Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioaiii Maraki numai pot ,doamne sa nu cumva sa dispari de pe forumul asta ca pe bune ca o sa plang rau dupa tine! De unde le scoti,dar sa stii ca si eu am observat asta

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hai mai Maraki sa nu ajungem la extreme de genul...si-a luat mamai suturi in dos si din cauza asta i s-a imbolnavit copilul.Hai ca astea chiar sunt desene animate.Ce naiba ...e prea de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gagici, sa nu va suparati pe mine , dar eu rid de mor . a cita runda e ?

Cata, baga chef la serviciu ca doar e inceput de weekend. sa faci poze cu Bia sa vedem cum s=a "destrabalat" gagica.

Discutiile de pe mess ar trebui sa ramina private si atit ca doar de aia se fac pe mess.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina eu cred in astea.Stii ca mai avem o vorba din popor " bine faci, bine gasesti "

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si daca nu ar alimenta vreo 4 pers de aici focul...s-ar cam face praful de el scandal si ar fi totul bine.
De ce in toate scandalurile e doar o singura persoana care are "cutitul" in mana? Ia ganditi-va putin... De ce acea pers e implicata in toate scandalurile pana peste urechi si stie de toate? Ma refer aici la implicat asha ..."pasiv" .
Ma bag sa lucrez ceva pe azi...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Da chiar ca e amuzant...
Da eu am zis ca m-am balacarit cu tine...omiti ceva...eu nu injur spre deosebire de tine...chiar nu imi bag si nu imi scot...
Toate ca toate stie cineva dc se face vaccin la 2 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINUTZA cum sa ne suparam? Eu rad singura de nebuna si am stat si o ora in plus,deci o ora platita dublu
Nici nu-mi vine sa plec acasa,noroc ca si colegutza e pe mess si n-ae PC acasa ,deci nu se grabeste,astept sa zica ea hai!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Irina, daca nu pleaca "ghimpele" probabil o sa mai fie cateva runde.
Pe bune acum, de dragul vremurilor de alta data ne-am intors si pentru ca unele fete ne-au devenit prietene, am intrat una in viata celeilalte, chiar daca virtual initial...am suferit si am ras impreuna.
Dar e asa pacat ca e "ghimpele" care perturba atmosfera.
Si apoi, Maraki, fiecare om are o limita si cand vezi ca unii nu inteleg cu frumosul, sau chiar "nu pot" pentru ca nu ii duce capul, te adaptezi si tu la stilul omului si vorbesti acelasi limbaj doar doar o intelege.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Strumfa mi s-a culcat asa ca ma duc si eu linga ea sa citesc o carte, " Marile sperante" . Ma tot chinui de citeva zile si nu pot sa citesc decit cind doarme ea, evident.

Moni, daca nu-ti merge netul sa stii ca "e" ceva energii negative pe-acolo pe la tine.

Va pup.

Ioanoo, fornetti fato ? Cred ca erau latzi de foame amindoi cind te-ai intors.

Maraki, frumoasa fata ai! sa fie sanatoasa si norocoasa.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki ma deranjeaza comentariile tale la adresa mea, mereu aceleasi...vad ca te faci purtator de cuvant
Nu-i asa ca intotdeauna adevarul e undeva la mijloc? Regret ca nu esti obiectiva, stiu ca iti este simpatica Bianca (cred ca esti singura) dar gresesti crezand ca toate pleaca de la mine. Ma surprinzi mereu cu observatiile tale si imi face impresia ca alegi numai ce vrei din toate discutiile astea!
Incearca te rog sa vezi calea de mijloc.
Auzi, si cu celalat subiect nu inteleg unde am instigat eu, a fost o decizie comuna, eu am avut timp sa creez efectiv un sub nou, si atat!
Iar in conferinte nu eu am inceput cu prostiile......iar din cate vad prin arhiva conferintelor tu erai extrem de implicata.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput