Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (255)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELAAAAA

Va las ca am terminat cu salariile si tocmai incep sa le virez pe carduri.Poate apuc sa ma intru dupa aia!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetele multumesc de urari, sunteti niste dragute , ca de obicei.
Bumbita, daca imi amintesc eu bine era 50 lei scaunul si 80-100 lei masuta(sorry nu mai stiu exact).Am desfacut numai un scaunel din lipsa de spatiu, noi aveam deja o masuta cu bancute.E f dragut.Si mie mi-a placut .O mai intreb pe soramea poate tine ea minte mai bine.
Poze nu am decat cu unul dintre scaune, dar nu o mai gasesc pe aici.Hai ca fac poza si o pun cand ajung acasa.

Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Daniela buna doamnaa ce ma bucur ca te vad pe aici.Pupicei multi multi.

Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

March ceva poze cu Ioana si Rares primim? Cum se poarta Ioana cu el...te ajuta? Eu cred ca da...si cind vad pozele cu bb mici si cu spiridusii pe linga ei, atunci imi dau seama ce mari s-au facut piticaniile de aproape 2 ani...atunci zic si eu.."mai dar ei nu mai sunt mici deloc", desigur asta pina vad unii de 3 ani pe linga ei..atunci iar mi se par micuti!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello, Acina, Monica si restul fetelor!
vad ca bagati deja lapte praf la noii nascuti. Sincer si mie mi se pare ca se golesc sanii de cate ori papa rares dar nu ma grabesc sa bag formula atat timp cat el ia regulamentar in greutate. Mi-e groaza cand ma gandesc ca in curand incepem diversificarea si iara facem picaturi de sucuri si farame de supe, asa ca trag de tzitzi cat se poate ca tare comod mai este.
Acina despre ce bancute, scaune, mese vorbiti ma??? Te-ai gandit la cadoul lui Andrei pentru craciun??

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

De ce sa fie viata mea usoara???
De ce sa nu luam antobiotic?
Pai asa a zis dr.: ne-a bagat pe Biseptol suspensie pentru copii si in continuarea Panadol si Nurofen....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi !
La multi ani Ana si a multi ani tuturor sarbatoritilor sectei si o
Cristina sanatate multa va dorim si suntem si noi cu gandul la voi, Razvanel e un copilas tareee dulce si sigur o sa fie in final.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori sa treca repede raceala, e tare nasoala trecerea asta intre anotimpuri si eu il gasesc de multe ori pe Alain dimineata cu nasul infundat si semiracit si dupa o seringa de Panadols i un suc de fructe + mult ceai cald seara e ca nou, sper sa reusim sa pacalima as raceala.
Am citit ca copilasii vostri papa destul de bine la micul dejun, eu nu reusesc sa ii dau nimic in afara de lapte cu cereale, am incercat sa ii dau lapte fara cereale si sa ii dau ceva papa apoi nu vrea si am incercat si sa nu ii dau laptele pana nu mananca ceva dar nu reusesc ca plange si imi cere apte asa casuntem inca laptosii sectei, aliniati inca cu noii bebelasi
Despre stricatul masinutelor trebuie sa va spun ca Alain reuseste sa le strice si pe cele de aici, de firma si foarte bune care probabil ca au fost testate si supuse la chinuri destul de mari . Cele mai mici, si ii luam numai de metal, machete tati are grija sa fie de la toate marcile si sa aleaga culorile cele mai reusite ca doar in mare parte el se joaca cu ele ) rezista eroic doar cu cate o oglinda retrovizoare rupta oricat sun bocanite de Alain. Cu cele mari insa e problema, i-a luat Jean vreo 5 machete mari nu stiu sa va spun ce scara dar mari stati ca m-am uiat si va zic 1:24 care sunt foarte faine ca pe langa usi au si portbagajul si motorul cu capota care se ridica nu rezista f mult.Le da drumul de pe masa unde face vmmmmmmmmmmm cu ele si in cadere pird cate o roata deja avem 2 in service. Una a scapat chiar azi ca a aterizat pe piciorul meu da credeti-ma ca preferam sa pice joc ca inca nu imi simt zona respectiva.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

daniela si la noi la supa e dezastru, da' am preferat sa-l las singur sa se descurce, eu decat sa-l ghidez. sub scaunul lui este o folie, in caz de accidente de supa, paine s.a., iar faptul ca lingurita ajunge doar jumate cu ciorbita in guita, asta este, macar ajunge. azi, de ex, am pus painica mica mica in supa si am incercat sa o luam pe toata toata. mie mi-a convenit de minune pt ca painea a tras toata supa si am terminat imediat castronelul.

in legatura cu laptele formula si eu am fost cam oscilanta, nu stiam ce sa fac, la inceput. adica copilu lua cum zici tu regulamentar in greutate, sanii curg si acum, desi sunt moi, dar....nu se odihnea si tot plangea dupa ce manca, drept pt care am tras concluzia ca nu se satura. cum ii dau completarea, doarme duuuus. acum de ex, de la 11 doarme, da' si cand s-o trezi, cred ca ma " mananca" de foame.

intr-adevar este f comod cu laptele de la san, o stiu prea bine de la sebi, dar mi se pare destul de comod si de la bibe, atata timp cat mai pot fugi si eu din cand in cand sa rezolv anumite probleme urgente si poate bea din bibe si se poate ocupa si altcineva de el cateva ceasuri.

asa e, are dreptate cata, vrem si noi poze recente cu micutul rares si cu surioara lui, ioana.

acina nu mi se par sumpe, pe bune. sa le stapaniti sanatosi si sa se bucure andrei de el.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello Cata. Frumoasa ca intotdeauna Bia ta!
De cand n-am mai pus poze calc meu a trecut printr-un format de hard si nu mai am iconita de la drop unde bagam poze. Si sincer nu stiu cum sa adaug poze in drop fara sa am iconita aia in bara.
Ana de France ma bucur sa te citesc. Imi pare rau sa aud ca ai astfel de probleme cu Alex.
Nu toate jucariile noastre sunt de firma as indrazni sa spun ca marea majoritate chiar. Adevarat este ca sunt cam stricate ca mandra mea o papusica n-o lasa cu capul pe umeri sau imbracata, asa ca pe te miri unde avem picioare sau brate de papusi, capote de masini si multe altele. Norocul nostru este ca nu s-a taiat cu nimic pana acum.
mai frica imi este cand umbla cu creioanele ca alearga cu ele prin casa si daca ia vreo busitura sa nu-i intre un creion in ochi sau doamne fereste. Oricum de pictat a pictat tot ce se putea, de la sifonierul alb cu pix, canapeaua noua de piele cu marker, peretii cu creta, cearsafuri, paturi...etc.
Mai nou ne jucam cu plastilina. Deocamdata ne pune pe noi sa-i modelam diverse lucruri complicate. ea se rezuma la oua si bile:))

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si noi suntem cu plastilina..tot asa sa fac eu diverse animale sau masnini, etc..ea isi cara galeata cu plastilina prin toata casa..a pus si pe covor o gramada..mai ramine si sub unghii, dar ii place...am vazut la Alina ca are niste codite super Ioana!
Cu pozele, cred ca te duci in drop la tine si pui poze cu upload...eu aici la serviciu nu am iconita, dar le incarc asa...
Silvi Bia papa la 6:30 lapte cu cereale si la 10 mic dejunul ei este de mult timp danonino..asa ca nici ea nu papa mare lucru la micul dejun!

Bia

Mergi la inceput