Pentru secretii galbene in nas trebuie antibiotic?
Raspunsuri - Pagina 2
TOMALAVINIA spune:
Noi, in astfel de cazuri am folosit SINUPRET. E din plante si ajuta la eliminarea secretiilor.
Eu am tinut-o pe Cristina 3 saptamani cu secretii muco-purulente si cu acest sinupret.Si s-au eliminat.fara nici un antibiotic, asta la recomandarea medicului.
Se gaseste in farmacii. Eu am dat pe el 29 de lei.
Multa sanatate!
ralucutza77 spune:
quote:Da, stiu de Sinupret, i-am mai dat si eu. O data i-au trecut mucii dupa 5 zile de tratament, a 2-a oara nu mi s-a parut ca a ajutat-o prea mult. ACum am inceput din nou sa-i dau, de ieri. Tu i-ai dat 3 saptamani in continuu?
Originally posted by TOMALAVINIA
Noi, in astfel de cazuri am folosit SINUPRET. E din plante si ajuta la eliminarea secretiilor.
Eu am tinut-o pe Cristina 3 saptamani cu secretii muco-purulente si cu acest sinupret.Si s-au eliminat.fara nici un antibiotic, asta la recomandarea medicului.
Se gaseste in farmacii. Eu am dat pe el 29 de lei.
Multa sanatate!Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
TOMALAVINIA spune:
Da.Pana am scapat de muci, adica nu mai avea nici o secretie. Si dr a zis ca pot sa ii dau 4 saptamini fara oprire, nu are ce sa ii faca rau.SI, crede-ma e un dr competent, lucreaza in spitalul de copii, deci are experienta.
greieras spune:
Si fimea a avut cateva episoade de secretii galbene, datorita unor viroze, dar au trecut asa cum au venit fara nici un antibiotic. Cum au spus si fetele, nu se dau antibiotice una-doua.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157600993936181/" target="_blank">Eva 2007
mi_ro spune:
Si Tudor al meu a avut mucisor galbeni fara a avea febra sau alte simptome. Am pus un pic candela cu eucalipt in camera pentru a dezinfecta aerul inainte de a face baita lui bebe. Dupa baie i-am pus apa salina in nasuc, i-am stins candela (pentru bebei nu este voie sa folosesti prea multa aroma!) si am bagat toata noaptea aparatul Salin. In cateva zile a scapat de muci. Nu folosesc niciodata antibiotice ci numai homeopate.
mihaela
ana maria spune:
De obicei cand fi-miu are muci, incep aposi si spre final devin galben verzui. Acum o saptamana insa din prima a avut muci si secretii purulente din ochisori si o febra foarte ciudata (ba crestea, ba scadea, a inceput cu o stare subfebrila si adupa 2 zile avea aproape 39. Dupa 3 zile i-am dat antibiotic pt ca deja se plangea de dureri de urechi, se scula chiar noaptea si plangea ca-l supara urchile.
Am vorbit si cu orl-istul meu si el mi-a spus ca numai la mucisori verzi nu se da antibiotic, ci doar daca face si febra mai mult de 3zile.