Pamantul in pericol in 2035...
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Tisina spune:
quote:
Originally posted by miki68
M-am uitat si eu la stiri si ma gandeam: chiar am sa mor la "frageda" varsta de 67 sau dau astia o rezolutie ONU si-l trimit pe Bruce Willis si Ben Affleck sa salveze lumea de la pieire
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Draga mea, din pacate la vremea aceea nu prea cred ca Bruce Willis va mai fi disponibil. Poate Ben Afflek, dar el fara Bruce nu are nici o sansa! Parerea mea!
![](icon_smile_big.gif)
Si acum pentru cele care s-ar putea supara pe mine ca imi arde de gluma: fetelor, daca e sa fie cum zic ei, haideti sa traim cat putem de frumos intre timp
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia_b spune:
Nu cred in previziunile mamei Omida, dar stau si ma intreb daca este chiar asa de neacceptat si neprobabil ca vreodata, in sute, mii, milioane de ani ca un asteroid sa loveasca Pamantul? Sau si asteroizii sunt niste inventii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by iulia_b
Nu cred in previziunile mamei Omida, dar stau si ma intreb daca este chiar asa de neacceptat si neprobabil ca vreodata, in sute, mii, milioane de ani ca un asteroid sa loveasca Pamantul?
Nu.
Dar pentru patronii mass media este de neacceptat sa astepte sute, mii sau milioane de ani pentru o stire de senzatie.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Mda asa cum ziceau atunci cand vom intra in anul 2000 va fi sfarsitul lumii..acu ne pasuieste pana in 2012,si daca suntem buni ne pasuieste si mai mult???
Sa fim sanatosi pana la asteroidu' ala...
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien