Pamantul in pericol in 2035...
![](images/user_woman.png)
In 2035 un asteroid poate lovi pamantul. Cine are informatii sau articole stiintifice sa ne informeze ...
Raspunsuri
miki68 spune:
Bey nasho, mi-ai luat fatza... Tocmai vroiam sa deschid eu un topic pe tema asta. M-am uitat si eu la stiri si ma gandeam: chiar am sa mor la "frageda" varsta de 67 sau dau astia o rezolutie ONU si-l trimit pe Bruce Willis si Ben Affleck sa salveze lumea de la pieire
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
women13 spune:
Sorry, nu asta mi-a fost intentia, insa din pacate nu e de ras ... se pare ca e verificata, insa eu nu am timp sa caut pe net acum , insa cica s-a dat la pro tv o stire de genul... mie mi-a zis astazi cineva , ca nu e o gluma si ca s-au facut calcule clare in acest sens...
Sa dea Domnul sa mint eu ... dar, daca nu, parerea mea este ca nu cred in nimic actual ce ar putea devia un asteroid...iar 30 si ceva de ani e prea putin pentru a te pune la punct cu un astfel de dezastru...
miki68 spune:
Sper ca nu te-a suparat tonul meu. Glumesc pt. ca, din nefericire, nu prea vad ce am putea face noi, simplii muritori.
cristina d.
miki68 spune:
Total off topic: vroiam de mult sa te intreb ce mai face bebitza care a stat dupa nastere la maternitatea "Cuza Voda" din Iasi? Era din Galati parca.
cristina d.
women13 spune:
Am copilarit in Iasi, iar facultatea tot acolo... cum sa ma supar pe tine... sa vreau si nu pot ... si nici nu e de suparare ... daca ai stii cat de greu ma supar eu , ai ramane uimita... da' si cand ma supar,... am sot ardelean... ii gata bade.
women13 spune:
Noi doua luam "bataie" de la moderatori ... Sara-Maria e foarte bine, i-am taiat din mot pe 23 octombrie... e obraznica, frumoasa, creste, si-a infipt manutele in tort, a ales microfon, oglinda si chei de auto... sper sa nu se faca manelista in rest e foarte bine, alte detalii pe PM, ca luam bataie... Mamica Sarei este insarcinata cu fratiorul sau surioara acesteia...e in 5 luni... Deci ii vine perechea ... copchil norocos , nu alta...
Mei, pune tu stirea aia de pe pro tv, ca nu o gasesc, ori astia din casa fac misto de mine si ma trezesc cu vreun avertisment, cica ei au vazut pe "descoperi"
miki68 spune:
www.protv.ro/stiri/eveniment/avertizare-asteroidul-apophis-ar-putea-lovi-pamantul-in-2035.html" target="_blank">stire despre asteroidul Apophis
cristina d.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Eu nu vreau sa mor asa de repede.Vreau sa imi vad copii mari si nepoti chiar.Sper sa nu fie adevarat ce spu astia si sa fie doar o presupunere.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
ocebine spune:
http://en.wikipedia.org/wiki/99942_Apophis
An additional impact date in 2037 has been identified; however, the impact probability for that encounter is 1 in 12.3 million.
Io zic ca puteti sa va coaseti linistite rochiile de soacre
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Astea-s stirile Pro-TV de la ora 5? S-au terminat crimele?
The best thing you can do for your children is to love your wife.