ce calitati aveti
![](images/user_woman.png)
Ce calitati aveti? (sa nu raspundeti ca nu sunteti constienti de ele
…haideti sa uitam putin de modestie). Ce va face sa fiti populari la serviciu? Sau poate nu sunteti in centrul atentiei din simplul motiv ca lumea va respecta prea mult
si nu va poate deranja cu toate nimicurile… in acest caz de ce sunteti admirat si respectat?.
Sotul/sotia v-a ales din n motive (e drept ca acestea pot reprezenta calitatile voastre si/sau slabiciunile lui/ei) care sunt ele?
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
frumoasa, desteapta si modesta...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Oliv75 spune:
in ceea ce ma priveste n-am cazier, am multa rabdare (ca doar traiesc in Bucuresti) si imi platesc impozitele
eryteea spune:
sociabila,onesta,sufletista,razbatatoare,descurcareatza,iert repede(dar nu uit),pacifica,"dirijor"excelent,nu ma omor sa fac mincare dar cind o fac iese ffffffbuna ordonata,precisa,punctuala......
Bine ca nu trebuie sa-mi spun defectele ca nu mi-ar ajunge o zi intreaga sa le scriu
Ingrid amore di mama
Gaby spune:
sunt interesat de ... pe val! a se citi dusa; incurabil de nervoasa pe compatriotii mei, e o calitate, decat ce-a de nesimtit! si plina de empatie! la restul inca mai "umblu"!... frumosa, desteapta si devremea acasa, cred ca ne caracterizeaza pe noi toate, femeile:))
de defecte sa nu ma intrebi, ca sunt balanta si ma gandesc mult....:))
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
eryteea spune:
Sotul/sotia v-a ales din n motive (e drept ca acestea pot reprezenta calitatile voastre si/sau slabiciunile lui/ei) care sunt ele?
A se citi nota ironica dar faptele sint adevarate.
Cind a venit sa ma ceara de sotie de la parintii mei(acum16 ani),prima intrebare care i-a pus-o tatal meu a fost....esti sigur pe ceea ce faci ,nu de alta dar nu as vrea sa vii dupa aia sa-mi ceri cont despre ce ai luat(adica pe mine)? Cind ne-am prezentat la starea civila ni sa- spus ca nu eram planificati pe ziua aia ,si totul s-a facut la urgenta.La fel cind am mers la biserica,parintele era prin vie(Cetatuia-Iasi)si s-a scuzat ca defapt noi eram trecuti pe lista ptr ziua urmatoare.Tot spune el ca semne de la d-zeu au fost dar el a fost orb si a mers inainte.Cica ar fi avut mare dreptate tatal meu(d-zeu sa-l ierte)si ar fi trebuit sa dea ascultare la spusele lui.Saracul (sot)n-a stiut ce face ,dar de acum m-a luat si ma tine cu bune si rele
(spune el).Cica ii este mila sa ma lase ptr ca ramin dupa aia singura avind in vedere ca sigur nu mai gasesc altul care sa-mi suporte toanele
Ingrid amore di mama
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monixy/monixy.jpg)
monixy spune:
orice moneda are 2 fete , asa ca nu spun nimic concret.
dar totusi, oglinda mea vrajita zice ca : sunt cea mai tepoasa floare cu cactus (ca invers nu suna bine)
Tisina spune:
De ce m-a luat sotul? Din dragoste, bre!
Si se stie ca dragostea e oarba, asa ca nu stiu ce calitati sa enumar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Pai, una din marile mele calitati si poate si singura este ca am acceptat sa ma ia! Nu e chiar de colo, nu!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA