Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

CAPITOLUL 90

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna la toate fetele si pupici la toti bebelusi

Din pacate timpul nu mi-a permis sa mai scriu pe forum am multa treaba cu scoala, casa si bebele. Sper ca toata lumea este bine si toti copii sunt sanatosi. Mi-am promis ca intr-o zi o sa stau sa mai citesc si sa scriu mai mult.

Despre noi ce sa va spunem...mergem in picioare singurei si nu stam deloc decat atunci cand dormim. Mancam mult si de toate. Nu mancam prajeli si mezeluri...in rest cred ca i-am dat cam de toate. Fructe, legume, carne (foarte putin de porc si ce era slab) si putin dulce i-am dat.

De vreo 2 saptamani am luat o viroza si tusim productiv...viroza pe care a luat-o toata familia se pare si nu mai scapam de ea. Pediatra a spus ca tusea poate sa dureze si o luna...ma gandeam daca mai este cineva pe aici care sa aibe acest tip de viroza. Noi am incercat mai multe siropuri de tuse si acum in ultimele zile am inceput si antibiotic cu toate ca nu cred ca o sa aibe efect.

Din iaurturi in nici un caz nu cumpar Danone mai ales dupa problemele pe care le-au avut...nu prea vreau sa fac experiente pe copilul meu...am luat mili, brenac, covalact. Este un iaurt foarte bun acum din capra. Iaurturi cu fructe nu ii dau...fructele separat si iaurtul separat.

De ingrasat nu prea ne-am mai ingrasat din moment ce avem mancarici cat e ziua de mare. Este foarte greu acum cu el, eu am noroc cu sotul si soacra ca se ocupa foarte mult de el si trebuie foarte mare atentie...

Va pup pe toate si am revin curand. Sper ca nu am fost uitata...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca inca sugem si inca ne trezim noaptea...nu de foame sau de sete ci de dorul de supt...

Degeaba se duce cineva la el cu apa, ceai sau altceva el vrea tzatza si nimic altceva...nu stiu cum o sa facem cu intarcatul...

Despre iesit afara la raceala...si eu am citit ca copii trebuie scosi si ca asa se spune peste tot dar trebuie sa nu uitam ceva...aerul rece este favorizant pentru virusi, viroze, raceli, etc. Vantul aduce si el alti virusi, microbi iar un copil cu sistemul imunitar scazut daca este scos afara poate sa mai i-a ceva. Chiar nu stiu ce cred si ce sa fac in aceste situatii.

Parca totusi prefer sa aerisesc bine camerele una cate una...si sa il scot afara doar cand iese soarele si nu este vant...

pozele noastre

Mergi la inceput

Imi pare rau ca scriu mesaj dupa mesaj dar am mai citit cate putin...eu am inteles ca nu trebuie sa dai la baieti "ceai de tei".

Cu dormitul al meu doarme si cate 4 ore odata ziua. In general il culc seara pe la 8-9 si doarme pana dimineata tot pe la 8-9 dar se mai trezeste noaptea cam de 2 ori iar de adormit adoarme singur in patut.

Al meu de fiecare data cand ne vede ca mancam chiar daca el a mancat si este plin mai vrea si el sa manance...eu cred ca ar fi bine ca fetele care au bebelusi care nu prea vor sa manance sa incerce sa manance pe langa acestia fara sa se ofere sa le dea ceva...poate curiozitatea ii va face pe ei sa ceara. Noi avem un mancacios care de multe ori ne intrebam unde poate sa bage atata si daca nu o sa pateasca ceva la cat mananca...iar dar daca nu vrem sa ii dam ceva urla pana ii dam...

pozele noastre

Mergi la inceput