Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Cu pisoii adicatelea? Is puiutii pisicilor mei. Nu sunt dragalasi?

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mai eu stiam ca ai catei, nu pisici, si nu pricepeam ce e cu ei acolo. Sunt haiosi si o culoare interesanta. Eu nu prea ma dau in vant dupa pisici, Alex e disperata. Noroc ca au niste vecini vreo 2 pisici si le consideram comune.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rox si pe tine te chinuie Andrei cum ma chinuie pe mine Mario!!! felicitarile mele ca faci fata cu 2 copii. Eu una mi-as luat campii, iar pe deasupra poti sa mai raspunzi la toata lumea.

Si eu ar trebui sa merg la cumparaturi dar nu am timp, iar pe deasupra pe 13 nov am petrecerea de sfarsit de an si trebuie neaparat sa ma duc...si nu stiu cu ce naiba sa ma imbrac...iar de par nu mai vorbesc ca nu stiu ec naiba sa ii fac, mai ales ca nu vreau sa ma vopsesc cat alaptez....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Adica imi plac pisicile dar sa nu fie ale mele, prefer sa ma joc cu pisicile altora. Asta in caz ca voiai sa imi pasezi vreuna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Betty, cu unu sau cu 2, intri in rutina si asta este. Forumul este o chestie care ma relaxeaza si tocmai de aceea imi fac timp sa scriu. Apropos, pe mine ma vrajisera alea la Voinea cum ca exista acum nu stiu ce vopsea safe chiar si pe sarcina dar nu stie lumea de ea. Uite ca am uitat ce VIP ii facuse reclama. Cumparaturile sunt o necesitate, nu am cu ce sa ma imbrac gros, nu am cu ce sa ma incalt. Iti dai seama cum arat sa imping carut pe iarba cu pantofi cu toc sau in saboti pe vremea asta.

Gagici, apropos de cumparaturi, maine si poimaine sunt reduceri de 30% la Debenhams.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Scuzati si greselile si incoerenta, pur si simplu nu ma simt bine si nu reusesc sa ma adun. Ma duc la somn, revin maine mai pe dupa-amiaza dupa shopping.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Annisia frumos foc flacaul tau si nici perasnele n sunt mai prejos... eu am avut o pisica birmaneza pe care am plasat-o pt moment la taica-miu...auleu ce dor mi s-a facut de ea....

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, da si eu le-am dus la ai mei persanele. Aveau ditamai blanoaca. Nu le voi mai aduce acasa. Imi ajung doi caini, doua broaste testoase si patru pasarele... Sper ca lui Yannis sa nu ii placa asa de mult animalele, ca eu am ajuns sclavul lor frate. Vorba Roxanei - dragute, dragute, dar sa le creasca altii...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Da, da si eu le-am dus la ai mei persanele. Aveau ditamai blanoaca. Nu le voi mai aduce acasa. Imi ajung doi caini, doua broaste testoase si patru pasarele... Sper ca lui Yannis sa nu ii placa asa de mult animalele, ca eu am ajuns sclavul lor frate. Vorba Roxanei - dragute, dragute, dar sa le creasca altii...

Micul Yannis creste mare
Pozne

si a mea avea o blana lunga si o coada stufoasa si lasa par peste tot, asa ca mi-a cam fost frica...si eu sunt disperata dupa animale, dar noroc cu sotul meu care a avut asm si nu ma lasa sa aduc acasa ce vreau eu, dar Sheeba (pisica) a fost "package deal" impreuna cu mine cand ne-am casatorit...

pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

gata ma bag si eu la somn...va urez o noapte linistita

pozele noastre
bulinutza noastra