***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dragele mele...

Am poposit si eu nitel...m`am jurat ca azi tot scriu..desi va citesc aproape zilnic..foarte rar am timp sa scriu si eu...si nu`sh cum sa nu ma fac si eu uitata ...

Sa va povestesc de Antonia: Am scapat de vreo saptamana de raceala ce ne chinuia...Antonia la 5 lunisoare cantarea 7300 kg si avea 70 cm.Ea s`a nascut cu 49 cm si 3250 gr...deci..in cazul nostru...greutatea s`a dublat inainte de 6 luni.

De papat...noi papam destul de bine....asa`mi lasa mie impresia.
Dimineata Antonia papa laptic..apoi la 10 fructe...la pranz are supica cu carne(piept)..adica supica e crema...ca altfel nu o accepta...si..desi la inceput am avut de dus multe lamuriri ...acum fetita mea papa cuminte tot...si se linge pe buzite!
Sunt foarte bucuroasa ca papa legumele si carnita...si cerealele...si lapticul....si fructele..si ceiutzul....Momentan fetica mea papa cam de toate!..ce are voie ea acum!

Legat de biscuitzei....si Antonia a papatb petit beurre....mie mi`a fost frica sa`i dau...dar i`a dat soacra`mea...cand am fost eu plecata de acasa....am stat cu frica`n san un pic...dar n`a patit nimic fata...asa ca soacra a scapat de mustruluiala!

PE maine poimaine...vreau sa ii dau si putina branzica de vaci..cu banana sau nu`sh...vad eu....ca au trecut 2 saptamani de cand nu i`am mai dat un aliment nou!

Cereale..noi am papat pana acum de la Humana..toate cele din gama de 4 luni...si pitica mea a fost incantata de toate!Pt ca acum am crescut mai mari..am luat de la nestle...cu roscove si orez...cu 3 fructe si orez...si de cele cu grau si 5 fructe.Momentan folosim de la humana banane cu cirese...si nestle roscove cu orez!Ambele ii plac piticei la nebunie...Mai ales cele de la nestle cu roscove.

Ceiuletz
ea nu bea decat tei+musetel...si indulcit cu zahar(zaharul i`l fierb in apa vreo 3-5 minute)..si`i pun la 150 ml o lingurita rasa.

Despre giumbuslucurile Antoniei...n`am timp sa va povestesc...E un copil tare sociabil...ii place oriunde e multa lume(care sa o ia in brate si sa`i dea cat mai multa atentie)...Se rasuceste pe toate partile...atat de rapid incat odata a cazut din pat...Rade nonstop aproape...si dak o tii de manute se trage pana se ridica in picioare...mi`e frica sa o tin asa...dar ei ii place la nebunie....se ridica si se prinde de marginea patutzului..si mai mai ca ar sta acolo sngurica

Cam atat....nu mai stiu ce sa scriu...poate am sa pun niste pozici noi cu Antonia...cat de curand....Pana atunci...dak cineva are vreo intrebare...raspund cu cea mai mare placere!

Albastrica la 4 luni!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Elteka - multumesc tare mult E destul de complicat dupa cum povestesti dar voi ati si zburat f multe ore.In Romania cand vii? Si al meu si-a dublat greutatea deja, dar pentru grafice e prea gras. Elias e perfect si nu ai de ce sa-ti faci probleme

Pepsi- saru'mana

Felicitari Sonia pentru dintisor!

Carstea- frumos baiat mai ai , uite ca deja are o simpatizanta, pe Teodora lui Motanel care e o scumpa

Androix -ai niste copii foarte frumosi, Filip se vede ca e plin de energie.

Mica - bine ca s-a rezolvat, bafta la concurs.

Multumesc mult pentru raspuns Didialex- inseamna ca nu trebuie sa imi fac asa multe griji mai ales ca zbor 4 ore, cu o companie low cost,il alaptez, dar vreau sa am pentru orice eventulitate si lapte praf, daca tu zici ca nu a fost nici o problema cu termosul inseamna ca nici cu borcanele nu v-a fi. Caruciorul meu e unul de la chicco mai sport, adica nu e tip landou.
Copilul nu are loc separat, il tinem in brate.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mihamora, pai nu aveti mancare in pretz asa ca o problema in minus, nu te stresa cu borcanele, fa-i un biberon sau san si l urcarea in avion ceri la Doamne primul loc neexistand first class. Ce companie?

unde sunt ? A_da sau Analex?????

