Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am scris de 2 ori
Prima data nu l-am trimis, cel putin asa am crezut
Cum il sterg????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumesc de raspuns, cam asa l-am gasit si eu,merg sa-l cumpar.
Sanatate multa

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

ieri am avut si noi botezul... a fost frumos si a iesit asa de bine. Robert a fost cuminte: a dormit la inceputul slujbei, insa dupa baita in cazan s-a pus pe un plans de suparare ca nu i-a trecut decat in brate la mami (in afara de cand l-a dus prin altar . Oricum a fost cuminte.
La restaurant, desi a papat cum trebuie si era foarte obosit nu prea a dormit. Cred ca nu-i placea muzica sau era prea multa agitatie. Insa, cand am ajuns acasa s-a bucurat si s-a linistit cand l-am pus in patut si s-a reintalnit cu gandacii din carusel. Iar toata oboseala a avut ca urmare faptul ca micutzul meu a dormit de la 11 jumate seara pana azi la 8 fara intrerupere. Iar de vineri noaptea dormea pana la la 6 ore fara intrerupere . Sper sa isi mentina programul si sa nu fie doar o minune care a tinut 3 zile.

Nana sanatate micutzului tau. e un dulce si un frumos

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/1466689554/" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Dragi mamici,

Ma abonez si eu la forumul vostru: sunt mamica de papanash, Tudor Ianis, nascut pe 27 oct, orele 22.20, 4100 gr si 53 cm, spital Elias, dr. Tutunaru.

Acum ca ne-am prezentat, hop si cu o intrebare: noi mancam exclusiv cu biberon, Nan1, si avem cam 2 scaune pe zi, in rest multe partzuri si scremete. Mai papa cineva Nan1, vi se pare Ok la 9 zile sa aiba asa putine scaune? La inceput avea mai dese, cam la fiecare alaptat (deci 7-8 scaune).
multumim!

Doini, de Tudor Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Tare harnicutze ati mai fost, abia acum am terminat de citit si vizionat poze.
Nana, ma gandesc la voi si ma rog pentru sanatatea lui Andrei, sa se faca bine, iar voi sa va puteti bucura de el asa cum ar trebui. V-am admirat in poza, el este un dolofanel tare tare dulce, iar tu esti asa frumoasa langa el
Ayumi, ne bucuram ca ati ajuns acasa ! Of, ca tare greu trebuie ca a fost si pentru voi ! De-acum incolo asteptam numai si numai vesti bune despre ochiosii tai, sa ne spui ca au crescut, ca au luat foarte bine in greutate si ca sunt foarte sanatosi.
Am vizionat pozici si cu bebe Cristian de cecilia, e un scumpic si un delicat. Si e bucatica rupta din mami !
M-am relaxat cu pozele Roxanei, pe vremea asta m-au uns pe suflet pozele din parc, foarte reusite si cele de la botez. V=am mai zis eu o data ca-mi place familia ei, asa ca de fiecare data e o incantare sa privesc pozele lor. Si sa nu uit sa remarc gropitza voinicului Andrei, daca zici ca are numai la un obrajor o sa fie deliciul fetelor - sa vezi cand o ajunge si el la gradinita ce telenovela va fi
Sim si prisi, sa va traiasca micii crestini ! Multumim pentru relatare, Sim, zici ca a fost tare frumos la biserica si ai avut si cor, hmmm. Zici ca e biserica Sf Gheorghe ? Aceea de la piata Sf Gheorghe, presupun. Poate te mai intreb una-alta, ca si noi trebuie sa ne alegem biserica si sa mergem sa ne programam. Ma bucur ca Stefan a fost cumintel, ne si gandeam la tine, cum v-ati descurcat cu dintisorii.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2823378730101655877HmmzOy

Ia priviti si la papanasul meu!
Nici nu-i place la baitzaaaaaa!
Pup toti papanasii si toate dulcetele de la noi!Sunt superbiiiii!
Cecilia,si noi ne uitam cu tati la pozicile cu bb-i!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Doini, bine ai venit ! Ne bucuram ca ni se mareste gashca (vorba ceciliei) Va uram multa sanatate, sa cresteti mari si voinici si sa aveti numai bucurii ! Cand ai timp poate pui si tu cateva pozici, sa ne prezinti comoara ta
alehiam, ma bucur ca totul a iesit bine la botez. Chiar si oboseala lui bb Robert a fost un lucru bun, iata, a dormit noaptea neintors...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

mandarinutza, multumesc mult de raspuns.

ioana

Mergi la inceput

diwana, cele mai multe fete au facut Infanrix hexa, asa cum ti-a scris mandarinutza
Multa sanatate pentru slippers si mandarinutza, sa va treaca raceala si sa stea departe de bebelini !
teo, ai pus poze deochiate, hihihi. Delicios papanashul tau cu ochi de peruzea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

nu are nimeni timp sa-mi explice si mie cum sa pun niste pozici?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput