Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (255)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
DANIELA cica este plastilina pentru 0-3 ani din lut,parca.O sa caut si eu.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
bumbita vezi ca Thomas&Friends e la Diverta.multe modele si preturi mari.
in fotoliu si Marco sta, si-l aduce cand ne uitam la Tv si se pune in el.
In schimb nu mai vrea in Polly. si asta cam de cateva sapt.
Mai nou mananca la masuta de la Ikea sau cu noi la masa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
marchplayer spune:
Si unde se gaseste plastilina asta din lut?? Oricum Ioana a gustat-o si pe asta dar s-a prins ca nu-i buna si gata nu mai baga in gura. Am mai vazut si eu in Sel parca plastilina plutitoare????
Moniiii cred ca m-am exprimat gresit dar nu la rare a vrut sa-i de tzitzi ci la papusa ei. Cand ii dau sa suga lui rare cere si ea tzitzi, macar putin!!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA da' pe naiba,eu am scris gresit,am inteles ca de papusa e vorba,dar cu o ureche-s la fiica-mea careia nu-i tace gura si numai tampenii face p-aci 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
pisoi3 spune:
MARCH
, al meu chiar sta la masuta si pe canapeluta sau pe scaunel. Citeste sau construieste sau deseneaza. E in stare sa stea si o ora-doua acolo.
Noi tot de la IKEA avem masuta, scaunel si canapeluta.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Giova spune:
Cred ca stiu care e plastilina aia pt. copii. e scumpa rau, stiu ca ma uitam sa-i iau si eu...dar 4 borcanse si niste forme: 50roni, ajung si catre 100roni.
la ce ora sunt desenele cu Thomas pe Minimax?
nu le mai nimeresc de mult timp.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasebe spune:
Si noi tot masuta si scaune de la Ikea. Si lui Tibi ii place sa stea la masuta.
Bre, noi stam prost la capitolul vorbire, dar in rest, urca singur scarile, le coboara, ma refuza cand nu-i place ceva, imita mult...chestii cat de cat firesti.
pisoi3 spune:
Cuburi de lemn avem si noi dar nu prea ii plac, ii plac cele din plastic, Clemmy, Mega Blocks. Si ii place sa se joace cu Lego.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
bumbita spune:
anda sa le stapaneasca sanatos mark. ii place sa stea la masuta? ce culoare sunt?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
anasebe spune:
Anda Ce program folosesti tu in loc de messenger? Sa-i spun lui Alex, nu de alta. Va pupicim cu drag. Cand veniti bre?