Pe cine sa ajutam din Australia???

Pe cine sa ajutam din Australia??? | Autor: pashosha

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,

Membri mai vechi ma stiti si imi cer scuze ca am disparut fara sa las un numar de telefon celor care m-ati cautat. Din pacate mutatul in Australia, adaptarea la o noua cultura, toate schimabrile care s=au petrecut in viata mea m-au tinut deoparte. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt aici din nou.
Ma folosesc de aceasta ocazie sa multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine in actiunile pe care le-am intreprins, si mai ales, cazul meu de suflet Bella. Fara voi, acest copil nu ar trai astazi.

Am adunat o mana de romani si vrem sa organizam un container cu ajutoare pentru Orfelinate in Romania.
Eu cunosc orfelinate in Bucuresti dar stiu ca mai toate au sponsori si imi doresc din suflet sa ajutam si alti copilasi, nu doar pe cei din Bucuresti.
Va rog mult daca stiti asemenea orfelinate care au nevoie de ajutoare, raspundeti aici in public ca sa vada toata lumea cine are nevoie de ajutor .
Ajutoarele pe care intentionam sa le trimitem constau din :
jucarii
haine
carti pentru copii
diverse piese de mobilier pentru copii
incercam si calculatoare.
daca este vreun caz disperat pe forum in mare nevoie de ajutor va rog sa mi spuneti si ajutam si aici cum putem.
Din punct de vedere legal (Lili) DPC sector 5 ma vor sfatu.
Va multumesc din suflet si sper sa gasim cateva orfelinate ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

sunt sigura ca Parintele Stan, Asociatia ProVita au nevoie de cite ceva; si tot sigura sunt ca vor ajunge acolo unde trebuie, la copii!
(eu doar mi-am permis o sugestie)

http://aoffr.free.fr/html/pv_particularitate_ro.html

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

E minunat ce vreti sa faceti.
Mult succes! Stiu ca sunt multi copilasi in Romania care ar avea mare nevoie, sper doar sa nu va izbiti de brate incrucisate si birocratie...
Felicitari pentru initiativa Ma bucur sa aud si de oameni care au si posibilitatea dar si dorinta de a oferi :)

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Pashosha!!!! Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar ce ma bucur ca esti din nou activa!

Sper ca ati trecut peste problemele inerente unor schimbari atat de mari si ca o sa ne intalnim mai des aici!

Te pup, scuza-ma ca sunt pe langa subiect, dar a fost o mare surpriza sa te vad.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna ,buna ...scuze ca ma bag si eu ..dar as avea o sugestie ..de ce nu ati dona containerul unui/unor spital/le de copiii ( bolnavi generali sau speciali cum ar fi cei de cancer)...jucariile , mobila , calculatoarele ar mai inveseli atmosfera rigida si austera din spitale , ar face sa mai uite macar pentru cateva clipe de suferinta lor , de halatele albe care se plimba incontinuu si de fetele triste sau chiar disperate ale parintilor ..si unde mai pui ar bucura muuuult mai multi copiii decat intr-un orfelinat ...copii care chiar daca au parinti nu prea stiu ce e o jucarie sau un calculator , iar hainutele sigur si-ar gasi si ele repede stapani.Orfelinatele au mereu donatii din diverse parti pe cand spitalele cam rar ... parerea mea ...anyway sincere felicitari pentru initiativa

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Dragele mele,
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Subiectul este proaspat si ca atare se intrevad multe raspunsuri constructive.

Pentru a lua un container de 40" si incepe a-l imparti la spitalul X si Y si Z, se presupune ca exista cineva care are spatiu de depozitare, timp , foarte mult timp si este un extrem de eficient organizator.

Eu si prietenii mei de aici nu putem face asha ceva. Ceea ce este de retinut, este ca aceasta actiune este prima dintr-un sir de actiuni pe care intentionez sa le coordonez.

Anna, daca poti sa -mi dai detalii despre acet Parinte as aprecia foarte mult.
Alessia, eu am fost implicat in Romania alaturi de Andries , Cataneam , Oana mm si multe alte mamici cu suflet de aur in actiuni ce au implicat acest gen de donatii.
Nu am avut niciodata certitudinea ca ceea ce am donat noi a ramas cu orfanii in totalitate.
Deci daca noi aveam aceste temeri intr-un orfelinat, ce sa mai spun despre spitale?
Parerea mea este ca acesti micuti blnavi trebuiesc ajutati pe plan local.Noi inceram sa ajutam in numar foarte mare, nu stiu daca iti imaginezi ce inseaman container de 40" .
Poate cateva mamici de la niste super firme vor sa coordoneze aceasta actiune de ajutorare a micutilor cu boli incurabile din spitale...
Oricum iti apreciez sugestia si este de luat in considerare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Am alte idei ... ce ar fi daca ai gasi pe cineva cu spatiu de depozitare ..eu stiu o fata inimoasa cu firma sau cu spatiu care poate "gazdui " containerul si facut tot asa un fel de bazar ...fie online pe Dc la bursa jucariilor ...fie o chestie organizata ..un fel de licitatie ...iar banutii obtinuti sa se duca sigur la copiii care au nevoie ... pentru ca banii nu au cum sa dispara pentru ca le intra in evidentele contabile si nu au cum sa dispara sutite sau dosite de ingrijitoare , asistente sau mai stiu eu ce bagatori de seama ..le intra in evidentele contabile si sunt respunzatori ptr ei ...si poti cere dovada ce s-a facut cu donatia ta ...asta e avantajul
Sau ca sa impusti 2 iepuri dintr-o data ..cine cumpara spre ex sa doneze unor copii mai nevoiasi din vecini ,cunostinte necajite , copii ai strazii ..etc ...sub forma de cadou de Craciun ... si oprite o parte din lucruri/jucarii si duse de catre un grup de mamici de pe Dc sau o fundatie direct in spitale de Craciun...normal asta sa nu fie o neaparata conditie pentru ca sunt mamici pe Dc care chiar nu au prea multe ...deci le-ar ajuta si pe ele...sa cumpere ceva frumos la un pret rezonabil , pentru piticii lor , ceva care nu si-ar putea permite in veci .
Mai verifica si varianta ...vandutului online ..adica cam care ar fi costurile de trimitere ....la coletele mici ..si le vinzi online pe toate ..fara containar, fara spatiu de depozitare pana ajung la container ..fara drumuri pana la container ( poate de la zeci sau sute de km pentru anumite persoane ) si bani stransi sa intre in conturi special create sau in cele deja existente cum ar fi cele ptr copii bolnavi de cancer ... si cine stie poate vi se alatura si alti romani din alte tari si continente ...
Sincer iti trebuie logistica nu gluma pentru "operatiunea containerul".... ai mai putea lua legatura direct cu o fundatie care sa il dirijeze ei unde considera si care sa asigure preluarea, eventualele taxe si cheltuieli legate de importul ca atare ( pentru ca nu provin din Ue si s-ar putea chiar daca sunt donatie sa fie vamuite ..numai stiu legile acum ..dar acu ani de zile ..stiu o fundatie care a primit niste teste donatie si a fost pusa sa platasca taxe ...s-or mai fi desteptat si romanii dar trebuie sa fi pregatita ptr orice ) si logistica aferenta ( transport intern , depozitare, inventariere etc etc etc )
Cred ca inainte trebuie verificat si informat ffff bine inainte sa faceti pasul nu de alta dar sa nu va treziti ca platit pe drum si pe alte taxe si cheltuieli mai mult decat face donatia ...pentru ca sincer daca e asa mai bine puneti mana de la mana si donati bani pe drum si pe cheltuieli tot copiilor nu in buzunarele statului sau a nu stiu ce firme si firmulitze ...
Imi cer scuze nu vreau sa par Gica Contra ,dar cred ca bine sa ganditi bineeee planul de "atac" in "operatiunea containerul" pentru ca ar fi pacat de munca si de dorinta voastra de a face bine cu sufletul deschis sa se piarda pe drum sau in taxe care nu au nici o logica , vezi tu vb de Australia si imi inchipui ca nu e ieftin nici transportul pana in Ro ...nici unu din voi nu poate veni repede repede daca e vro problema birocratica....
Imi cer incaodata scuze nu am nici cea mai mica intentie sa umbresc ideea sau intitativa ta pe care personal o consider minunata dar avand in vedere distanta si conditiile de transport trebuiesc cantarite fff bine toate posibilitatile si caile de realizare a lui .

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Pashosha,

nu am detalii despre Parintele Stan, doar ce am citit pe internet si stiu de la unii romani din Toronto care au adunat ajutoare acum citiva ani pentru parinte; daca vrei, fac sapaturi si vin cu date concrete.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Ideea este admirabila si laudabila,dar distanta trebuie luata in calcul! Sa nu aveti surpriza unor costuri suplimentare ce nu-si ar avea rostul!

Nu e rea nici ideea unui bazar sau licitatii on-line!

Mai gandim!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Felicitari pentru initiativa si mult succes in ducerea ei la indeplinire!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

scumpa de pashosha bine ai revenit pe DC.. frumoasa intrare ti-ai facut, frumoasa intitativa.. sper sa reusiti sa face fericiti cativa copilasi.. bafta cu campania voastra

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput