AMR 3 ZILE DE LICITATIE ( pt teo&Co (2)).
Raspunsuri - Pagina 7
Lara spune:
quote:
Originally posted by anelis4u
Lara daca vrei poti trimite la mine..stau chiar langa oficiul postal nr.7.daca te hotarasti sa imi spui ce ai nevoie ...
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
Anne Multumesc mult! Ti-am trimis PM
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
Cornelia spune:
Am fost cu copilul la dr. si am pierdut-o pe Hugolina. Si DC-ul mai mult sta decat merge...
Deci:
53 Ratusca cu cantec 20 ron
35 Ursuletul tirolez 20 ron
Cornelia
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
strumfi2004 spune:
Witchie, daca nu e cu banat, eu o sa depun toti banii in cont pentru toate jucariile (probabil luni, cel tarziu marti).
Jucariile mele sa mearga cu pijamalutele, inclusiv puiul zambaret nedorit de nimeni , dar sa-mi spuna si mie cineva unde il trimit, cui si cum (probabil prin posta).
Cornelia, noi mai avem o Hugolina, e drept cu capul cam intr-o parte. Daca o vrei pt copilasii tai, Maria si Stefu ai mei o scot din cos si pe ea
Rolo, cu Hugolina ta cum facem?
Gratiela, Maria si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
miflore spune:
Am pierdut oitaaaaaaaaaa!! Anda, mi-ai suflat zbarlita dar macar stiu c-am pierdut-o la suma maxima!
E ok intalnirea pe 11 la ora 11, vinnnnnnnnn!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
adita spune:
quote:
Originally posted by Witchie
cu intalnirea: va convine ziua de Duminica 11 noiembrie, ora 11, in fata parcului Tineretului? Daca ploua ne mutam la un loc de joaca...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
da pe la 12-12.30 va mai gasesc acolo, ca eu nu am cum ajunge mai devreme?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
anda spune:
miflore ...hai nu fii suparata c-am facut o treaba buna amandoo
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
cornelia_laura spune:
Vin si eu cu pozele pt jucarii. Si mai caut. Pun linkul aici:http://good-times.webshots.com/album/561292938wfYPfW?vhost=good-times
*68.O locomotiva vesela
*69.Masina de pompieri
*70.Pestisorul zapacit
*71.Ciocan mare de plastic cu piuitori
Eu nu stiu cum sa fac atfel, poate il pune chinezu pe prima pagina.
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
Eu vin pe 11 Noiembrie cu jucariile. Pana atunci poate mai gasesc si altele...in stare buna, ca asa astia mici au 2 saci de jucarii....
Eu am castigat Bebe care palnge(10 RON) dar dau pe el 20 RON, bani pe care ii depun luni dimineata.
Mephala - Gusta - Cornelia