Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
karligutza spune:
Sunflower de ce absentezi de pe forum?
cum se mai simte Denis? ai rezolvat problemutele?

karligutza
sunt mamica Adelutei 
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
of mai fetelor, de cand nu mai putem iesi atat de mult afara, puica mea s-a invatat sa doarma numai in brate.Daca o pun in pat gata cu somnul.Asa ca iar o iau in brate si doarme fara probleme dar din cand in cand tresare speriata sa vada daca nu am pacalit-o si am lasat-o iar in pat.
Ce mai, o adevarata distractie.
Ieri am last-o afara sa doarma desi pe la noi a fulguit din cand in cand, si a dormit aproape trei ore.Asa am reusit sa fac si eu ceva de mancare sa mananc si sa mai citesc pe aici. Dar de acum cam greu cu forumeala
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
asta cu tresaritul ca sa vada daca mai esti acolo o cunosc si eu

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Ioana75 spune:
Carmen, ai dreptate, pui cu smintina e usor de facut, poate ma incumet si eu
.
Aylin, succes la doctor! Nu vrei sa mergi mai bine la un control la o clinica privata, sa-si dea cu parerea un alt dr pediatru? Si nici nu trebuie sa dai spaga, platesti consultatia si primesti bon fiscal. Noi am uitat certificatul de nastere al copilului acasa la botez
, si s-a dus socrul sa-l aduca.
monica, eu am scos-o ieri pe Smaranda cu fatza in vintul ala rece si a inceput sa plinga tare, s-a speriat, a avut un shoc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
aylin_tarcan spune:
monicabo, stiu unde e parculetul. eu in el am crescut ![]()
cat a luat andreea ta pe luni? o fi vreun prag, sa stii
carla,
. mare noroc au fetele cu copii cuminti ![]()
as tine-o pe asta pt cantarit, ca nici altii nu sunt mai breji la policlinica...ca daca e ceva mai nasol, ma duc la euroclinic
nici la mine nu si-a revenit buricuuul
mychydutza, dau copy paste la ce zici tu si salvez....
ioana, asta ziceam, ca daca ma hotarasc ma duc la cobac la euroclinic
karli, acum sunt in internet explorer ca sa testez ce zici tu si...uraaa, asta e. merge. meriti multi
. bravo!!!!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Cok spune:
buna fetelor
amreusitsa mai ajung si eu la calculator...ca fata mea vrea numai cu mine si in general in brate; zic ca o sa se dezvete, dar mi-au cam pierit sperantele....
Aylin in legatura cu agitatia si Ana a fost la fel, dar dupa 3 luni s-a mai cumintit.....iar cu adormitul este cam la fel, dar macar nu mai plange asa.......mai inainte exact ca la tine: o leganam de-mi amorteau mainile si dormea 10 min. Dar o sa fie mai bine cu siguranta...ai incredere...sunt si ei mici..de...
Noi nu mai scapam de niste mucisori de aproape 2 saptamani....
Bafta la dr
sa ne zici ce ai fact
( mama Anei 15.07.2007)
sunflower1979 spune:
karli, ti-am raspuns pe mail, caci mess-ul ta e de kko, dupa cum bine spuneai.
te pup!
Cristina, mami de superbaietel
www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
monicabo spune:
Aylin, Andreea a luat asa pe luni (ti-am zis nu face parte dintre copii dolofani)
Luna 1: cam 900 g
Luna 2: aproape 700 g
Luna 3: cam 350-400 g
Luna 4: la saptamani din luan a 4 a, luase 500 g, sa vedem la luna cat o avea...
Deci cel mai putin in luna 3
Voi in ce parcuri mai iesiti? N-ati iesit niciodata in Sf Maria?
Mi-e mi-e greu cu ea acum, sunt singura peste zi, si acum cat nu sta in fundulet, mi-e frica s-o pun intr-un scaunel de masina si de aia merg mai pe langa casa.
Cand mai sutn cu cineva si iesim cu masina, mai mergem si in Kiseleff, Herastrau. Sau vara cand ieseam seara, mergeam cu sotul meu cu masina pri Herastrau. Dar cum nu mai putem iese asa tarziu, trebuie sa ma descurc singura in cele mai multe din zile...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
gabiarama spune:
Multumesc tuturor pentru urari ! Va multumesc ca v-ati gindit si la Mihnea
,dar mai am un Tudor Gabriel ,tiz cu dodolinul lui Jadi[:D
La multi ani si lor ,nu ? Sa curga sampania (ma cam grabesc si nu am timp sa caut smile-uri
)
La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei !
Eu tocmai am primit mobila din living ,o monteaza acum baietii .Cred ca o sa o consider drept cadou
Ca sa ma simt si eu bine (ala care se umfla in pene)
Poze
Gabrielabv spune:
gabiarama iti doresc muuuulta putere sa treci si peste aceste noi incercari. Ti-am admirat puiutii si tare bine iti mai seamana cei marisori, sa vedem Tudor in ce parte se arunca.Dar cu asa mamica frumoasa parca ar merge si o fetita daca nu ar fi prea greu de crescut puii astia care ne secatuiesc de toate puterile.
Sanatate multa si grabnica revenire a pardalnicelor de masini care te lasa exact cand iti e mai greu
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Carmena spune:
Karligutza nu te iert cu ciorba radauteana sa stii...
Ioana succes la puiul cu smantana!!Eu mai am o portie in frigi, dar mi s-a luat de el, vreau o ciorbica.
Bogdi doarme si vreau sa-l scot afara. Cred ca il iau cu forta...
Alina a sa nu uit, e o scumpa si o grasunica Elisa, ptiu ptiu.Si sincer ma faci invidioasa, ce mananci de ai asa lapte in tzitzi, si creste fata cat altii in 3 luni???
Carla io grasa de cand ma stiu, cand te vad asa subtire si te mai si lauzi ca basculezi dulciuri...In fine si io, dar la mine se aseaza fix unde nu trebuie...Si trag nadejde tot dupa 6 luni ale lui Bogdi sa mai dau si io jos nitel.
Hai pupici.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan
si Bogdan