Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

anaelyssa, ai dreptate eu am adaugat linkul doar in comparatie cu titlul topicului, "suntem de rasul tuturor" situl are chiar un subtitlu, el humor mas fresco, deci nu se iau in serios.

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Serios sau nu, isi permit sa ne ia la misto. Deci..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

Au mai facut romanii niste minuni prin Italia...au gasit un cadavru in portbagajul unui roman

Ati observat ca exista perioade cand preponderent se intampla si se mediatizeaza chestiuni similare?
Perioada cu accidentele in care erau implicate ambulante...
Perioada in care mai multi cetateni ai acestei tari, romani sau nu, au cazut in puturi (chiar 2 persoane in acelasi sat, la interval de 1-2 zile!!!!In puturi diferite of course :)); ar fi fost deja prea mult!....
A copiilor disparuti...
Perioada romanilor muscati de caini (ai lor, ai altora, maidanezi)

Perioada romanilor pusi pe rele in tari straine...
Au mai fost si altele dar nu mi le amintesc acum...

Or fi pure coincidente?
E ceva mai mult decat o mediatizare excesiva a unor anumite acte/intamplari care au priza si fac rating?

Revenind la subiect, sper sa invatam ceva de la altii , sa ne schimbam felul de a fi, implicit schimband in bine tara asta amarata si sa nu ne mai facem de ras...
Unul dintre motivele (nu singurul, binenteles) pentru care Romania este cum este astazi?Comunismul! a lasat urme adanci si eu sper ca nu iremediabile. A distrus crema (intreprinzatorii, intelectualii, inalta societate etc), a omorat spiritul civic, a distrus simtul proprietatii private incercand sa-l impuna pe cel al proprietatii colective, lucru ce a esuat lamentabil....respectul pentru ceilalti a devenit frica de ceilalti si multe, multe, multe altele. Societatea romaneasca este inca profund marcata de timpurile acelea. inca avem in sange microbul comunist. Strainii nu au stiut sa se poarte cu romanii. Noi cunoastem frica, mai putin respectul.. ma rog, e intreaga filozofie aici...

Voi cum puteti sa va concentrati la ce scrieti? Bebeul meu mic ma trage intruna de maneca...

Pup!

Pentru o Romanie mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

De fapt nu era roman,insa reporterii italieni s-au grabit sa mai puna niste paie pe foc!
Referitor la link-urile care au fost postate,ce pot sa mai spun decat ca sunt dezgustata,mai ales ca am citit si comentariile trimise. Asta este,astia suntem si asa vom defila in continuare,pt ca pecetea ne-a fost deja de mult pusa.
Multumim conducerii tarii noastre,infractorilor nostrii(rromi sau romani) si tuturor care au ajutat la renumele nostru.
Si in final sa fiu si mai subiectiva,si va rog a-mi ierta limbajul marea majoritate dintre cei de afara vad in romani un popor de tigani,hoti,sclavi si c...e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

quote:
Originally posted by alexiaaa23

Si in final sa fiu si mai subiectiva,si va rog a-mi ierta limbajul marea majoritate dintre cei de afara vad in romani un popor de tigani,hoti,sclavi si c...e!

daca-mi permiteti va rog o observatie, cel putin in oraselul unde sunt eu la universitate, universitate la care mai studiaza poate vreo inca 20 romani, suntem vazuti bine...exista profersori care au grupuri formate NUMAI din studenti romani, profesori care merg in romania in centrele bucuresti, cluj, timisoara, iasi la recrutat studenti

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

Nu am generalizat,din contra am zis marea majoritate,si asta se intampla mai ales in Europa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by uta_ciun

quote:
Originally posted by alexiaaa23

daca-mi permiteti va rog o observatie, cel putin in oraselul unde sunt eu la universitate, universitate la care mai studiaza poate vreo inca 20 romani, suntem vazuti bine...exista profersori care au grupuri formate NUMAI din studenti romani, profesori care merg in romania in centrele bucuresti, cluj, timisoara, iasi la recrutat studenti

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Sunt convinsa ca situatia strainilor din US e foarte diferita de cea a celor care emigreaza in Europa. Cei ca au plecat peste Ocean au reusit sa se integreze, in schimb situatia in Europa e diversa. Deci, nu ma indoiesc ca exista studenti romani foarte bine vazuti, mai ales ca spre America au plecat niste "cerebeli"...

Eu nu inteleg de ce in toate statisticile facute, romanul trebuie sa figureze pe primul loc la cele mai proaste capitole: crime, copii ai strazii, furturi, violuri, coruptie si ar fi mai multe, dar ce rost are sa mai nasc polemici.

De fapt, acest subiect se completeaza foarte bine cu cel intitulat "Cu ce v-a schimbat viata strainatatea?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Cineva aici pe site spunea ca nu putem fi definiti prin uscaturile pe care le avem prin Europa si care creeaza atat de multe probleme. Personal tin sa fiu impotriva acestei pareri si exemple pentru a arata felul in care suntem definiti, slava Domnului sunt destule! Adevarul???? Vrem sau nu sa acceptam, suntem definiti prin tot ceea ce romanii rau voitori fac in afara granitelor tarii si asta ne afecteaza pe toti! Mai mult insa pe romanii adevarati, cei care muncesc si traiesc cinstit in afara, care incearca din rasputeri sa schimbe ceea ce altora putin le pasa, REPUTATIA PROASTA de care altora putin le pasa! Nu inteleg de ce ne ofuscam la parerile nu foarte placute si frumoase despre Romania si romani! Am trait in Romania si adevarul este ca situatia nu este deloc placuta si incurajatoare! Avem o gramada de probleme pe care incercam sa le ignoram si sarim de fund in sus foarte usor cand cineva incearca sa ni le scoata in evidenta. Problema este ca pe vremea cand traiam in Romania toate aceste probleme nu ma interesau prea mult pentru ca deja eram foarte ocupata sa gasesc solutia sa le evit. Traind acum in alta tara, situatia s-a schimbat foarte mult si toate aceste probleme ma fac sa le privesc cu alti ochi, ochii unei persoane revoltate ca nimeni nu face nimic si a unei persoane rusinate pentru ca tot acest gunoi alt societatii romanesti are o asa de multa influenta pentru reputatia romanilor! Da, traind afara privesti cu alti ochi ceea ce se intampla si te afecteaza in fel diferit! Lucru care poate fi foarte neplacut, cand uneori chiar o simti pe propria piele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by anstoian

Au mai facut romanii niste minuni prin Italia...au gasit un cadavru in portbagajul unui roman

Ati observat ca exista perioade cand preponderent se intampla si se mediatizeaza chestiuni similare?
Perioada cu accidentele in care erau implicate ambulante...
Perioada in care mai multi cetateni ai acestei tari, romani sau nu, au cazut in puturi (chiar 2 persoane in acelasi sat, la interval de 1-2 zile!!!!In puturi diferite of course :)); ar fi fost deja prea mult!....
A copiilor disparuti...
Perioada romanilor muscati de caini (ai lor, ai altora, maidanezi)

Perioada romanilor pusi pe rele in tari straine...
Au mai fost si altele dar nu mi le amintesc acum...

Or fi pure coincidente?
E ceva mai mult decat o mediatizare excesiva a unor anumite acte/intamplari care au priza si fac rating?

Revenind la subiect, sper sa invatam ceva de la altii , sa ne schimbam felul de a fi, implicit schimband in bine tara asta amarata si sa nu ne mai facem de ras...
Unul dintre motivele (nu singurul, binenteles) pentru care Romania este cum este astazi?Comunismul! a lasat urme adanci si eu sper ca nu iremediabile. A distrus crema (intreprinzatorii, intelectualii, inalta societate etc), a omorat spiritul civic, a distrus simtul proprietatii private incercand sa-l impuna pe cel al proprietatii colective, lucru ce a esuat lamentabil....respectul pentru ceilalti a devenit frica de ceilalti si multe, multe, multe altele. Societatea romaneasca este inca profund marcata de timpurile acelea. inca avem in sange microbul comunist. Strainii nu au stiut sa se poarte cu romanii. Noi cunoastem frica, mai putin respectul.. ma rog, e intreaga filozofie aici...

Voi cum puteti sa va concentrati la ce scrieti? Bebeul meu mic ma trage intruna de maneca...

Pup!

Pentru o Romanie mai buna!

Anca

mai sa fie...comunismul asta a cazut in 1989 (cel putin teoretic) si au trecut 18 ani de atunci; copii ce aveau 10-15 ani atunci, care inca nu aveau discernamint si mentalitati bine formate, sunt azi maturi ce-au terminat scolile, si care ar fi putut muta si muntii din loc.....eu zic sa mai lasam scuza asta deoparte; sa ne bagam capu'n nisip pentru altele........

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Ma irita situatia care s-a creat in urma meciului Romania- Bulgaria, in care aceasta din urma, dupa cum stiti, a castigat cu 1 -0.
S-a creat iarasi aceeasi situatie fara precedent, in sensul ca romanul nostru, frate, chiar nu e capabil sa inteleaga ca in viata se mai poate si pierde.
Fotbalul e un joc si trebuie tratat ca atare si nu inteleg de ce trebuie sa ajungem mereu la scantei or punctul nostru forte sunt scandalurile?
Iarasi pe prima pagina ca romani asa si pe dincolo.
Nu suntem capabil sa si pierdem, sa intelegem ca totul e un joc, iar rezultatele pot fi si in defavoarea naostra? Oare nu am putea vedea mai bine unde am gresit si ce e mai bine de facut? Nu, asta ar fi prea mult pentru noi. Mai bine sarim la bataie, frate ca doar asta stim sa facem mai bine.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput