Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (254)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ursulina eu de vreo 2-3 ori i-am pus pasta de dinti pe periutza si o mesteca cu o moaca,asaa ... adica ce gust o mai fi si asta oare? Cred ca majoritatea o cam halesc De aia nici nu i-am mai pus deocamdata.
Pofta buna!
PUFULE mai poti ?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ursu, bine ca ai bagat nasul! Cu pasta de dinti eu stiam ca nu e nici o problema daca o inghite atat timp cat e pasta speciala pt bebelusi. Daca o speli pe Raisa cu pasta voastra de dimti atunci ar trbui sa scuipe si clateasca.........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ursulina , spui ca mandretea ta nu se clateste???
Eu nici nu mi-am pus problema. Are pasta de dinti care se poate inghiti, asa ca asta e deocamdata.
Oricum, o vede pe Oana ca scuipa atunci cand se spala pe dinti si incearca s-o imite, da' nu-i reuseste... fiindca scuipa dupa ce deja a inghitit pasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ioana multumesc de intrebare, suntem bine, Iarina tot o mare terminatoare a ramas, face tot mai multe prostioare , a inceput sa lege si ea cate 3-4 cuvinte ...si cam atat. Bebe mic e si el bine, misca de vreo 2 saptamani.

Ursulino Iarina nu se clateste in gura ca nu stie cum, inca nu i-am explicat, sigur ca daca i-as fi aratat s-ar fi inaceat...avem timp sa invatam sa ne clatim in gurita...deocamdata papam pasta de dinti ca e tare tare buna.

Astery bafta la dr. cu siguranta veti primi vesti bune, [pup lui Razvanel.

Cata multa bafta.

la toata lumea.

Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare de la mare! Unde ploua si bate un vaaaant... MAi, Irina, tricou? Eu am trecut deja la maleta si pardesiu.

Cristina, tinem si noi pumnii azi. Pupici lui Razvanel.

Eu sunt zombi de oboseala. Nu stiu ce are Vladimir, dar ne termina noaptea. Si cand era bebelus dormeam mai mult. Muuuult mai mult. Se trezeste si urla. Da' urla, frate, de ne si speriem. De o saptamana doarme mai mult la noi in pat decat in patut, dar nici asa nu se linisteste de fiecare data. Ziua e ca o ciocarlie, n-are nimic, noaptea il apuca nu stiu nici eu ce. Ma gandesc ca daca ar avea vreo suferinta s-ar manifesta si ziua ceva, ceva. Doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa viseze urat. Urat, urat, dar cat de urat, ca zici ca-i posedat, Doamne fereste.

Mari progrese in limbaj, nu prea. Are in continuare pata pe bila, bila-bila, o bila. Ce ma distreaza e ca il tot pune pe o in fata fiecarui cuvant pe care-l zice. Singurele cuvinte pe care le-a repetat rapid in ultima vreme dupa noi au fost (scuzati): tzatze si cur. Tzate l-a zis taica-su la misto sa vada daca-l repeta si el si cur l-am zis eu de nervi. Nu va zic ce prompt a fost, mai ales la cur. PAi sa nu-ti vina sa innebunesti? Mai zice ca (cal), bai (bani) si sasaie ca sarpele. CAteodata se indura sa imite si cainele (am-am). A, si daca vrea el raspunde la: Cum il/o cheama pe tata/mama. TAta este Do/Dou/Doiu, iar mama...Au (de unde pana unde Au de la Oana, habar n-am, Doru se distreaza de moare). Nici gand de caca la olita. Spune dupa ce face, arata olita, pampersii si servetelele umede si spune caca, dar nu presteaza la olita neam. Se mai pune pe ea imbracat si imi arata cum face el caca (se screme demonstrativ), si-o mai pune in cap si swe plimba asa, cam asta-i rostul olitei la noi.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Hello girls!
Astery, tinem pumnii sa ai rezultate bune de tot!
Cu pasta de dinti nici noi nu ne facem probleme ca este speciala pt bb.
Dana, superbe fetitele, in poze parca ar fi gemene! Ce bine ca se joaca intre ele, asta-i marele avantaj la diferenta mica intre copii.E greu, dar pt ele este ideal!
Ioana, am vazut abia acum montajul cu Razvan! Mama, ce m-a emotionaaaaaaaaaaat!!! Mi-am amintit ce am simtit cand am citit ca nasti, cand am vb la tel, cand am vazut primele poze cu Razvanel! Parca atunci am realizat mai bine toate ca vom fi mame! Un mare pt bebele nostru cel mai harnicutz!
Monica, vad ca ti-ai facut de cap in we, cu Dia la bunici, pai poate poate ne anunti in curand de bb2Vazut Dienita echipata de iarna si rascolind pe la biroul tau
Gio, vazut si filmuletz cu Marcolino cu tigara, super!!!
Irina, si pe Mario l-am vazut la muraturi. Este un baietel superb si ii sta super cu parul asa mai lungutz!
Bee, ma bucur enorm ca Ana l-a adoptat repede pe bb mic! Asa fac fetitzele, sunt f mamoase de mici. Felicitari inca o data si sa cresteti mari si frumosi!
AnaS, am vazut ce frumos deseneaza Tibi, bravo lui, copil cuminte si talentat pe deasupra.
AnaM, nu mai vazusem demult poze cu Clarita, mama ce ochi are!!!!!!! O sa franga multe inimi!
Ingrid, Dienutza este o domnisoara superba! Frumos si parul si ochisorii tot!
Am vazut eu mai multe poze dar nu mai retin acum.
Despre noi ce sa zic, maselutza tot umflata, Ayan tot in brate, macar in we l-a mai uzat si pe Gabi. De papat nu papa prea bine si ne musca toata ziua.
Bee, baga niste poze cu Razvan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Tragea de mine ca vrea papa. Dar n-am terminat mesajul, mai am.

Ioana, nu cred ca RAzvan sa aiba ceva probleme cu auzul. Nici Vladimir nu raspunde intotdeauna la apel, doar daca aude ceva ce-i convine, dupa cum spunea si Irina.

Ursu, si Vladimir inghite pasta, ca nu stie sa se clateasca si sa scuipe. Nu cred sa fie vreo problema. Eu il spal in continuare cu Nenedent. MA gandesc ca fiind pasta care se recomanda de cand au aparut primii dinti, nu e o problema ca o inghit, ca sincer nu vad un bb de ... hai sa zic 9 luni care sa se clatesca in gura si sa scuipe.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Io abia astept sa fac bradul......nu stiu de ce..asa m-a apucat de o saptamana

Pufule si la noi mai nou rostul olitei e pe post de palarie...de cand am fost in spital nu mai vrea sa faca la olita

Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

PUFU vai ca ma stric de ras Gagici daca vreti sa vorbeasca mai repede spiridusii,luati exemplu cu ce cuvinte trebuie sa incepeti - pe astea in mod sigur le repeta
IOANA evident ca si Diana face pe surda cand ii convine
ALI si eu vreaaau sarbatori,dar pan atunci muult mai am de lucru
ALINA deci esti fresh.Si husbandu' usor uzat dupa WE

Asa va vreau sa nu apuc sau sa uit sa raspund,de cate am de citit
Pusi ma intorc la lucru,ca aci e show:administratorii italieni si-au dat demisia,aia ma anunta ca n-are de unde trimite parale - ca norocul ca eu prevazatoare din fire ca de obicei,am tinut de rezerva pentru salariile de maine si n-am platit toti furnizorii .Care suna Si asteptam pe amicii de la finante in control,doar ne dau odata TVA-ul ala inapoi Sa ne deblocam Pana una alta fac rebus cu pontajele si calculez salarii.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

si eu va salut mreu cu mult drag si dor...din pacate nici eu nu pot intra si posta asa de des precum as vrea. chiar le respect pe cele care sunt mereu prezente si tin subiectul pe prima pagina si chiar....fruntas.

sebi este din ce in ce mai tolerant cu bebe...chiar a inceput sa ma ajute : sa-l schimbam, imi da cremuta, pampersul, il duce pe cel "consumat" la gunoi, imi aduce gelul de la baiue cand ii facem baita, ma asista cand ii fac baita, il striga pe tati sa vina sa duca cadita cu apa la baie " taaaaaaaaaaati apaaaaaaaaaaaa baie ", scoate rufele din masina in t imp ce eu le intind pe uscator etc.

mi se pare extraordinar cum a trecut timpul si ce copii mari avem...asta raportandu-ma la bebe mic.

aseara i-am dat pentru prima data smochine....nu stiu de ce nu m-am gandit pana acum sa-i dau...a mancat aproape toata punga...zicea ca sunt " bobo".

bee asteptam poza cu bebe razvan...e bine ca o ai pe ana ajutor. numai bine si mult laptic pentru bebe razvanel...si baga mult chimen ...pe mine m-a ajutat si prima si a doua oara ( poate stii de el ).

cristina multa bafta cu razvanel. tinem pumnii.

ioana stai linistita cu auzul. sebi deseori cand nu vrea " nu aude " si pace.

aliiiiiiiiiiii zici ca iarina e tot nazdravana?da' mai da' e si scumpa rau...las' ca se linistesteea cand vine bebe...pupici multi la fluturasul miscacios....si ce faci cand iti expira concediul de crest si ingrij copil al iarinei? te duci la servici dupa care il reiei sau cum faci? pe mine ma streseaza doar gandul ca trebuie sa ma duc la servici sa mi-l prelungesc...

ursulina si sebi inghite pasta de dinti...folosim colgate pentru copii 0-2 ani...mai scuipa cateodata ( foarte rar ) in bideu si asta atunci cand il vede pe dani...dar in rest ii place gustul, cred.

deea pupici multi pictoritei scumpe daria...nu o s-o uit niciodata cum picta ea la un an pe perete...in libera exprimare artistica.

are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput