsnicele si mobila din sufragerie, dormitorul emei.
nelia, ma bucur ca ai apucat sa vezi pozele. verdele ramane culoarea mea preferata si indiferent de moda va exista in orice casa ne vom muta. am pastrat si portocaliul, nou este peretele rosu din living care se potriveste f bine cu canapeaua rosie.
sa va mai spun de ikea..?
patul nostru se balangane. suntem ca-n barca..:))
am pus pozele cu ap. in flicker, contul comun
ChrisDun spune:
'Neata!
Laura si Cornelia, va multumesc mult pentru comentariile la pozele fetei.
Daca nu erau pozele Adinei tot pe contul comun, n-as fi vazut. Pe viitor o sa fiu mai atenta... sunteti dare dragute 
Babygirl, superb ! N-am cuvinte. Totul e desavarsit
NewMami, si Carina doarme inca in patul ei de bb. Partea proasta la acest pat este ca nu se rabate latura pe unde normal ar trebui sa coboare, asa ca de fiecare data cand vrea sa urce sau sa coboare din pat sare parleazul
. Cam incomod, dar s-a obisnuit. Noi, ca si Adriana, ne-am gandit ca la 3 ani o sa-i luam direct pat de copil... dar atunci o sa stau cu inima cat un purice sa nu-mi cada din pat
.
Dar daca ar fi sa ne mutam, as face cum au zis fetele: as pune direct patul de copil.
Nelia, cred ca am uitat sa iti spun ca am vazut poze cu fetele tale - mai ales am vazut-o pe printesa Tudora zambind si razand. Cat e de haioasa ! Cred ca era tare mandra de costumasul ei. Agatei cred ca ii sta bine in orice culoare, am vazut-o in costumul de vrajitoare, apoi in rochita de patinaj, ii vine nemaipomenit!
Ioanailinca, moama da' ce peripetii. Ati stat cumva la vizavi (cumva in diagonala) de hotelul Petromului ? Poti sa imi dai ceva date de contact de-ale gazdelor, pe pm sau pe ym? Merci.
Gabitza, nu ne zici cum fu ieri la "civila"?
Si a mea a dormit azi mai mult ca de obicei, dar am trezit-o inainte sa plec la serviciu, pentru ca m-am dus sa o pup. Nu ma pot abtine ![]()
Sa aveti o zi frumoasa !
Androix spune:
Adina, vazut poze! Misto, ce mai! Ai zis tu ceva de tapet dar ala din dormitorul vostru m-a dat gata. Probabil din poze nu se vad defectele peretilor care nu sunt drepti, dar sunt sigura ca nici la fata locului nu este evident. Super, mi-a palcut foarte tare. Felicitari pentru gusturi! Zici ca ati avut designer asa de frumos a iesit. Vorba lui IlincaIoana, ma ia o pofta de amenajari cand vad la voi...
Si am dat pe-acolo si peste niste poze cu Carina de ChrisDun imbracata in printesa.
Foarte frumoase si pozele si modelul!
Gata, ma duc ca mai am putin de scris inainte sa plec la scoala, si o ciorba de facut, plus o supa chioara de morcov pentru fi-mea, azi nu am dat cu aspiratorul dar tot ca wonder woman ma simt 

Andreea
andutzy spune:
Hello!
Fetele, care va indurati de mine sa-mi dati si mie parola de la contul comun? Se vede treaba ca nu am mai avut timp de secole sa arunc un oki pe acolo si nu mai stiu parola. Multumiri anticipate!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
monu spune:
Gata! nu se mai poate! ma declar invinsa!
nu mai pot face fata temperamentului Alexiei care se plictiseste acasa si vrea la copii si gradi si demoleaza toata casa. Acum demonteaza covorasul puzzle din sufragerie. si asta mica care se da jos din pat, balansoar sau pe unde o pui.
am sunat deja la o gradi si au loc. asa ca cat de curand mege sa demoleze gradinita.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Chris, tocmai bem "civila" de ieri ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Adina e foarte frumos asa in faza intermediara ...bucataria seamana mult cu a mea numai ca eu am luat varianta wenghe,in toata casa...apartamentul e semidecomandat?!Am avut senzatia asta privind dispre living...anyway este bestial ...sa petreceti o mie de ani fericiti in el...sau macar pana va mutati la vila...
Chrisdun nici eu nu ma pot abtine dar nu intru ca se trezeste...mai ales cand o vad cum doarme pe burta cu curuletzul in sus...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Ciao...ca altceva mai inteligent nu stiu sa zic
...sunt la cura de slabire si nu se mai intelege om cu persoana cu mine...am ajuns purcel ordinar, adica targetul era 55 si m-am facut victorioasa cu 70 de kile!
am vazut poze...Adina, apartamentul e superb, abia astept sa-l vad gata!
mi-ati facut o pofta de amenajari!... aveam oricum in plan pentru inceput o sa reordinam bucataria ca de cand avem centrala noua mult mai mare decat prima a devenit necesara o schimbare, cumparam alt blat si mutam aragazul si chiuveta, cu ocazia asta poate le si schimb ca-s destul de vechi si m-am saturat de ele. l-am bagat in sperieti pe sotz ca la primavara zugravim, n-au trecut decat 3 ani de la ultima renovare si deja arata jalnic, toti peretii scrisi si "aranjati" de artista familiei, alias pitika atomica. dormitorul ramane roz, camera fetei galbena si poate ii pictez ceva iar zona de zi vreau o combinatie de portocaliu cu bordeaux. imi vine un dubiu totusi...culorile puternice nu micsoreaza spatiul? ce parere aveti?...poate imi dati alte sugestii.
revin.