Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sa incerc sa scriu si eu ceva...deci ne-am simtit f. bine si Bia nu mai vroia sa plece de la serviciu..cind i-am zis sa ne imbracam a inceput sa plinga cu lacrimi de crocodil...ha ha!Asta vrea sa se faca soarce de biblioteca cred!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu cred ca nu putem sa judecam oamenii dupa ceea ce scriu pe forum. Dar, macar o idee ne putem face, nu? Eu, sincer, sunt astfel alcatuita, incat mi-e foarte greu sa ma intorc cu 180 de grade de la o persoana cu care am vb atata timp. Eu am refuzat sa cred, mi-am inchis ochii, n-am bagat de seama informatiile primite cu citate de pe alt forum. Dar si cand am realizat ca e asa, m-am infuriat...mai mult si pt ca eram dezamagita. La fel s-a intamplat cu Nicoleta, eram singura ce o apara, mai tineti minte? Mi-a trebuit mult sa realizez ca si pe mine m-a mintit.
Prefer sa ignor ceea ce nu-mi place, decat sa ma pierd in discutii fara sens. Si, odata ce am luat o hotarare in privinta unei persoane, eu nu mai revin. Punct.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...cu tine as prefera sa discut "face to face" sa vad daca ai mai avea curajul sa discuti cu atata nonsalanta. Apropo..e secta ta? . Mai sa fie...nu stiam asta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Paravan pe ochi cu ura si manie...de unde le scoti Doamne...te gandesti mult?Cum judeci tu un om ca e plin de manie si ura? Te caracterizeaza atat de tare incat te recunosti in cele doua trasaturi?
Faci ce faci si zici ca te uraste lumea...nu te uraste nimeni...ca nu cred ca e vreuna dinnoi care are sentimente de astea...nu te sporta lumea...nu suporta rautatea ta,prostia de care dai dovada si probabil lipsa mare de educatie....
Iara chestia cu " bestia " din tine tu ai spus-o ...eu una m-as fi exprimat altfel...si faptul ca nu te suport am zis de la bun inceput...uneori simt ca ma injosesc ca iti raspund...e dreptul meu sa imi placa sau nu de cineva...de tine nu imi place si cu atsa basta...vrei dragoste cu de-a sila?...nu s epoate.
Sa stii ca si eu ma supar insa niciodata nu ma tine mai mult d eo zi...nupot purta suparare cuiva...nu uit...insa sunt mult prea "fraiera" si iert imediat...cu toate ca multi nu merita nic atentia.
A si mai am o dambla...nu te ma lua de Astery ca nu ai de ce si pentru ce...de aici imi sare mustarul cel mai tare...nu o cunsoti sa vezi ce fel de om este...insa cred ca nici ea nu ar vrea sa te cunoasca...i--ai vb prea urat in decursul unui an ...si ti-ai merita cu varf si indesat acuzele.
Fetel din Cta adica Pufu s-a deschis targul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ca de obicei ai pus punctul pe i.Bravos.
Si eu am trecut peste multe,dar in momentul cand am vazut cu cata ura a rabufnit cand a vazut ca au revenit fetele,m-am edificat complet si definitiv.Nu mai vreau sa am de-a face deloc cu un astfel de om.Si nici macar nu-s suparata.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare ,
Sunt si eu pe aici si ma uit ca la circ . Bueno, asta e , era normal ca la asta se va ajunge la un moment dat . Eu sincer cred ca deja au fost prea multe lucruri tolerate . Din pacate .
Poate ar fii cazul sa se voteze . Cine e de acord ca Bianca sa ramana ? Sau cine vrea ca Bianca sa plece ? care lista o votam ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cine doreste ca ea sa ramana.Ca e mai scurta.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

O sa lipsesc vreo 3h,ca treb sa merg pina la serviciu sa semnez hartii de schimbare a firmei careen acorda beneficii- sper pin atunci sa gasesc SECTA CLEAN si lista scurta sa fie deja votata.Stiu ca lista aia scurta va avea sigur 2 pers,dar asta e..pot discuta pe privat,nu?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

cred ca putem face liste peste liste...sincer, credeti ca pleaca?
m-am vopsit ca dupa ultimile 2 cap am simtit nevoia unei schimbari

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Catalina , nici eu nu prea cred , dar .....

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput