Copiluti de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am vazut poze si filme Gabitzam, Andutzy, Cornelia, NewMamy, Cornelia!!!Gabi, Andrei are o mutrita asa de dragalasa. Daca o sa faceti o fetita la fel de dulce, furori va face. Chris, SUPERBE pozele. Am ramas cu gura cascata. Mi-as pune o poza cu printesa pe desktop, zau, daca n-as avea-o pe Ema. Newmamy, ce dulce este Patrick! Cornelia, copiii tai sunat atat de relaxati si fericiti..Asta vad eu in pozele voastre de fiecare data. Andutzy, ma tot uit la poze cu piticul si nu-mi vine sa cred cum trece timpul. Parca ieri te-am intalnit in parc si erai insarcinata. Sa-ti traiasca baietii minunati!

Gabi, Monu, sanatate la pitici. Iarna asta grija mare cu gripele si virozele.

Ema e in febra artistica. Canta toata ziua, canta seara, pana adoarme. Stie o gramada. I le canti de 3-4 ori se te trezesti la un moment dat ca incepe sa le cante de ne lasa cu gurile cascate. Stie Bate vantul frunzele, Veronica, Iepuras dragalas, Old Mc. Donald, Twinkle twinkle little star, ABC si poeziile Cutu cutu nagrivei, Pisicuta pis.., Catelus cu parul cret, Ingerasul.
Caut sa-i cumpar un mocrofon de jucarie, dar separat de vreun radio. Ati vazut p undeva? Monu imi zicea de Auchan. N-am fost niciodata acolo, poate dupa ce ne asezam.

Sa va mai spun de ap...? Dupa ce am scapat , in sfarsit, de echipa, au ramas de pus usile si parchetul. A fost cu cantec si cu usile pt ca sa ne mentinem in "ritm" Le-au adus cu feronerie gresita, le-au montat si apoi le-au luat inapoi ca sa le decupeze..Nu pot sa inteleg, chiar ma depaseste...In fine, avem usi acum. Ieri a venit si bucataria.Au reusit sa vina pt ca nu ploua...Mda...pana acum n-au putut veni din cauza ploii pt ca au o dacia papuc cu care transporta. Sa inebunesti. Au ajuns pe la 10, ca deh, cum sa se trezeasca micul privatizat dis de dimineata si pana la 8 seara n-am scapat de ei.Cum sa montezi in 10 ore o bucatarie, frate, ca nu suntem la hotel! Bineinteles ca au spart un geam sablat pe drum, ca un corp este cu 8cm mai mare decat ar fi tb, asa ca i l-am pus in brate si l-am trimis inapoi.In ritmul asta ne monteaza toata mobila intr-o sapt. apoi au fost probleme cu diverse maruntisuri de la Ikea. NIMIC DE LA IKEA NU ERA COMPLET!Pt fiecare produs mai tb sa cumparam ceva in plus de ce primeam in cutiile de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare
Fetita cu laringita nu e de pe site-ul nostru ci de pe altul tot despre copilasi ii zice parinti dot com nu cred ca pot sa dau vreun link ca nu ma lasa. A fost vazuta de medic, dar cum: mama a sunat la pediatru si a fost programata peste 2 sau 3 zile. Ca sa nu mai astepte a adus un medic acasa in seara dinaintea tragediei, care a diagnosticat copilul si i-a dat tratament cu antibiotic si ce i-o mai fi dat. La spital nu a mers tot gandindu-se ca va fi purtata cu vorba si n-o sa rezolve nimic. Deci pana la urma metoda asta cu "sa mai asteptam sa vedem ce s-o intampla" nu a fost buna deloc in cazul lor.
Nu stiu, sa ne fereasca Dumnezeu de asa necazuri ca tare rau cred ca este.

Loreen, ce sa-ti zic, vorba lui Monu, du masina la biserica si pupa-ti mainile si picioarele pentru asa reflexe! Bine ca ati scapat!

