Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 21
loradin spune:
Acum ca mi-a fugit melancolia m-am gandit sa va inveselesc!
priviti o MUCIOASA
Minunea noastra la 8 luni
ane2200 spune:
La multi ani Mihai si Mihaele, Gabrieli si Gabriele!
La multi ani albinutelor si bondareilor care mai implinesc azi o lunisoara. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi. 
Iunia e plecata la Calarasi saptamana asta.
Chiar azi dimineata cand ii dadeam fructele lui Raul, ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ca nu mai e bebelus. Sta in fund, se joaca cu lingurita, deschide gura cand ma apropii de el (doar daca are chef), bate cu palma in masa, ditamai omuletul. Si ma gandeam cate chestii noi a invatat in nici opt luni. Parca ieri ziceam ca si-a ridicat singur capsorul, si acum deja se ridica in picioare. Cred ca e ceva in aer cu melancolia asta.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
elpower spune:
quote:
Originally posted by gabdydnu dati cu roshii, asa mi-a spus dr si m-am gandit sa va impartasesc si voua infinita ei intelepciune. M-am gandit ca stie ea ce spune si prin urmare eu nu ii dau Riannei oscilococcinum iar Juliei doar cate un capacel, nu doza intreaga. Ma gandesc ca trebuie sa aiba si medicamentele astea niste contraindicatii nu? In schimb mi-a spus ca pot sa-i dau homeogene dizolvat in apa. eu totusi o cred.
Anamana si zici ca 15 ch e mai putin diluat decat 30 ch??? Pai mie mi-a dat invers. adica la varsta mai mica 15 ch si la varsta mia mare 30 ch. Ma refer la calcareea carbonica acum. Ia ca am descarcat o carte despre homeopatie, pe care am pus-o si pe 4shared, ma apuc sa citesc.
Vezi ca te astept la cafeluta aia de Craciun!
Diana, mami de Julie14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
Hai ca eu va innebunesc pe masura ce citesc!
Saru'mana de cartea aia! Mie imi place tare mult. Si de celelalte, in special cu alimentatia. Super carti!
Multumim si pentru muzica pusa. Eu o am , dar poate sunt mamici care nu au.
Si ,am luat ieri SuperBEBE cu CD-ul "Sunt fericit". Daca intereseaza pe cineva, o sa incerc sa le rip-uiesc si sa le pun. O sa fie o serie de nush cate CD-uri, 5 parca cu Sunt furios, supoarat, relaxat, linistit si nu mai stiu cum de muzica clasica pt bebe. Eu o sa incerc sa le prind pe toate, poate stie cineva cand apar.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
magdutah spune:
quote:
Originally posted by loradin
Acum ca mi-a fugit melancolia m-am gandit sa va inveselesc!
priviti o MUCIOASA
Minunea noastra la 8 luni
frumoasa albinuta !
si frumos iti face ea peretele
Magda
Matei 9.04.2007
arissa spune:
Magdutah, multumesc!
. O sa i-l pun si ei cand se trezeste.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
radcarmen spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, de Sfintii Mihail si Gavril!!!
Eu sunt in urma cu cititul dar recuperez eu cumva.
pupilici
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
laura_oana spune:
LA MULTI ANI! TUTUROR CELOR SARBATORITI AZI!!!
Multumim pt felicitarile voastre referitor la pisu lu edy la olita!![]()
edy doarme "tura a 2" ( a cate 1 ora jumate sau si mai mult) a papat, s-a jucat, stie pe zi ce trece tot mai multe lucruri noi si il iubesc mai mult decat....NICI NU AM CUVINTE CAT DE MULT IL IUBESC!!!

am facut fasole cu ciolan afumat si salata de varza acra
cine doreste o portie ....? sa nu ma fac io cat China singura 
va tzuc si ma pun pe citit!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
gabi78 spune:
Astazi e ziua mea,
Zi frumoasa ca mine
,
Am primit ghiocei,
Ca sa-mi murmure ei
Cit de mult ma iubesti (Tudor).
La Multi Ani tuutror sarbatoritilor de azi! Sa fim sanatosi si voiosi!
Clipul cu fetita aia l-am vazut mai demult dar inca nu sunt convinsa ca e ok. Dar m-as bucura sa fie un mic geniu.
In rest nu am comentarii, am citit dar nu am timp de raspuns.
Doar atit: S-a incruntat Tudor la tipatul lui Rares...de am zis ca nu e adevarat!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
Deci nu mi-a raspuns nimeni la intrebare....

asa ca uite-o din nou..."Si acum....fiumiu dupa cum stiti nu a mai vrut mar,asa ca i-am dat o pauza de vreo trei zile....ce sa fac,sa ii redau marul sau sa ii introduc un alt fruct????si dak spuneti un alt fruct,care????"
P.S.azi m-am descuercat mai bine la condus,dar ma simt aiurea ca iar ma incearca o raceala...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
tzuna spune:
MADY-am citi intrebarea dar nu stiu ce sA-TI RASPUND. Ai putea incerca altceva dar ce pe vremea asta? Pere nu ca e micut (desi eu i-am dat Mariei de pe la 6.5 luni pe motiv ca se constipa fff tare), bananele predispun la alergii (eu i-am dat d ela 7 luni) ai putea sa-i iei la borcanel ceva de exemplu caisele sunt ok.
ROXANICI- multumesc de poz. par chiar interesanti, adica mult mai diferiti decat cei verzi.
Urez si eu inca o data toate cele bune sarbatoritilor de azi.
Nici eu nu am parte d eo zi prea buna. Maria a varsat in jet dimineata si de atunci n-a mai mancat nimic. O mai las o vreme si incerc cu supa. Ce-or avea copii astia de s-au pus pe vomitat cu totii?Maria chiar nu mai varsase de mult in jet. Ea in rest nu are nimic evident. E vesela foc, am fost la biserica si in plimbare sa luam cadou lui tati, a dormit o ora afara... sper sa manance acum ca iar ma apuca depresia...
SHERBI- iti multumesc pentru raspunsul cu cerealele. Si mie mi-e greu sa respect intocami ce scriu aia pe cutie. pai in mijlocul noptii cine sta sa incalzeasca apa la 50 de grade si apoi sa raceasca laptele?
Martutza- ma bucur ca sunteti bine.
LORADIN- chiar ai un pui dragut de tot. Dar gata iesi din borcanul cu melancolie ca trebuie sa ai grija de bebelina ta.
O zi buna tuturor si petrecere frumoasa unde e cazul.

nu dati cu roshii, asa mi-a spus dr si m-am gandit sa va impartasesc si voua infinita ei intelepciune. M-am gandit ca stie ea ce spune si prin urmare eu nu ii dau Riannei oscilococcinum iar Juliei doar cate un capacel, nu doza intreaga. Ma gandesc ca trebuie sa aiba si medicamentele astea niste contraindicatii nu? In schimb mi-a spus ca pot sa-i dau homeogene dizolvat in apa. eu totusi o cred.
14.11.2003 si de
15.04.2007