***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)
Raspunsuri - Pagina 5
ali24 spune:
buna fetele.si ptr ca se zice ca de ce ti e frica nu scapi...copilul meu a racit.ii curge nasucul si tuseste de ieri seara.febra nu a facut si sper sa nici nu faca.i am dat bromhexin si picaturi in nas.maine mergem la doctor aici in germania dar nu neaparat ptr raceala ci ptr ca merge si cumnata mea cu copilul si asa ca merg si eu ca sunt curioasa ce zice si un medic neamt in general de copilul meu.vroiam sa va intreb oare are ceva daca de o saptamana de cand am venit aici nu i am mai dat mancarica?(nu i am dat ptr ca in prima zi i am facut supica si vreau sa va spun ca nu avea nici un gust parca era apa chioarai,si la fel si pireul de legume.iar fructe nu i am dat ptr acasa am incercat cu mar si il doare burtica iar aici parca nu am vrut sa fac experiente noi cu alte fructe)oare o fi vreun bai ca i am intrerupt mancarea ptr vreo 2 saptamani?i am dat doar piept si cereale.si apropo de cereale i am luat gris de la milupa care se da de la 4 luni si pe el scrie ca nu are gluten si acum am citit in urma si am vazut ca voi ziceati ca grisul contine gluten.oare cum ii fenomenul asta???noapte buna
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Motannel spune:
Fetelor, in sfarsit mai scriu si eu ... de citit v-am citit , dar mi-a lipsit puterea de a scrie ... cred ca am simtit si eu ca uneori trec neobservata ... dar eu nu sunt suparacioasa si pomenesc acest fapt ca urmare a faptului ca si alte fete s-au plans! Sunt convinsa ca nimeni nu ignora pe nimeni si ca toate procedati ca mine ... daca nu am nimic de spus ... nu spun! Si las pe altele mai pricepute sa dea raspunsuri mai corecte si asa invat si eu cate ceva! De citit citesc oricum postarile tuturor!
Am avut o suparare ... pe 1 noiembrie am spus ..."Gata! Bagam supica de legume in meniul fetei!" ... si ... esec ... nu numai ca nu i-a placut (dar a manact la insistentele mele vreo 3 lingurite), ba mi-a facut si o indigestie de a vomat vreo ora cu jeturi! Saracuta ... ea era vesela si jucausa, dar mai tragea si cate un jet din cand in cand....asa ca am chemat-o pe doctorita ei pe la 21.30 si ne-a trecut pe ceiut de menta (cate o gurita la 5 minute) ca sa-i calmeze stomacelul si sa evitam diarea! M-am cam speriat! A adormit flamanda Teodora si abia pe la 2 noaptea i-am dat san! Cred ca si din acest motiv nu prea am avut chef de scris!
Am avut si o bucurie, tot pe 1 noiembrie s-a intors (in sfarsit) si Teodora pe burtica! Abia am asteptat ... ma gandeam ca e ultima care obtine aceasta performanta (cu toate ca ea face alte si alte minunatii) ... insa de cand s-a intors prima data se tot intoarce continuu! E clar ca trebuie si mai mult supravegheata!
A trecut si ea in etapa in care prefera anumite persoane si le respinge pe altele ... e asa draguta cand suflica buzuta a plans daca nu-i convine cineva!
Chowpersa, multumim pentru informatia cu glutenul.
Carstea, noi suntem topite dupa Rares ... ti-am mai spus!
Kay, ce mai ... Sonioara e fetita mare! Dintisor sanatos! Mica, multumim ca ne-ai spus si noua!
Liviana, sanatate si sa treceti repede-repede peste operatie!
Androix, imi pare rau ca Filip nu o iubeste inca pe Georgia ... de fapt sunt sigura ca o iubeste, dar nu stie el inca! Doamna educatoare nu te poate ajuta? Sa se implice putin in problemuta ...
Mica e groaznic ... sper sa poti rezolva problemuta! Pupici Mayei!
Elteka, eu cred ca e bine sa-l lasi in ritmul lui pe Elias. Si bucura-te ca inca il alaptezi exclusiv .... mi-ar fi placut sa o alaptez pe Teodora mai mult ... insa la noi in luna a 4-a nu a luat in greutate deloc si am bagat si completare Humana... alaptez si acum, dar pe langa humana si suculete.
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
ali24 spune:
ELTEKA a meu nu numai ca si a dublat greutatea aproape ca si a triplat o.s a nascut cu 3700gr si acum inca nu avem 6 luni si are 9700grdar mie nu mi se pare gras deloc.eu zic ca e numai bine.mai zicea cineva de faza cu cioara.eu nu cred ca trebuie sa incepi diversificarea ptr ca nu si a dublat greutatea.dupa cum se mai spunea pe aici fiecare copil are ritmul lui nu toti cresc la fel.daca nu il vezi suparat si i a totusi in greutate chiar daca u cat ai vrea tu,nu cred ca e cazul sa iti faci probleme.sa sti ca acum si mie imi pare rau ca nu am mai amanat diversificarea si nu am asteptat pana la 6 luni macar.dar cum toti vecinii si apropiatii ma impingeau de la spate am cedat.dar promit ca nu o sa ma mai i au dupa nimeni...inafara de voi fetele bineinteles.ca de la voi am invatat numai lucruri bune.si acum chiar ca noapte buna dar nu am rezistat pana nu am citit tot
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Motannel spune:
Ali24, Rafi e tare dulce! Din fotografii (dragute cele cu floricele ... chiar, cum le-ai pus?) nu pare chiar gras! Cred ca e cel mai mare capshunel, nu? Ce lungime are? Teodora are 68 cm si 6,8kg! Greu de trecut pragul de 7 kg!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Ninutza spune:
CARSTEA, ai un baietel tare frumos...si are niste cretziiii, iti vine sa-l manaci.
Pupici de la noi!
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Ninutza spune:
Rhoneea, pentru Pierre Sebastien
Ckristina, pentru Bianca Maria
Roxicucu, pentru Andrei
si bineinteles pentru MIRUNA.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
[red]si eu am spus tot timpul ca nu se da gluten inainte de 1 an!
paflo, ma bucur ca te-ai simtit bine la congres! normal ca n-a chiuit, e prea mica!
mihamora, drum bun si distractie placuta
alynta, nu esti singurica stai linistita uite citele sintem pe aicicind ai intrebari ca sa fii sigura ca ti se raspunde pune-le in rosu
carstea, imi permit si eu sa-ti raspund cu vanilina. asa cum a spus paflo este utilizata ca sa dea gust de vanilie, medicul meu pediatru mi-a spus la dominic ca la bebei le place gustul bananei din cauza ca are un gust asa vanilat ca si laptele de mama. acuma asta sa fie motivul ca=l baga in cereale....un lucru e sigur o baga ptr aroma/gust(si noi bagam in prajituri zahar vanilat)si eu am vazut pozele da io n-am domnisoara de dat, nu inca cine stie daca mai astepti....fac una a si cu fluorul asa e, nu se foloseste pasta fluorata pina nu stie copilul sa scuipe din cauza ca fluor se gaseste si in alte produse si trebuie evitata supradozarea
chowpersa, aici nu este recomandat sucul decit in f mici cantitati, chiar a se evita. ca facind suc privezi copilul de fibre(ca arunci pulpa) printre altele.se recomanda fructele in loc de suc, de aceea nici nu prea am utilizat storcatorul ce mi l=am luat.aici apa de la robinet este fluorata
mica, vai ce veste bune despre Soniuta!!! bravoooooo, traiasca dintisorul! nici eu nu stiu nimic de andrada, desi am tot intrebat pe aici de ea, am dat pm, stiu ca erau fete cu ea pe mess.....of, acuma am vazut, imi pare tare rau! asa e nu au voie decit cu acordul tau! aici si la gradi trebuie sa semnez eu ca sint de acord sa-mi pozeze copilu!eu, am intrat da nu reusesc sa vad filmuletul, chiar ma gindeam la ce zicea carrie acuma ceva timp cu pozele puse pe net!
androix, daca te poate linisti si baietelul unei prietene a facut la fel cu fratele lui(diferenta era de mai putin 2 ani) si intr=o zi prietena mea l=a gasit dindu=i suturi in cap la bebe, cica juca fotbal!si dominic il mai pupa asa cam tare, il stringe cam tare in brate, de drag, poate de drag vroia si filip s=o stringa pe georgia! sa stii ca si noi mincam pe rind, cind iesim la restaurant o facem cind david doarme, si ce crezi....cind ajungem la restaurant se trezeste dar asa se sacrifica cite unul pe rind, si eu am devenit f experta in a minca cu el in brate! azi, i-am dat si lui o lingura ca ma tot vedea cum maninc! si ce crezi? a bagat-o singur in gura! nu-mi venea sa cred....pai dominic la 4 luni nu facea asta...e drept ca nici nu i-am dat lingurita in mina!macar sint linistita sa vad ca nu sintem singurii care mincam cu schimbul!nu reusesc sa-ti vad pozele, ca trebuie sa ma inregistrez!acuma le-am vazut, frumosi copii ai, sa-ti traiasca, am ris de m-am prapadit la filmul cind adormea pe scaunul de calculator!eu, am remarcat violenta la dominic in primele zile cind nu il lasam sa puna mina pe david! si acuma se enerveaza daca nu=l las ca sint grabita sau ceva. cred ca la tine e mai mica diferenta intre copii, poate de aceea la mine e mai usor, si dominic nici nu merge tot timpul la gradi, decit 2 zile, in rest e cu mine acasa!
elteka, pediatrul tau ce zice?si eu stiam ca si mica, ca cei cu "greutate" la nastere isi dubleaza mai greu, dominic la 6 luni o avea dublata.
ali24,imi pare tare rau ca micutul a racit dar nu da nici un medicament la un copil asa mic decit cu aviz medical! este f periculos,aici la copii in general nu se dau picaturi in nas, nici lui dominic ca are 3 ani cind a avut nevoie a luat picaturi de vasoconstrictoare pe gura, sint tare contra picaturilor date pe nas la copii mici!cerealele alea de la milupa nu au gluten, ca e din orez. sanatate multa la micut!
motanel, imi pare rau de problemele cu micuta!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Paflo spune:
Neata!
Androix, ai doi copii superbi!Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! O sa treaca si perioada de adaptare a baiatului tau, dar pana atunci rabdare si...ochii in patru!Eu am patit-o cu fetita unor prieteni, care are aproape 3 ani si care s-a gandit sa-i dea Sofiei o aluna (culmea e ca eram in aceeasi camera si eu si mamica ei, dar nu am observat-o cand a facut pocinoaga, am vazut-o doar pe Soso ca se stramba - nu i-a placut consistenta si/sau gustul si am apucat sa i-o scot repede).Nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla!
Pepsi, razi tu de mine cu chiuitul, dar Sofia asa se manifesta seara cand vine tati acasa, si nu mi-a picat chiar bine cand pe mine m-a cam ingnorat cand am ajuns.Dar s-a revansat a doua zi!
Etelka, Sofia s-a nascut cu 4300g si 58 cm (cred ca a fost cea mai mare din odisee)si la 5 luni jumate avea 8400 (nu cred ca va atinge dublul greutatii la 6 luni, dar va fi pe aproape). Mentionez insa ca noi suntem numai pe lapte praf de la 3 luni (iar pana atunci a fost pe mixt), deci nu cred ca are rost sa te stresezi. Elias a crescut frumos, e sanatos - e pacat sa incepi diversificarea mai repede decat e cazul, caci laptele de mama e cel mai bun aliment ptr el.Plus, bebeii cu greutate mare la nastere nu cresc la fel de mult ca si ceilalti.
Oana, felicitari ptr dintisoul Soniei!Vezi ca ne ajunge repede din urma?!
Mica, mi se pare oribil ce spui!E chestie penala (la propriu)!Sper sa rezolvi cat mai repede!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Alyna24 spune:
Neata, fetelor!
Noi am avut o noapte cam chinuita ca David iar a vrut
in pat cu noi.De la 3 pana la 9 a dormit langa noi!Si numai cu tzitzi in gura a vrut.N-a mancat decat la 2 cam 160 ml apoi n-a mai vrut lapte!Doamne.....sper sa nu se repete des asta ca refuz sa-l mai iau ca trebuie sa doarma in patut la el!Desi...tare mi-e drag sa-l vad langa noi!
Referitor la diversificare, noi ieri am continuat cu ficatelul.I-am facut cu orez dar n-a vrut deloc sa pape.Se stramba rau de tot!Ieri nu stiu ce a avut ca pana la urma n-a vrut decat un pic de lapte...in rest san(nimik, nici macar supica pe care o manca);seara i-am mai dat cereale si iaurtel cu biscuite pe care le-a mancat bine!Cerealele nu le refuza!
Eu i-am luat sambata de la Nestle cu 5 fructe dar am constatat ca se fac cu apa....asa ca ii combin cerealele de la Milupa cu 2 masuri de-astea de fructe macar sa fie mai dulci.
Sambata i-am dat orez facut pt noi si supica de pui(morcovel_3 taitei de casa+zeama).I-a placut mult de tot.
Noi nu evitam sa-i dam si ce mai mancam noi....nu chiar orice....dar acolo sa stie orice gust sa nu fie mofturos!
carstea....pai David nu mai primeste suzeta de vreo 2 luni cel putin.
Vali5, e bine cu tati acasa!El se simte bine dar ink are un deget cam amortit.Acum am doi barbati de care trebuie sa ma ocup!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Vad ca tot vorbiti de dat biscuiti la bebei fara gluten.Pai.....
am cautat de mi-au sarit ochii si nu gaseam decat de la 8 luni incolo!Asa ca...i-am dat petit Beure iar la vaccinul de 6 luni, doctora mi-a zis ca pot sa-i dau produse cu gluten(cereale, biscuiti...).Si pana acum n-a patit nimik!
Am zis doar ce am facut eu si ce mi-a zis dr!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)