Am fost diagnosticata cu uter fibromatos,cervicita,chisturi pe ovare,test pap2.am dureri de burta mai tot timpul,dar la menstruatie am dureri groaznice.s`a mai confruntat cineva cu asa ceva?ce tratamente ati urmat?se pot trata si cu naturale?mie mi`a prescris medicul arcoxia,vit.E si ceva ovule mycoheal,iar dupa 1 luna de tratament daca nu se vede nici o imbunatatire a spus ca trebuie operatie.as vrea sa stiu daca se poate si fara operatie?la eco dimensiunile uterului a zis ca sunt mari 80mm.
da-i o cautare pe google, sunt multe tratamente, totul este sa si dea rezultate.
si eu am avut probleme si dupa adoi ani de tratamente homeopate, alopate, naturiste...am ajuns tot la cutit....
nu vreau sa te sperii, dar inarmeaza-te cu rabdare!!!!
Esty , eu am facut acum cativa ani un tratament de numai 1 luna cu pudra de orz verde - se gaseste la magazinele naturiste . Reteta era din Formula AS si am primit-o de la o prietena . Dupa tratamentul respectiv am inceput o cura de dezintoxicare cu ceaiuri Cozac , 6 luni de zile . La urmatoarea echografie nici urma de chisti ovarieni !
Acum sunt insarcinata in 7 luni si am ramas natural , chiar daca am endometrioza si se presupunea ca am probleme de fertilitate .
Va multumescc mult de raspunsuri Lia si Virgo,dar problema ce`a mare la mine e ca nu ma simt bine,burta ma doare continuu dureri suportabile si m`am obijnuit cu ele ,dar mai am si zile cand ma doare ingrozitor,cel putin la menstruatie nu mai zic.acum sa vedem cum va fi dupa ce termin tratamentul si la urmatorul control,dar pan atunci vreau sa iau in paralel si ceva natural ,cred ca nu se bate cu celalalt tratament?la mine durerile sunt din cauza uterului fibromatos,zicea medicul.am sa incerc si cu orz verde ca rau nu are ce sa faca si poate o sa imi dispara si starea de oboseala permanenta.