Bebelusi de Nov-Dec - partea a IV a
Raspunsuri - Pagina 3
mariana75 spune:
Buna dragelor! Sambata am fost la eco, vom avea o fetita... suntem asa fericiti, caci avem deja un baietel grozav de 1 an 10 luni. Am intrat in sapt. a 20-a. Asta mica are 17 cm si 365 grame :) Cica este dolofonica pt. varsta ei. Alexandru la nastere a avut si el 4,100 kg :)) Sarcina usoara, pupici pe burtici.
corina-lovina spune:
Buna viitoare mamici !De aproximativ o luna citesc zilnic discutiile de pe acest forum si imi plac foarte mult,asa ca astazi m-am decis sa va salut pe toate.Totodata vreau sa va multumesc deoarce prin voi am aflat raspunsul la multe intrebari care ma obsedau.Va pup si pe curind!Corina,18sapt.si 4 zile-Olanda.
carmendraghici spune:
quote:
Originally posted by corina-lovina
Buna viitoare mamici !De aproximativ o luna citesc zilnic discutiile de pe acest forum si imi plac foarte mult,asa ca astazi m-am decis sa va salut pe toate.Totodata vreau sa va multumesc deoarce prin voi am aflat raspunsul la multe intrebari care ma obsedau.Va pup si pe curind!Corina,18sapt.si 4 zile-Olanda.
Bine ai venit printre noi, Corina!! Contaminare placuta!!
si bb 15 sapt.si 5 zile
julia23 spune:
buna fetelor
am fost si eu azi la dc de familie sa mi iau certificatele prenuptiale si i am spus si de burtica ca se intareste pe jos si ma doare si mi a zis sa merg la ginecolog sa ma consulte si poate sa ma tina o zi sau 2 in spital sa mi faca mai multe investigatii ca a zis ca nu este normal sa se intimple asa in fiecare zi.eu sper sa fie totul bine.in schimb bebe misca tot timpu,este tare jucaus,cred ca se plictiseste acolo singurel saracu:).de cind iau prenatalul de aproape 1 luna am luat 4 kg in greutate dar asta este.
pe 25 am cununia civila,am fost azi prin oras si nu mi am gasit nimic de imbracat sa mi placa si sa mi vina,ce mi placea nu mi venea.sa mi tineti pumnii sa mi iasa totul bine si sa am timp frumos ca facem acasa in curte.,ca noi o sa facem cum vrem noi si o sa ne ocupam de tot,nu vrem sa ne ajute nimeni,vrem sa facem totul cum ne place.
koko tu pe unde umbli?ca nu ai mai intrat demult,mi a zis dc ca ai fost la ea si ca trebuie sa te duci miine.sa mi spui si mie ce ai rezolvat.
va pupic pe toate
alinkav spune:
Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi, si suntem gata ptr o noua zi!!!!
In ultimul timp, de cand au aparut toate fructele si mai ales pepene, nu prea mai mananc lactate si-mi pare foarte rau. Stomacul meu e foarte prost, adica stie sa recunoasca tot ceea ce mananc, si trebuie sa am foarte mare grija la ce mananc. Dar imi dorec mult sa mananc si fructe dar si sa beau laptic, sa mananc iaurt. Voi cum va descurcati?
Ieri bebelusul meu a fost tare scump, se tot juca cu mamica lui.
Si eu vreau sa repet o parte din analize pe care le-am facut. Dintre care si secretia vaginala.Tare frica imi e de vreo infectie. Totul e perfect cu mine, dar asa sa fiu eu mai linistita.
Pupici pe burtici!!!!!!si pupici la
alina -21 sapt si 4 zile
dpintilie spune:
Buna dimineata la toate mamicile!
Eu nu pot sa ma plang prea tare de amestecat lapte cu fructe. Doar atat trebuie sa fac. Sa beau laptele inainte cu vreo 10-15 minute de a manca fructe. Si e OK. Cu iaurtul chiar nici o problema nu am.
Azi am fost si eu la doctorul meu de familie, abia acum, sa ma ia in evidenta. De acum incolo voi merge lunar.
Dana, 17s si 2z
Ven spune:
Dana, tie cand ti-au zis ca vei naste? Ca vad ca suntem foartev apropiate ca "marime" :)
Mie mi-a zis prima data 24 decembrie!!!!! Desi eu cred ca ar fi mai tarziu.........
Tu?
Ven
16 sapt. si 6 zile
dpintilie spune:
Salut la toate!
Mie mi-a spus ginecologul DPN 21 decembrie. Dar eu cred ca va fi mai repede. Eu stiu sigur ca puiutzul meu a fost conceput mai repede de mijlocul ciclului. Iar daca ii fetitza, mi s-a spus ca se poate naste cu 2 saptamani inainte. Vom vedea, nu?
Ven, tu stii ce vei avea? Mie mi-a spus doctorul ca abia in septembrie imi va spune.
Dana, 17s si 3z.
Carmena spune:
Buna burticilor!
Nu stiam la care subiect sa ma inscriu - mamici de nov-dec 2004 sau ian feb 2004, avand in vedere ca bb-ul meu va veni cam pe 31 decembrie?!Pana la urma am hotarat - pe amandoua, ca inca nu mi-a raspuns bb-ul - vine in decembrie sau in ianuarie?
Noi avem 17 saptamnani aproape(16 si 3 zile) si ne simtim bine. Nu stim ce este, abia pe 19 august mergem la tridimensionala la Dr. Iosup ( apropo, stie cineva este un medic bun?; ca noua ne este frica...)
Bb-ul nu a miscat, inca, si ma intreb oare de ce este lenes - aud ca la alte mamici bb-eii misca mai repede...
In rest bine - luam in fiecare zi alilestrenol 4 pastile si scobutil 2 pastile( avem uterul retrovers si putin rigid). Ma intrebam oare nu dauneaza bb-ului - in prospect scrie ca nu...
Mai vorbim ca acum trebuie sa ma apuc de munca!
Multi pupici pe burtici.
Carmena si
alinkav spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit Carmena!!
Ieri ne-am miscat toata ziua, cred ca se datoreaza cresterii. Imi doream sa se miste tot timpul, dr la un moment dat a adormit. Stai linistita Carmena, eu prima data l-am simtit la 17 sapt si 3 zile, si a fost foarte incet.
Ce ma enerveaza este ca imi iese buricul afara. Si se vede cam ciudat, sotul meu tot timpul rade de mine.
Si inca ce ma preocupa, atunci cand va veni timpul sa nastem. Daca ne apuca treaba mare, chiar in timpul contractiilor, am inteles ca nu mai ai voie sa mergi la wc, cum se procedeaza, am auzit ca unele femei mai fac si in timpul nasterii??????Ca tare rusine mi-ar fi !!!
Inca n-am fost la mare dar in august cu siguranta mergem. Trebuie sa merg sa caut costum de baie, ca tare mi-ar place sa fac baie in mare, mai ales fiind gravida.
Bine mai trec eu pe aici, poate imi mai aduc aminte de ceva.
alina -21 sapt si 5 zile