Idei cadou Mos Nicolae

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

bineinteles ca sanatatea, dragoste si fericirea familiei e cea mai mare dorinta
dar daca vorbim de dorinte "materiale" eu imi doresc o vacanta...cateva zile doar eu cu sotul! daca nu o bijuterie e oricand binevenita

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

De mos Nicolae in familia mea fiecare primeste papuci de casa cat mai viu colorati, sosetute, fular, caciula, manusi, un obiect ca amintire de mosul anului respectiv, iar fata dulciuri si fructe. Acel obiect specific anului e o cana, sau o papusa mai haioasa pentru fetita, gen artizanat, sau un pufulete(un animal din plus)cam asa ceva. Anul trecut fetita mea a primit o papusa cu par de lana si rochia era in stilul portului sasesc, e tare draguta papusa, sotul a primit o piramida din plastic cam de marimea unui pumn de om, de la magazin chinezesc, iar eu o cana cu bleu cu margarete. Mie imi plac tare mult canile si adun doar cate 1, maxim 2 dintr-un model. La noi, magazinul chinezesc are preturi foarte bune si obiecte vesele.Va doresc sarbatori frumoase si o iarna de vis. PA-VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Noi luam cam asa..
Pt baieti cravate.. sotul meu face o pasiune din asta.. iar la fete un ceas, o bijuterie...
Anul asta cred ca imi doresc un telefon nou:)))

Sarbatori faine si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mos Nicolae aduce dulciuri , bete , chestii "usoare".
Asa ca vreau niste visine cu lchior trase in ciocolata , banane trase in cioco si niste oua Kinder

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Da, si noi ne cadorisim in fiecare an de Mos. Anul acesta am avut deja nenumarate cadouri pe toate planurile si de diferite valori (morale/materiale), asa ca nu-mi doresc decat sanatate si putin timp liber in plus pt familie.Altceva chiar nu-mi mai doresc. Pt domnisoara m-am hotarat chiar in seara aceasta, m-am oprit la obiectul www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2719105#prod_prodinfo" target="_blank">acesta.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Imi doresc un apartament decent din care sa nu mai fiu nwevoita sa ma mut peste un an.Fetei i-am luat deja 3 ursi pentru colectia ei dar ii voi ascunde pana atunci.Sotului inca nu stiu ce-i voi lua.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

de Mosul asta cu noroace, ca in fc an dealtfel,sa mi aduca un "ceva" dulce special.. genul ala de dulciuri la care te uiti cu jind dar consideri ca este exagerat de scump dar si exagerat de buuuun! Ce i voi oferi? Cam la fel!

Cit despre Mosul cel Mare...... mi am dorit dintotdeauna, stiti vorba aia, de cind eram mica, un aparat foto shmeker, cu zoom mare, si alte acareturi.. un aparat foto "alu mine"... Cit despre ce voi pune pe lista-cerere pe care i o vom prezenta la sedinta cu el, pentru ceilalti multi membri ai familiei, inca sintem in prospectari si negocieri...

Teodora m a intrebat ieri din nou daca exista Mosul, i am amintit cum in urma cu 3 ani, la craciunul din 2003 dupa ce a vazut filmul "Miracolul din str. 34", i a cerut mosului 3 lucruri imposibile in acel moment: un tata, o sora si o casa noua! (la fel ca personajul filmului)... iar Mosul i a dovedit ca exista!

Sa aveti Mosi bogati si buni

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu imi doresc sanatate, multa sanatate pentru mine si familia mea. De luat am sa-i iau baiatului mic un set de bucatar - ca vrea si el sa faca mancare -, baiatului cel mare nu prea stiu ca e cam greu cu adolescentii, iar sotului trebuie sa ma orientez prin magazine, chiar nu stiu, poate "fur" vreo idee de pe la voi!
Numai bine va doresc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

MOS NICULAE
Aduce ca de fiecare data cate o punga pliiina cu dulciuri si fructe!
Eu de obicei luam cam aceleasi dulciuri...dar acum am sa ma reprofilez...mai putine eventual...dar ceva ce nu am mancat... chiar daca e mai scump!Abia astept! Ma simt ca un copil...
Pt. celalalt Mosh... mai reflectez dar cam stiu: haine si ceva de incaltat! Nici nu cer prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Eu vreau de la Mos Nicolae o inghetata mare, mare, la cutie.As vrea o masina de facut inghetata dar nu-i asa de darnic mosu.
Iar Mos Craciun poate sa-mi aduca orice acolo sub bradut.
Sanatate ne dorim cu totii in fiecare zi. Asa ca de sarbatori sa ne dorim si altceva.
LMA celor ce-si sarbatoresc azi onomastica.

alina

Mergi la inceput