Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)
Raspunsuri - Pagina 16
Denisam spune:
EU votez sa nu mai scrie la noi Bianca, treaba ei nu se duce si cu cine o face pe alte site-uri sau pm.
Va pupam!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor !
De cand am citit ultimele pagini ma tot gandesc daca sa scriu sau nu ...De fapt nu stiu nici eu foarte sigur ce ar trebui sa zic ...
Nu sunt pentru banarea Biancai , dar nici nu o sustin , stiu la fel de bine ca si voi ca a facut greseli , uneori si le-a asumat , rarutz cei drept , dar sa punem in calcul ca si ea a primit la randui bice pe spinare ...
Sa nu uitam chestia aceea : "Cel fara de pacat sa arunce primul piatra "...eu una nu ma vad fara de pacat asa ca nu am sa arunc cu piatra , care din noi nu a spus macar un cuvant urat la adresa altei fete , fie el in gluma , pe privat sau in confe , pe forum sau mai stiu eu unde .
Mie mi-a ramas in minte ce a spus Moni candva ... sa fim tolerante , nu putem fi toate la fel , eu va spun cu mana pe inima ca daca s-a intamplat sa nu-mi placa o anumita persoana sau mesajele acesteia , am sarit peste , daca nu-mi face placere ceva nici macar din curiozitate nu arunc un ochi sa vad ce a scris .
Asa sunt eu si nu numai virtual , si in viata de zi cu zi daca nu-mi place o persoana pai o evit cat pot , dar nu ii impun sa paraseasca eventual orasul pt a nu mai da eu cu ochii de ea ...
Asta gandesc eu la ora asta , si repet nu sunt avocatul sau nici macar prietena Biancai !
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
maraki spune:
Bombo mi.a placut tare faza cu parasirea orasului! mai buna exprimare nici ca se putea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki, Bombo, ar trebui sa va multumsc pt cuvintele frumoase. Si va multumesc
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BOMBO super ai scris,ma bucur ca ai fost sincera.Exact asa sunt si eu in viata reala si asa gandeam si inainte, cand militam aici pentru tolerantza.
Dar si eu am fost sincera: acum asta simt,ca vreau pe lista aia.Nu ma mai intereseaza precum mai demult daca e moral sau ba.Vreau doar ca fetele sa scrie iar cu placere aici,ceea ce se pare ca nu se intampla.Si eu ma simt super in compania lor si cand deodata apare "pata rosie" ,am o senzatie neplacuta."Ata ete" ... cred ca merit sa fiu egoista un pic si sa vreau sa nu imi mai strice nimeni cheful in zona.Cum ziceau si restul fetelor, e greu de ignorat, cand iti scrie mereu "cu dedicatie" .
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
am deschis si DC-ul si ...am citit...
Bianca s-a legat de mine, de fam. mea, am rezolvat cu ea ce am avut de rezolvat. multe au ras...faceau misto...putine sunt cele care au sarit in aparare,le multumesc
.
Eu nu ma trec pe nicio lista, puteti sa spuneti ce vreti. Bombo a zis totul super bine. daca nu-mi convine de o pers.(oricare ar fi ea), ii sar postarile. cui nu-i convine ce scriu...sa foloseasca scroll-ul mouse-ului... .
Bianca a gresit mai mult decat toate, dar hai sa fim seriosi...cine nu a barfit?, sau sa spuna ce gandeste despre alta, pe mess. sau pe forum. sincer eu le apreciez pe cele care spun pe fatza:Irina, Bianca,Maraki, decat pe cele care se pretind prietene si pe la spate(a se citi mess.) barfesc la greu.
as putea sa dau o groaza de nume cu barfele de rigoare, dar ma abtin...
eu una le-am iertat si vorbesc cu toate cele care m-au barfit, si nu sunt 2-3 persoane.
ati putea sa iertati si voi, sa nu mai provocati, si sa ignorati pur si simplu postarile.
ati vazut ca in ultimul timp s-a abtinut la comentarii, dar
si-a bagat coada si nu ati lasat-o in pace.
eu nu tin cu nimeni, nici cu Bianca, nici cu restul....
Oricum cu lista nu rezolvati nimic, nu-i puteti interzice sa scrie la subiect...iar daca moderatorii nu au eliminat-o pana acum, cand aveau destule motive...acum....nu cred ca o vor face.
si acum sa revin la subiect:
am umblat teleleu pe-afara, pe la tati la birou si am ajuns intr-un tarziu sa-i dau piticului sa pape ca era mort de foame.
Cata ma bucur ca i-a placut BIei la job.
Anca sa stapaneasca sora ta masina sanatoasa. bafta maine sotului cu kinderii.
Ana_m auzi ca Clara e gordita? cred ca baba nu vedea bine.
Ingrid e o porcarie in oras, doamne ca nu-ti vine sa iesi din casa, bara la bara...
I-ai lipsit frumoasei. un
de la blondinul meu.
Moni va faceti de cap diseara...fara Diana prin preajma...
fug sa-mi hranesc sotul. revin sa primesc rosiile
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Mai bine ca unele scriu asha fara dedicatie, cu mesaje stil "pumnal". Apropo,,oare ce te-ai face daca nu ar mai scrie nimeni aici? Cu ce ti-ai ocupa timpul? 1250 mesaje e cam mult sa le scrii in mai putin de o luna!!!!!!!!!
Sper ca va dati seama fetelor de ce v-a chemat inapoi si ce scop a avut!!!. Nu de alta dar era cam plictiseala pe atunci pe la subectul nostru si ne scria despre kk, si despre cati cm a avut. Si lumea a cam luat-o la rost si s-a "sifonat" putin. Si ce s-a gandit ea? Hai ma sa convoc gasca vesela, sa le trimit discutiile avute cu ea pe mess si sa o scoatem de pe forum ca si ea ma are la mana dar eu sunt mai desteapta cu 5 minute si discut prima cu fetele!!! Numai ca ce a zis ea despre voi nu v-a trimis
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni, te rog frumos!!! M-ai barfit destul pe mesenger, am vazut si eu o conversatie in care ma faceai troaca de porci ca sunt .....si asha si asha dar totusi...te distrezi pe seama multora..
Cred ca atitudinea ce am avut-o fatza de tine a fost una foarte calma. Mi-ai facut mult rau intentionat si doar sa te razbuni pe mine!! Ai atatat toate fetele contra mea, pe care ai putut dintre ele....
Te rog termina si hai sa ne vedem de vietile noastre!!!
Daca vrei normal...
CATE DIN CELE CARE SUNTETI PE ACEA LISTA AR FI TACUT DIN GURA LA ASHA ATACURI IMPOTRIVA LOR?
Bianca
Biancas spune:
Off topic :
Pe Data de 10 (sambata viitoare) in Sibiu vine formatia Scorpions!! Intrarea e libera in Piata Centrala de la ora 19.
Bianca
maraki spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Off topic :
Pe Data de 10 (sambata viitoare) in Sibiu vine formatia Scorpions!! Intrarea e libera in Piata Centrala de la ora 19.
Bianca![]()
Am fost in 1994 la ei la concert, a fost in Bucuresti si am stat la 5 m de scena

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3