Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
quote:
Originally posted by d_melli
"Se spune tot in popor ca daca razi vinerea duminica vei plange."
Raul nu i l-am dorit niciodata cuiva....trebuie sa fii josnic sa faci asa ceva...
Se spune in popor!!!! E o diferenta intre ceea ce se spune si daca i-ar dori cuiva raul.
De unde pana unde logica asta?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, ai dreptate ..oricum nu ajungem nicaieri
Sa mai si muncesc ceva pt azi
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Giova, ai dreptate ..oricum nu ajungem nicaieri
ba da. La ZZ.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Nu am raspuns de vaccin pt. ca nu stiu. Angelo e programat in decembrie la controlul de 2 ani. Giova ce ai intrebat?
Irinatunza si restul fetelor care au apreciat-o pe fii-mea, multumesc dragelor!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Irina, eu am vorbit cu doctorita de familie mai devreme si cica pana la 2 ani jumate nu mai avem nimik .............noi trebuia sa refacem BGC-ul ala din maternitate dar se pare ca o lasam pe alta data
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
gata taifunu'?
MARAKI si cine-i matza ? Am io o banuiala ...
Nici eu habar nu am de vaccinuri si nu stiu pe unde am pus carnetzelul.
Merg in pat,ca strumfa-i la plimbare.Sa vedem ce mai visez.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
d_melli spune:
Deci la 2 anijumate se face iar dtp ul?
Giova si noi tre sa facm bgc sau cum se numeste ca nu l-am facut deloc.
toanca spune:
Noua dr. ne-a spus ca urmastorul vaccin se face la 2 ani jumate, dupa care urmatorul e la 7 ani.
Desi, ma distreaza teribil cum va certati voi, nu vreti totusi sa incetati?
Dati cu IGNORE
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Irino vezi ca ioana zicea de BCG-ul ala. care apropo, ce naiba e? si la ce varsta trebuia facut?
Maraki frumoasa fata ai, am vazut-o prima data cand ai pus poza.
eu am intrebat de scrisoare de intewntie, daca are cineva....
dar am aplicat la cateva job-uri fara ea.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Vaccin asha stiu si eu ca la 2.5 ani se face urmatorul.
Giova..am ceva..:
Catre conducerea S.C ........
Va adresez aceasta scrisoare ca raspuns la anuntul pentru postul de ........, publicat in........ .
Consider ca pregatirea pe care o am imi ofera posibilitatea de a face fata cu succes cerintelor impuse de acest post: sunt absolventa a ............, cu experienta de lucru in .........
Sunt atras de compania dumneavoastra datorita atat reputatiei de care se bucura, cat si perspectivelor privind evolutia in cariera profesionala, data fiind corespondenta intre solicitarile dumneavoastra si motivatiile personale. Am convingerea ca voi fi o competitoare pe masura standardelor impuse de dumneavoastra.
Anexez un curriculum vitae din care va puteti forma o prima impresie asupra calificarii si experientei mele.