Cireasa de pe tort!
Raspunsuri - Pagina 2
sirimie spune:
Am auzit si eu la tembelizor. Se pare ca italianul respectiv nu a respectat regulile si a intrat intr-o zona interzisa.
Dar nu am auzit de vreo asociere cu ce se intimpla cu romanii din Italia. Pentru ca nu exista nici una.
Cred ca intre timp si in Italia discutia s-a mutat la "problematica integrarii tiganilor in UE"
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
_giulianna_ spune:
Mai....ne ducem naibii...
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Fii serios, bautorii adevarati beau alcool de fermentatie, adica tzuica batrana, palinka si altele din aceeasi familie, nici urma de metanol in el.
Laura, cand vorbesti de bautorii adevarati ii ai in vedere pe cei care se respecta cu un paharel-doua maxim de vin din podgoria proprie?
Eu vorbeam de alcoolicii inraiti, cei care au trecut de mult de stadiul fermentatiei naturale. Cei carora in vene le gasesti miligrame de sange la un litru de alcool . Cei care au trecut la procesarea spirtului medicinal sau chiar a alcoolului tehnic. Pe filierele astea ad-hoc mai scapa si cate-o sticla de alcool metilic in locul uneia de alcool etilic. Nu sunt povesti. In preajma combinatelor chimice din Romania apar des stiri cu morti sau orbiti dupa nunti in care au tras o dusca de bautura preparata cine stie cum cu alcool metilic.
Llaura spune:
Eu am scris la misto (sau in fine asa am intentionat), serios a scris Nonna76 mai sus.
De ex daca imi dai o bere, am sa-ti povestesc cum am avut noi ethanol situation la scoala, ca se consumau cu zecile de litri in fiecare zi (scoala era in US ). A, si pe aceeasi idee vad ca moda impuscatului a trecut balta
Voi in schimb puteti sa imi ziceti si mie de gafa lui Cioroianu, ca n-am timp sa citesc stirile pe larg, muncesc la capitalisti.
capcaunul spune:
Cioroianu a spus un mare adevar. Problema este ca asa ceva nu prea se spune in public. Si in niciun caz nu de catre un diplomat. Iar el ar trebui sa fie seful diplomatilor ... adica cel care ar trebui sa vorbeasca numai in parabole.
Prea a spus pe sleau ce gandim majoritatea.