NewMami, felicitari pentru decizia de a va muta. Am incercat sa intru sa vad casa dar nu se incarca nimic, nus tiu ce are linkul ala. Mai incerc o data ca vad ca Olga l-a putut vedea.

Am vazut si eu poze si filmulete: Monu, Antonia este o dulceata. Iti vine s-o mananci de draguta ce e cum doarme cu piciorusele asa. Si Andrei e bestial cum pupa catelul ala. Eu nu am reusit sa deschid aplicatia aia. Ce trebuie sa instalez? Si am vazut si copiii Corneliei: Stefan e un frumos, iar Maria seamana foarte tare cu mami. Si am vazut si poze cu copilasi dragalasi de Andutzy. Si o bucata de Andutzy, de la gat in jos oricum mi-a placut ce am vazut.
Apropo de filmulete ma chinui de 2 zile sa pun doua pe net si nu-mi iese ca sunt prea mari Unul singur am reusit acum, dupa ce l-am killarit din aparat ca si asta a fost mai lung. www.4shared.com/file/28172668/af495f57/MVI_1420.html?" target="_blank">Filip doarme dus

Cu romanii din Italia ce sa zic. Olga intrebai ce-au mai facut: un tigan a jefuit si batut sotia unui amiral, si a batut-o atat de rau ca a murit saraca femeie a doua zi. Asta fiind o nenorocire dintr-un sir mai lung de infractiuni mai mult sau mai putin grave comise de romani/tigani de cetatenie romana in Italia. Acum dupa parerea mea lucrurile au luat o intorsatura foarte urita, italienii s-au sucarit si au dat un decret care le permite sa repatrieze toti infractorii, spiritele sunt foarte incinse, am o impresia ca se cam sta pe un butoi de pulbere care sta sa sara in aer. Taberele ilegale de baraci in care stau in mare parte oameni de nimic veniti la furat, sau care muncesc la negru (zic oameni pentru ca nu stau numai roamani acolo ci mai sunt si alte natii) au inceput sa fie demolate, aia fug care-ncotro cu desagile in spinare. Dar asta nu e nimic pe langa faptul ca azinoapte un grup de romani a fost atacat cu bate intr-o parcare de un grup de indivizi cu cagule.
De interzis ca mearga in italia nu cred ca vor putea daca nu se fac vinovati de infractiuni dovedite. Orice roman este cetatean european si are dreptul la libera circulatie in eu. Chiar daca acum ii repatriaza se vor intoarce inapoi si singura solutie dupa mine este sa-i bage la inchisoare acolo, sa-i pedepseasca pentru faptele comise.

Trimit mesajul asta si daca reusesc sa incarc si celelalte filmulete, ca mai am unul delicios cu spaghete, intru si va anunt.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Doaaaaaaaamne, cum doarme Filip pe scaun!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna gagici...

Cuscra, Monu m-as pupa cu ranga peste dinti,poate data viitoare scap ...problema este ca eram cu cealalta masina ca daca as fi fost cu vw muream inainte de apuca reflexele...deci nu masina a fost defecta cred ca eu...si la popa nu ma duc s-o scuipe ca nu cred in chestii d-astea babesti...casa e altceva,masina n-are a face...oricum pe a mea am vandut-o de cand cu ultimul accident ,astept sa vina Mos Nicolae...
Statistic vorbind e bine ...in 7 ani de cand conduc am avut 3 accidente dar nici unul cu mine vinovata...

Chris nici eu nu sunt adepta dati copilul in colectivitate ca se imunizeaza...eu am fost contrariul, mai rau am suferit...se imunizeaza ele si asa...

Anca abia astept sa vad frumusete de casa gatita in stilul american, de Craciun...
Stiu ca o sa ma coste taxele cat nu fac,o sa ajunga jucaria probabil dublu, dar aici nu le gasesc sau daca ar fi ti-am zis ca se aduc la pret de euro si cu 200% adaos...
Am sa incerc sa o abordez pe cumnata ... numa ca tre sa -mi aleg cuvintele ...

Cuscra in ce hal poate dormi...au o predilectie pentru asa pozitii...

Chris eu nu pot vedea pozele Carinei... trebuie sa fac ceva in mod special?

Adina imi este mila de voi prin ce trebuie sa treceti...la mine a durat 2 zile montatul bucatariei...si pe parcurs au tot venit la retusuri,in total a durat insa 6 luni... innebunitor... pana de sarbatori va mutati?!Tapetul la Ema cum a iesit?!

Da hai ca am aruncat o sarja de galusti la gunoi...e prima oara cand nu-mi ies...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura-io zic ca ai avut in acel moment un inger pazitor alaturi de voi, bine ca ati scapat cu bine.

Eu saptamana asta am fost in concediu de odihna dar sincer sunt mai obosita decat daca n as fi fost. Am fost cu cristi la inot in fiecare zi, am inceput tot cu el si pianul, ii place tare mult sa vedem cat il tine .

Incerc sa citesc din urma ca sincer sunt am in urma cu cititul.

Mergi la inceput

Gata am reparat galustile...acuma au iesit prea mari si pocnesc...

Am vazut si pozele pana la urma...Cristina Carina pare efectiv ireala...este extrem de fotogenica si cred ca poza nu poate exprima cu adevarat realitatea...

Gabi poate ai dreptate,mai ales ca si tu ai avut un soc asemenator asta vara la bazin...
Concediu...hmmm...ce-o fi ala oare?!Mai am 30 de zile...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Hai ca devin si mesajo-pisaloaga...dar vreau sa va intreb ceva...

Ati folosit cearsafuri absorbante din cele pentru adulti,de la Seni sau Tenta?!Mi se par mai mari decat cele de la Happy...in doua zile a avut fii-mea 2 accidente si deja mi se taie de la cate lenjerii spal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen, alea de la Seni sunt bune. foloseste bunica-mea.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

laura, oricat de scumpe ti-ar iesi nu cred ca iesi in dezavantaj.
sa mor de inima. o maimuta talulah din desene ci barbie la noi e 1.4000.000 si in uk unde sunt lire si e mai piperat iese ca pret 800.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Anca, am vazut pozele si cu Patrick si cu casa... Ce pret bun, mult mai bun decit daca ti-ai lua aici una sau acolo, in Sarnia, nu!?! Si e mare, cu copaci, cu curte, cu piscina... Woau! Un vis! Vreau si eu!!! Imi pare rau ca Patrick a fost bolnavior, dar in poze arata nemaipomenit de bine. Va fi un bun familist ca tati al lui dupa cum am vazut ca avea grija de papusica. Va doresc sfirsit de luna placut, acolo unde mergeti si mutare si acomodare cit mai placuta. De Craciun veti fi intr-o casa noua si frumoasa si sper ca impreuna cu parintii.
Laura, bine ca ati scapat! Mi s-a facut rau cind am citit, sint atit de stresata cind sint in masina exact din cauza acestui gen de accidente. Si inca nu conduc eu (mi-e groaza cind ma gindesc ca va veni si vremea aceea)...
OlgaM, eu credeam ca la noi nu e ca la nimenea, dar se vede treaba ca se poate si mai rau. Aici, oricit de mult ar lasa ei virusii sa actioneze, totusi, dupa 48 de ore, daca febra e in continuare mare si nu mai scade la antitermice, orice doctor te trimite si la analize, dar iti da si antibiotic, fara sa insisti prea mult. Problema este in acele 48 de ore, pentru ca trei zile pentru un copil de pina-n 3 ani e fff mult, si pentru el dar si pentru parinti.
Androix, am vazut filmuletul cu Fipip care doarme in scaun... Ce dulce e! Si ce strampi frumosi are, cu masinute...
Adina, pina la urma Ema se va face o artista. Fotogenica e, telegenica nu mai spun, acum cinta, recita... E clar! Si Tudora cinta toata ziua, numai ca ea nu stie cintecele (nici noi nu avem voce ca sa i le cintam si sa o invatam), dar lalaie in legea ei de n-are treaba. Totusi, liniile melodice le prinde f bine, chiar daca cu cuvintele stam mai prost. Am ascultat-o pe Ema cintind Veronica, ea chiar le cinta pe bune!
ChrisDun, asa, Ventolin si Ketof mi-au dat si mie in vara, ca nu-mi mai aduceam aminte in afara de Klacid ce mai era pe reteta... si picaturi de vitamina C si inca ceva, ca erau 5 in afara de antibiotic si Mucosin, dar nu mai stiu care. Ma duc sa vad si eu pozele Carinei... sint sigura ca e o printesa veritabila.

Nu mai stiu ce voiam sa va spun, ca parca voiam sa mai raspund la cineva, iar trebuie sa plec, Agata e la chineza si a dus-o tati si eu trebuie sa o iau, ca el s-a dus la sala. Vreau sa va spun ca le-a dat buletinul de note de la chineza si Agata are A pe linie si asta a motivat-o foarte tare, mai ales ca stie acum sa numere, sa spuna stinga-dreapta, sus-jos, mic-mare etc. si se da mare fata de chinezii de la scoala ca ea stie limba lor. Plus ca intelege la Wushu comenzile, de fapt principalul scop pentru care se duce la acest curs.

Ieri am fost la cumparaturi! Miine, dupa dans, Agata e invitata la ziua fetitei unde a fost si de Halloween cu trick or treat (inca nu am dat gata dulciurile si am stat toate trei pe ele!) si pe linga cadoul cumparat fetitei, ca am ales haine de data asta, ca are casa plina de jucarii, i-am luat si Agatei citeva lucruri dragute, voi pune poze, ca a facut parada modei aseara si o pijamaluta draguta Tudorei, de care nu vrea sa se mai dezbrace. Erau atitea haine dragute si frumos colorate... si pentru fetite si pentru baietei (ca mai nou acum am de ce sa ma uit si la cele pentru baietei), cred ca as fi luat cel putin jumatate din ele... Am mai luat si niste lenjerii de pat pentru fete si una galbena pentru noi, dintr-un material pufos si calduros, ca o catifea, superbe! Dar iar am ajuns la fund, mai am de perdele, daca nu ma duc duminica in Ikea sa le iau, risc sa le iau abia la bursa viitoare si eu vreau sa fie casa aranjata cind vine printul!
Si legat de Ikea, desi am zis ca nu mai cumpar de acolo, perdele frumoase si relativ ieftine si care se potrivesc cu ce avem noi prin casa, tot acolo am vazut, ca acum cam stiu ce e prin celelalte magazine. Adina si noi am fost dezamagiti de faptul ca desi nu ne-a lipsit nimic, toate au avut cite un mic defect, nici nu le-am mai dus inapoi, ca ne-ar fi costat si timp si bani, magazinul fiind destul de departe de noi, si cum nu ti le da desfacute, riscam sa venim cu alte mici defecte acasa. Ideea este ca trebuie sa le verifici imediat si sa le aduci inapoi cit mai repede, aici ti le primeste fara comentarii, stiu ei ce stiu... Sotul a zis ca daca mai cumparam ceva in Ikea, le desface in parcare si ce nu e bun da inapoi pe loc. El oricum avea ceva impotriva acestui magazin, acum mi-a zis clar ca pe el personal nu-l mai prind pe acolo!

Gata, ma duc sa o iau pe Agata, ca deja e 10.15. Astazi avem in continuare zi de curatenie, si miine cit se poate, ca de luni incepind, doua saptamini teme scrie pe mine! Si cred ca raminem cu atit, mai facem dupa ce nasc si imi revin, ca nu cred ca mai apuc sa mai fac ceva inainte de nastere, iar dupa trebuie sa ma apuc de pregatit examenele finale. Dar macar am scos cit de cit casa la lumina, desi nu am facut tot ce ne propuseseram plini de elan in septembrie.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">36+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput