As vrea sa intreb de ce dupa ce postez un mesaj nu se mai numara si acesta?Nu-mi dau seama de cand se intampla asta,dar cel putin azi,am postat cateva mesaje si sub numele meu scrie tot 220.
Va multumesc.
Claudya
Anumite forumuri, cum ar fi acesta sau cel cu Felicitari, nu contorizeaza mesajele. Cred ca suntem cu totii de acord ca nu numarul de mesaje/stelute este scopul acestui site.
DeDe
Rog adm. de site.. daca se poate la Joxy sa scrie sub el..nu "Membru matur..." ci "Ilustru Anonim" sau "cel mai mic membru" sau sa lase pur si simplu loc liber... Cum a spus si Intzeleptul DeDe, nu adunatul de stelute este scopul acestui forum. Probabil ca nu asta ai vrut tu Claudya sa spui... ci ai fost doar ingrijorata pentru functionarea contorului de mesaje. :).
Rog deci sa fiu facut din nou macar junior... ca de maturizat nu m-am maturizat nici pana acum. :)
Cu respect,
Florin
Nu,mai,stati oblu,ca nu m-am suparat!!!
Singura mea problema este ca sunt incepatoare in ale computerului,si mereu cand se intampla cate o ciudatenie zic ca .."iar i-am facut ceva la computer"
Nici pe departe nu ma ingrijorez daca nu mi se numara mesajele.Important e ca suntem aici impreuna si ne impartasim una alta,ca mare minune mai e site-ul asta!!!
O astept insa pe fetita mea sa se nasca,sa treaca nitel timp si sa ma mai initieze si pe mine.
Va pupez!!!