scrie aici gandul tau ascuns din clipa asta !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Este,este,de nu-l gasesti in Bucuresti ti-l trimit din Focsani..ce ,numa bugetul meu sa sufere...........glumesc ,ieri a aparut al doilea numar,insa exista si primul,l-am vazut atarnat la toate chioscurile de ziare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Saru'mana mult!
Ma duc sa-l caut astazi.

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

vreau acasa.. ma plictisesc aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

sa-mi dau demisia

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si daca nu am ganduri ascunse?

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

...parca am fi la gradinita
la ce ajuta?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ganduri ascunse, ha...cum sa am mai multi bani, vreti si alte fantezii?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by Luna75

...parca am fi la gradinita
la ce ajuta?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

E un fel de "loc de dat cu capul"!

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Oare masinile de spalat Indesit sint bune? Ma gindesc sa-mi iau masina de spalat dar nu stiu ce marca...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

am si eu un gand si o intrebare.Ce sa fac?
Socrul meu lucreaza ca topograf si are foarte multe lucrari mai ales de introdus date pe calculator.Sotul are un servici este inginer dar nu lucreaza cu socrul meu pt.ca socrul nu vrea sa il i-a cu el.Problema este ca socrul meu nu stie sa lucreze pe calculator si atunci s-a obisnuit ca in fiecare seara cand sotul vine de la servici sa vina la noi acasa pt. ca sotul sa ii introduca datele pe calculator.Pe mine la inceput nu m-a deranjat dar acum fiind insarcinata in luna a 8-a stau acasa si sunt zile cand nu ma simt foarte bine si atunci stau mai mult in pat,si abia astept sa vina seara ca sotul meu sa vina acasa sa mai am si eu cu cine vorbi.Dar seara pe la ora 17;30 suna socru ca vine la noi pt.ca sotul sa ii faca pe calculator.eu deja m-am saturat sa il vad in fiecare seara mai ales ca nu le prea are cu igiena.Noi de obicei nu ne preaz certam acasa si daca eu ma enervez sotul este mai calm si ma tempereaza dar acum am inceput sa ne certam in fiecare seara cand vine socru.Si ce ma deranjeaza este faptul ca el vina ca si cum ar fi la el acasa intra in bucatarie se uita in frigider ce mancare mai avem imi atrage atentia ca avem prea multa mancare si ca nu o mancam.
Aseara a venit si sotul l-a chemat in bucatarie cu el pt.ca el manca si socru l-a intrebat in soapta ca sa nu aud eu ce am facut cu niste mere pe care ni le-a adus el saptamana trecuta.Sotul ma intrebat de mere iar socru asa sfidator a deschis usa la bucatarie si m-a intrebat ca ce am facut cu merele pe care ni le-a dat le-am aruncat?si eu i-am spus ca nu ca sunt puse intr-un cos in camara.Apoi s-a apucat sa caute un pahar sa bea apa cu toate ca era un pahar spalat si pus pe ghiuveta.
Acum eu am o intrebare.Ce sa fac in privinta socrului si cum sa vorbesc cu el si cum sa-i spun ca pe mine ma deranjeaza ca vine toata ziua pe la noi si eu nu vreau sa ma cert cu sotul din cauza lui.
I-am spus de multe ori ca pe mine ma deranjeaza sa vina in fiecare zi la noi.Si chiar daca eu ii spun sa nu vina imi inchide telefonul si il suna pe sotul meu si ii spune ca trebuie sa vina la noi sa ii scrie la calculator.

Mergi la inceput