probleme ginecologice. help

probleme ginecologice. help | Autor: tlory

Link direct la acest mesaj

Buna ziua din nou. Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat, asa cum faceti intotdeauan. Am uter retrovers, fara alte probleme, dar din aceasta cauza de cate ori este putin frig am niste dureri aproximativ ca in perioada de ciclu. Am fost la doctor si nu are ce sa/mi faca, dar pana acum mi/a dat aulin care era foarte bun, dar de cand s/a scos de pe piata nu stiu ce sa mai iau. Aveti vreo recomandare pana ajung la medic din nou?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

DA. Fa un copil. Sincer, nu glumesc. Dupa nastere am scapat de durerile insuportabile din perioada ciclului.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

si eu am uter retrovers si multe alte femei, dar nu am auzit pana acum sa ai dureri la frig din cauza asta.
eu zic sa schimbi repede dr., iar pana atunci sa te feresti cum poti de frig, sa faci bai calde de sezut, probabil ai anexita.
multa sanatate iti doresc!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

De acord! si eu am uter retrovers si n-are legatura cu frigul, mai degraba ai reumatism sau anexita. Poti incerca supozitoare cu Piroxicam sau Carpicon. Astea sunt antiinflamatoare si f. bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

consulta alt medic!
n-am auzit ca uterul retrovers ar durea! si eu am avut uter retrovers... nu durea deloc...

daca ai dureri la frig, verifica sa nu ai cistita, anexita, sau asa ceva! eu am avut de ex anexita acum vreo 10 nai. desi am tratat-o si am vindecat-o, dr mi-a explicat ca de fiecare data cand voi simti frigul in zona bazinului sau imi ingheata picioarele o sa apara dureri 'in zona'. odata ce ai avut anexita zona resp e sensibila toata viata!

si da, uterul retrovers se 'repara' daca ai un bebe... dar, repet, eu una nu cred ca asta e cauza problemelor tale!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si eu am uter retrovers, dar nu am avut probleme asa cum ai tu. cere si o a doua parere, nu are ce sa strice!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Un pic off topic: S-a scos Aulinul de pe piata??? Daca da,inseamna ca e ceva de data foarte recenta fiindca in octombrie am cumparat, E adevarat, se numeste Nimesulid( dupa denumirea substantei active de baza)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

Multumesc fetelor. Am avut anexita acum multi ani, si nu am probleme decat cand ma prinde frigul pe la picioare. Si asa e, odata ce ai avut anexita ramai cu o sensibilitate mai mare. Cu aulinul a fost scandal ca e interzis in anumite state, acum cine stie. Eu nu am avut probleme de la el. Astept vara ca atunci nu am nici un fel de probleme

Mergi la inceput