Fructe si legume exotice (pentru Romania)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

da...stiu de "dates" mancam cand eram copil uscate...dar nu imi placea gustul...sunt fructe de palmier
dar uite ca nu imi vine echivalentul in romana

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da' ele s tari pe ciorchinele ala. Ce le poti face? se sparg?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

sunt curmale galbene.se mananca asa,dar sa nu fie prea tari,se lasa 1-2 zile la copt.daca sunt prea tari au un gust nashpa ca de hartie,cand sunt coapte sunt ff dulci.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Merci Ortansa!!!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

in Romania am mancat asta vara niste pere poloneze-galbene,foarte mari si aproape rotunde.dulci,crocante si zemoase in acelasi timp.erau cele mai ieftine fructe din tot supermarketul,mai ieftine si decat bananele,chiar m-am si mirat.

Monica- am vazut "vinetele " tale mai demult,dar n-am stiut ce sa-ti spun ca sunt.cred ca sunt intr-adevar un soi de vinete,da un search pe google images cu "eggplants varieties" si ai sa vezi ce multe soiuri exista.am vazut si unele verzi cam ca ale tale.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

incearca le si pe cele asian, sunt grozave!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa...deci am aflat denumirea legumelor mele...se numesc JILO (am intrebat un nene de la legume fructe) si se pot face prajite si apoi innabusite in usturoi
va multumesc tuturor
in seara asta mi-am luat niste Mandioca si abia astept sa o pregatesc
voi ati incercat? cam ce varianta de gatit aveti pentru ea?
eu o spal, o curatz de coaja, o tai ca pe niste cartofi pentru prajit putin mai groasa, apoi o scurg bine si o prajesc in ulei de canola....pun sare si cam asta-i tot insa am vazut si faina de mandioca deci presupun ca se pot face mai multe feluri de mancarica din ea...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Aaaa.. ce subiect apetisant
Acum cateva zile am descopeit si eu niste fructe mici si galbene, pe care scria Fuyu.. am cautat si am descoperit ca de fapt, sunt Persimmons.. Fooarte bune.. dar numai la marime mica, am luat mai maricele si mi s-au lipit de limba... yack....

Voiam sa intreb si eu ceva, voi ce faceti cu cranberries? Nu stiu traducerea in romana, poate coarne?.. sunt niste bilute mici si rosii, acrisoare.. Tot ce am stiut sa fac a fost sa le amestec cu miere.. au iesit bune.. cred ca au vit. C
Deci, altceva ce sa fac cu ele... suc nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ceai dupa ce le las sa se usuce
fetelor sa incercati fructele mangostine(cele care nu ati incercat deja) am vazut pe la magazinele mari si in ro
longan, rambutan, licii, ate moya(nu stiu daca chiar asa se scriu) dar toate sunt absolut minunate(dupa gustul meu)

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mie mi-e dor de roscove ati vazut cumva prin Ro?

Mergi la inceput