Ancamari, vizionarea pozelor e placerea mea asa ca io il multzumesc nu tu!

edit: caut de vreo 1 ora postarea eltekai referitoare la nastere in general si a lu Elias in special. Deh, de vremuri! dar nu am gasit-o. Ma ajuta civeva ?

Alina-gravi cum iti spune ella si Carmen-So frumos mai scrieti Inviorati plantatia

Plec sa-mi ridic copilul

p.s.1 am gasit. cap2 pag 10
acum chiar ca plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna ziua si de la noi!!!
ieri nu am apucat decat sa deschid capitol nou, apoi au venit niste prieteni in vizita si n-am mai apucat sa intru!
asa urata e vremea de afara!!ne-am plictisit, si eu si stefan de stat in casa!Saptamana trecuta am dat o fuga pana la munte, dar tot ploaie am gasit si acolo!
elteka bine ai revenit! am reusit sa vad ultimele fotografii-Dolo e un scumpTi-am simtit lipsa de pe forum!
Didialex - imi fac mea culpa si recunosc ca sunt una din fetele care nu prea raspund intrebarilor postate, dar nu din rea vointa sau egoism, ci doar pentru ca , de cele mai multe ori, nu cunosc solutiile.piticul meu e nascut la final de odisee si, mai mereu, noi suntem in urma progreselor dar si a problemelor intimpinate de mamicile cu pitici nascuti in lunile aprilie-mai.Pretuiesc sincer absolut toate postarile de pe acest forum si incerc sa nu deranjez cu intrebari care deja si-au gasit solutii in saptamanile trecute! tocmai de aceea nu pot raspunde "de la mine putere" la intrebari cu care nu m-am confruntat- consider ca as face mai mult rau decat bine in conditiile astea!
nah, ca iar am uitat 90% din ce am citit!!Imi mai amintesc asa:
- Soso se mandreste cu primul dintisor- Bravo SOSO draga!!
- lbelciug a patit numai nepatite in ultimele zile- imi pare sincer rau- uff, niciodata un necaz nu vine singur
- david al alynei24 papa out si ficatei- wow ,ce baiat mare!!mucosul meu nu papa decat laptic..voi ce faceti pe vremea asta?ca mie imi e asa urat sa ies de casa cu stefan...brrrr!!
- se vorbea in weekend de socializatul copiilor si iesitul cu ei din casa...noi am mers cu el absolut peste tot- in vizite, la supermarket, la restaurant, la botezuri- pentru ca, efectiv, nu avem incotro, nu am cu cine sa-l las! A, am mers cu el inclusiv la facultate si la politie, sa-mi declar permisul pierdut!Sunt mare experta la mancat cu bebe in brate iar el e foarte incantat ori de cate ori schimba peisajul!
- despre dublat greutatea- nu stiu ce sa zic, ca eu am uitat sa-l cantaresc pe stefan cand am fost la vaccinul de 4 luni(mama denaturata ce sunt)-la nastere a avut 3.300, la 3 luni avea 5,950 - ma gandesc ca si daca nu a dublat-o inca, e pe-aproape!zilele viitoare trebuie sa-mi fac curaj si sa merg cu copilul la cantar!
-despre uleiul de masline..eu am folosit o perioada, tot nefiert, dar am incetat in momentul in care i s-a iritat tot corpul...acum nu stiu daca doar a coincis cu folosirea uleiului sau are vreo legatura...cert e ca de atunci a ramas cu o iritatie destul de urata in spatele genunchilor, care se atenueza doar uneori.Acum folosesc toata gama Stelatopia de la Mustela, dar nici de la asta n-am mari rezutate.Medicul mi-a recomandat sa il ung pe zona aia cu Advantan, dar inca nu am facut-o( incerc sa nu folosesc deocamdata corticoizi, poate gasesc alt remediu).Pentru ca am citit ca dermatita atopica poate aparea si pe un fond alergen, m-am hotarat sa mai aman diversificarea inca o luna (cel putin), apoi sa o incep cu schema recomandata de pepsi
fug, ca s-a trezit stapanul cel nervos si fometos!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Didi - blue air.Saru'mana, asa o sa fac

Mica- chiar fulguieste in Bucuresti?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc frumos pt gandurile bune!
Poohy, LA MULTE LUNISOARE pt Manu!
Androix, nu exista o cauza sigura. E doar un fenomen care poate apare sau nu la unii copii... Se pare ca in cazul nostru are si putina legatura cu hidrocelul avut de Matei la nastere.
Mica, ai aflat cine a postat filmuletul vostru pe siteul procinema? Oricum eu te-as sfatui sa scoti filmul cu Maya de pe youtube caci poate fi luat/downloadat cu usurinta de oricine.
Androix, comic tare Filip cum ii cade capul pe scaun! Foarte dragalasi si fratiorii!
Graviduta, eu folosesc uleiul de masline nefiert pt funduletul lui Bogdanel. La inceput il fierbeam, acum insa nu caci zic eu s-a marit si e mai rezistent. Nu am avut nici o alergie de la el.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare fetele si multumesc de aprecierile la adresa copiilor mei.
Azi am fost la un seminar la scoala si mi-era o lene si colac peste pupaza m-am pomenit si cu o problema cu o firma pe care am avut-o acum 5 ani si statul m-a scos datoare o caciula de bain, mi-a desfiintat firma in instanta si acum nu mai pot face nimic din punct de vedere contabil ca sa demonstrez ca este de fapt o greseala, nu am decat sa platesc si din cauza asta am o stare de tot rahatul. E deja a doua oara cand incep sa va scriu... Daca aveti idee cum pot sa aflu cand a fost publicata in monitorul oficial decizia judecatoreasca de desfiintare a firmei v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie...

Didi, socara-mea e bolnava spre bine dar ar mai dura un pic, dar nu ma multumeste deloc cum il ingrijeste. Mi s-a confirmat banuiala pe care o aveam, adik acum stiu de ce mananca copilul meu atat de mult cand este la ea. Pentru ca il indoapa pur si simplu! (Si ca sa intelegeti ce inseamna mult: o pulpa INTREAGA de pui, supa cu doua galuste mari, felul doi, doua mere rase cu biscuti, iaurt, banana cu branza, cele doua biberoane de lapte unul dimineata si unul seara, plus diverse alte gustarici - asta era mancare intr-o zi) Il alearga prin casa cu lingurita si chiar daca copilul refuza, de-acum stie foarte clar sa spuna NU, ea insista pana cand mananca tot. Asta nu-mi convine, plus ca ii cumpara tot felul de bombonele rahatzele de doi lei, numai e-uri si coloranti de-mi vine s-o iau la palme. Ma rog, sunt mai multe motive pentru care nu m-ar mai coafa varianta asta dar astea sunt cele care il privesc strict pe Filip si cele mai importante. Iar gradinita abia de la anul pe vremea asta daca ma incumet sa fac la vara o coada de o zi si-o noapte ca sa-l pot inscrie. Ca la privat nu-mi permit sa-l dau ca e scump. Am incercat anul asta, e mult spus, am dat un telefon, dar m-am trezit prea tarziu, nu mai era nici un loc.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Didialex, am vazut ca exista Aptamil de la Milupa dar si Milumil. Ai idee care e diferenta dintre ele? Spuneam mai devreme ca mi-a cumparat mama din Franta 2 cutii de Milupa2 si a dat 15.30 euro pe una, deci diferenta de pret fata de ce se gaseste la noi este nesemnificativa. In schimb am gasit un site am unei tipe din Romania stabilita in Germania care trimite pachete in tara cu diverse....am vazut o gramada de sortimente de lapte formula, borcanele, cereale, hainute, cosmetice, biberoane, dar si produse pt adulti. Chiar i-am trimis tipei mail si mia- trimis preturi la ce ma interesa pe mine, sunt super ok
as putea sa comand de la ei ca sa nu-i stresez pe prietenii nostri, au si ei copil mic.
Tipa trimite coletele in Romania la Timisoara iar eu platesc numai taxa pt colet postal Timisoara-Galati. Pentru cei din Bucuresti trimite fara taxa de transport la cineva in sect 5.
Daca vrea cineva adresa sa-mi spuneti ca o pun pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mihamora se pare ca m-am inselat, acum nici nu mai ploua, de ninsoare nu mai vorbesc . La iasi a nins?

liviana de pe youtube nu se poate downloadat. Cel putin noi nu am reusit si asa spun si ei pe site.

Fetelor cu cat ati mai cumparat Infanrix Hexa??? Eu l-am gasit cel mai ieftin la un helpnet pe Rahova cu 220.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

mica, se poate cu http://vixy. net/. n-am mai incercat recent, insa sapt trecuta se putea. am luat eu un videoclip care-mi placea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput