Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by madaluta

daca va era dor de noi si nu mai stiti cum aratam ne puteti vedea aici
poze darius 11 luni.
Majoritatea sunt facute la petrecerea lui Serban de luciaro, la care am fost aseara si unde ne-am simtit excelent( cu exceptia inceputului, cand fi-miu a urlat k din gura de sarpe, cum nu-l auzisem vreodata in viata mea).

Pentru k am invatat sa descarc si filmulete pe webshots, va aratam si
cum stim noi sa dansam

Si mai vin cu o propunere: nu ati vrea k pana la sfarsitul acestui capitol sa se ia totusi o hotarare referitoare la listuta de la inceput k sa nu mai lungim asa discutia la nesfarsit? presimt ceva
in aer...si nu ceva bun...

Madalina 13+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Ce mandreatza de fecior ai! Sa-ti traiasca barbatelul!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

si ptr ca tot vreau sa va zic, sa stiti ca si eu admir si ma uit la toate pozele voastre si-mi plac f tare. nu ratez nici un filmult sau foto, mai putin cele de pe privat.

apropo de asta, se mai face albumul de 1 anisor sau inca se voteaza

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetele....va multumesc ca imi sunteti alaturi...tot pe jar sunt...numai la 3 ne primeste pediatra ca atunci e de garda...sunt cu moralul la pamant si cu un nod in gat...doamne ajuta...va dau de stire cand ma intorc!
Asiza...multa sanatate lui Denis...si ...sa se faca bine cat mai repede!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

am zis ca scriu unu-doua mesaje si ma car...dar fata-mi doarme si pana la 16.00 nu putem iesi...

ALEXANDRA, curaj mami, tre sa fie bine!

BEBINUTA, ma bucur ca nu a mai facut febra, pe amandoua!

M-a rugat OANACAT sa va transmit toate cele bune, va pe toate si pe ai vostri fulguleti si daruiesti buchete de fiecarei minunate in parte! are probleme cu Nico si nu poate intra, promite ca saptamana viitoare sa va scrie!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

buna, fetele,
sunt si eu o "steluta" ratacita.
pe vremuri va citeam din cand in cand, dar am renuntat la un moment dat , din lipsa de timp.

acum vreau sa fiu cu ochii pe voi, pentru ca o experienta in plus nu strica.
si daca tot am dat buzna, va lansez si o intrebare: coplasii vostri se mai trezesc noaptea?
Alexandru se trezeste de 2-3 ori. il iau cu mine in pat, ii dau titzi, il mut la loc.. tura-vura toata noaptea ..oare nu-i cam mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

SHINE, intrebi daca se trezesc sa pape sau din alte motive? afla ca bubamara nu mai papa noaptea de la 4 luni, acu ultima masa e la 19.00 si urmatoarea la 6.00 dim; ce n-as da sa se trezeasca DOAR de 2-3 ori....Eu nu prea dorm noaptea, o ora-doua - maxim 3 ore in noptile bune. La noi maselele sunt motivul.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am revenit. am culcat fata si acum pap in fata calculatorului.
n-am mai citit de la pagina 11 - dar intai va povestesc si abia apoi citesc si eventual mai raspund daca e cazul.

Am facut vaccinul. INFARIX IPV Hib. Deci asta contine si Hibex-ul pentru meningita. Peste 3 saptamani facem ROR-ul si peste alte trei mai facem un vaccin pentru varicela ... dupa care ne mai inteapa abia in mai 2009. YUPIIII!!!

am scapat de vaccin. sa-mi tineti pumnii sa nu avem reactii. Am pus pe "rana" o felie de lamaie si i-am bagat un supozitor cu eferalgan. - preventiv.

acuma: va amintiti ca v-am pove ca la ziua Karinei am facut tortul din ciocolata si frisca? Ei bine - cand am adus tortul - ta-su o tinea in brate si eu tineam torul - cea care filma ... dupa stingerea lumanarii a luat pe deget putina frisca si i-a dat Karei pe la nas - asa de fantezie - pentru poze. Cica!
eram si eu pe faza ... dar pana sa zic ceva - faptul a fost consumat. Noroc ca am reactionat la timp si nu i-a pus si pe buze.
ei bine - fata mi-a facut o reactie alergica la frisca aceea si s-a umplut de bube pe fatza. A inceput pe la nas - s-a extins la ochi - si acum are si pe frunte si obraji.

DECI: ATENTIE LA FULGULETII CU DA!!! atentie la frisca!

Ruxandra iti amintesti cand am vb noi pe privat si mi-ai spus ca un pic de frisca la eveniment nu are ce rau sa-i faca? Ei - uite ca noua ne-a facut rau numai atingerea cu frisca ... nu vreau sa-mi inchipui ce i-ar fi iesit daca si gusta frisca. of of
iar tratamente ... of of

fug sa pap si sa citesc restanta

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Asiza,
Imi pare rau,..sanatate lui Denis si scapati repede!

Alexandra,
Sper sa nu fie nimic grav..disgur e ce au zis fetele!

Dia,
Eram la voi..nu stiu din ce motiv.. dar era sotul tau acasa si tu la servici si ai venit mai tarziu..ma jucam cu Oana si il admiram pe al tau sot cat de frumos se ocupa de ea ...si imi ziceam ce nu am si eu asa sot..Pe D l-am visat ca mergea..

Dianocica,- (chestia asta galbena sunt eu in grupul de suport)

madaluta,
Ce frumos e Darius..cu oki albastri waw..si ce fain danseaza din funduletz..

A mea soacra:
Stiti ca stam cu ei si zilnic il iau pe Mihaitza sa se joace cu ei cam o ora.. ca se plictisesc..
Si ce ma enerveaza ca imi spune niste chestii: noi l-am invatat sa se dea jos din pat (mi-a zis de vreo 4 ori si a patra oara nu am mai rezistat,si i-am zis ca nu,eu l-am invatat..de la 8 luni ii arat cum se coboara din pat),ei l-au invatat sa danseze, ei sa lalaie cand il pun pe genunchi si il batzai..si toate astea chiar nu cred ca le stie de la ei...si ma oftic ,desi ii inteleg ca se simt importanti zicand asta..

Plus: "sa-ti arat lavinia, cum se ridica singur in picioare..de parca eu fusesem in Honolulu si nu stiam!""sa vezi ca face aia si aia.."
"eu cand ma uit la Mihaitza,nu-l vad pe Mihaitza il vad pe Emil(sotul) cand era mic..."- mie nu mi se pare normal..

Uff...m-am descarcat.. ce bine ca existati..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Marani, se trezeste sa manance.
nu are dinti inca, e stirb, stirb.
Moama, ma sperii, cum adik 2-3 ore de somn?
pai, eu vreau bb2, si speram sa ma odihnesc si eu vreo 2-3 luni de-acum incolo, si apoi sa o iau de la capat cu greturi, arsuri, chestii, trestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutareee!
Cat goleste fii-mea un sertar de sosete si le imprastie prin toata casa, sa trimit si eu un mesaj.

Dianocica, noi vaccinurile le facem la medicul pediatru. De pediatra mea sunt multumita si nu prea. Sincer, n-as recomanda-o altcuiva.
Carla, prostia unei dr cretine te-a pus pe drumuri pe la alti medici! Of!
Bebinuta, multa sanatate Adei!
Dianarus, ma bucur tare mult ca baietii sunt sanatosi! Sa-i tina DD tot asa! Refacere grabnica tie si sotului tau!
Auras, sunt mortale Kiki si Ancuta! Ancuta face parada modei, aa?
Ziggy, ti-au raspuns deja fetele la intrebari. Multa sanatate lui Calin! Saracii de voi, ce noapte ati avut!
Marani, petrecere frumoasa la botez! Sa fie intr-un ceas bun! Asteptam poze, poze si iar poze!
Eri_ka, imi pare rau, dar nu te pot ajuta cu problema cu jucatul noaptea.
Madaluta, ti-am admirat frumusetea de baiet! Super petrecere la Luciaro! Vazut pe acolo si pisica mama cu motanelul din dotare.
Shine, Alexia nu se mai trezeste noaptea de la 4 luni si jumatate.
OanaCat
Asiza, va asteptam sa veniti acasa azi cu vesti bune!
Mirona, multumim pentru atentionare! Si Alexia are DA, deci grija sporita. Va dorim sa nu aveti reactii dupa vaccin si sa treaca repede bubitele de pe fata!

Ma duc sa-i dau papica si pe urma plecam pe afara. Va urez o zi buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput