Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
andutzy spune:
neatza!
Gabitza, la Andrei ai varsat? Mie mi-a fost rau la ambele sarcini...
Monu, Adina, va invidiez ca va apropiati de sfarsitul renovarilor, noi ne apucam curand de apartament. Insa mai intai trebuie sa punem tabla pe casa si sa incepem cu termopanele.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Tdi spune:
Ciao. sa nu ma urecheati dar n-am facut inca nici un test, pretextul e ca n-am cum s-ajung la farmacie pana mai tarziu insa imi miroase tare a politica strutzului!
deocamdata mananc, sa nu stea asta micu
- in caz ca exista - cu burta goala saracu!![]()
situatia e in felul urmator: ma dor sanii de mor, sunt nervoasa, am o foame disperata in oase incat si la 1 noaptea rontzai cate ceva, in plus as dormi toata ziua!...deci
. problema e ca NU stiu cand ar trebui sa-mi vina, parca mi s-a spalat creierul si nu mai tin minte u.m. desi eram convinsa ca l-am scris pe undeva.
revin ca "shefa" vrea la comp. va 

Ada_74 spune:
Gabitza, iti doresc sa fie doar o indispozitie de moment, si sa nu inceapa greturile.
Tdi, eu te-as felicita deja, dar astept sa ne anunti oficial.
Ca a adus vorba Ioana despre sarbatori, eu m-am apucat deja sa urzesc planuri pentru Craciun. Ne-am tot gandit cum e mai bine sa facem, sa-i punem cadourile sub brad sau sa-l aducem pe Mosu'. Si pana la urma, pentru ca avem inca 3 copii disponibili (nepoteii si o prietena a lui Sergiu), am hotarat sa vina Mosu' cu sacul. Sergiu stie ca trebuie sa invete cantecelul cu Mos Craciun si sa-i scrie o scrisoare. Asa ca ma tot da la o parte de la calculator, ca "am treaba, trebuie sa-i scriu lui Mos Craciun sa-mi aduca elicoptere, avioane si masinute galbene".
Voiam sa va mai povestesc si eu din perlele lui Sergiu.
Se luase taica-su de el ca nu vroia sa se culce. Si il aud pe Sergiu "M-a certat. Oooof, Dumnezeule."
Sau mai primim replici de genul - "da-o-ncolo de treaba", "pai se poate, mai tati?"
Sau mai aude expresii sau exprimari prescurtate, si el le ia ca atare.
Acum ceva timp incercam sa-l conving ca trebuie sa renuntam la pampersul de noapte, si i-am explicat ca atunci cand ii vine sa faca pisu, trebuie sa se trezeasca si sa imi spuna "mami, vreau pisu" si eu il pun la olita. Si vad ca se incrunta si-mi spune "da' mami, eu nu vreau pisu, eu nu mananc pisu, ca nu e bun si miroase"
Sau imi povestea Iuli ca i-a cazut fata cand a vazut nu-stiu-ce. Si Sergiu ii ia fata in maini "tati, da' cum ti-a cazut fata".
Acum vreo luna a avut si Iuli prima discutie serioasa cu fi-su. Era dimineata, eu ma agitam sa imbrac copilu', si Iuli ma tot chema in bucatarie sa stam putin de vorba. Cand a vazut Sergiu ca n-are tati cu cine sa vorbeasca, si-a luat scaunelul, l-a pus fata in fata cu scaunul lui Iuli si i-a spus 'hai tati, ca am venit sa stam de vorba'.
Va pup si ne vedem mai tarziu.
Lili
Am trimis un mail pe contul comun cu desenele de care va spuneam.
mygirl spune:
Lili, ce dor imi e de voi si de toata gasca. Au crescut piticii nostri si n-am mai reusit sa ne intalnim de luni bune. Poate reusim sa ne organizam sa mergem la un club de joaca impreuna. Nici cu Laura nu m-am mai intalnit, de Cornelia cu copii nici nu mai zic. Ma delectez cu pozele din primul an,cand reuseam sa-i aliniem pe toti pe o banca. multumesc ptr desene, am printat cateva ieri si aseara am incercat sa coloram. Alex nu are rabdare la activitati de-astea, ii place dar sa faca totul asa cum vrea ea, nu are chef sa asculte explicatii despre unde tb sa coloreze, despre culori..
Gabitza, nasol cu greturile, dar poate a fost doar o indispozitie trecatoare. Sarcina usoara in continuare
Tdi, tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti!
Monu, Androix, Andutzy, spor la renovari! Adina, si eu astept cu nerabdare poze din apartamentul vostru.
NewMami, felicitari ptr casuta si multumesc mult pentru cuvintele frumoase, m-ai facut sa ma simt tare bine azi cand nu aveam o stare psihica prea roz.
Gusta, bafta la gradi si acomodare usoara tie, sunt convinsa ca Marutzul mic se va simti bine acolo, va avea activitati noi si parteneri de joaca.
Sper sa reusesc weekendul asta sa ne delectam cu toate pozele voastre din ultima perioada, Alex cere in fiecare seara poze si filme cu bb dar sotzul a tot avut treaba , a instalat si dezinstalat programe asa ca accesul nostru la calculator a cam fost restrictionat.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
monu spune:
Androix, am notat, intreb omu si iti spun.
Acum e suparat ca a aparut o problema la fete in camera. Nenea care ne-a varuit ap. la inceput si-a cam batut joc de el. Si acum se vad urmarile. Au fost probleme la tavanul fetelor care a fost facut cu picioarele plus ca nici peretii nu erau facuti cum trebuie si riscam sa arunc aiurea pe geam 10 mil pe pictura care urma sa nu prinda. Mare noroc am cu nenea de acum!!!!!
Cine stie, cine cunoaste, cine are
sa imi recomande si mie un laptop pentu varsta de 2.5-3 ani. nu conteaza de unde tre sa il cumpar numai spuneti-mi.![]()
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Monu, laptopul de i l-am luat eu lui Andrei anul trecut era de 3 ani, cu jocuri in romaneste, sa-l caut mai exact sa ti-l arat.
edit: www.bestkids.ro/pc-265-64-lexibook-junior-laptop-power-ultra.aspx" target="_blank">Uite-l
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Monu io am unul de Vtech pe care i l-am luat anul trecut si o pasioneaza culmea si anul asta... asa arata ala vechi
- nu arata deocamdata ca nu am gasit poza
si asa arata www.vtechkids.com/product_page.cfm?productId=490?tvFrom=&productImage=%5Ff%2F%5Fpw%2F%5Fthumb%2F80%2D072200%5Fthumb%2Ejpg&productStatus=n&tvFrom=&productId=490&productType=p&getProp=%5Btype Function%5D&loadImage=%5Btype Function%5D&makeComingStripe=%5Btype Function%5D&makeNewProductSnipe=%5Btype Function%5D&theType=product" target="_blank">asta care il iau anul asta ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
sufletzica spune:
Salutare mamici dragi
Intru si eu dupa secole.De-abia apuc sa mai citesc din cand in cand.Multumesc pentru felicitari si multumesc gabitza ca le-ai spus tu fetelor de baiat.Da, o sa am un baietzel care se va naste fix de Pasti.Si da, Androix, am reusit sa ma angajez, a fost o minune, va povestesc eu odata, si acum nu prea mai am timp sa fac nimic.Cand ajung acasa ma ia Sara in primire cum se intampla la multe dintre voi.
In rest Sara este bine, s-a facut mare, avem deja aproape 17 kg si 1m si ceva ...purtam hainute mari, de 4 ani si 26 la picior
(mai este vreun copil care poarta atat de mult la picior?), vorbeste tot mai mult si tot mai clar dar nici pana acum nu a invatat si nu vrea sa invete culorile.Ma chinuie deja problema culorilor - o pasarica a mea.Mai nou m-am hotarat sa o dau la gradi si caut de zor una in dr taberei sau prin zona care sa aiba grupa mica, sa o primeasca acum si sa nu coste si jumate de salariu.Daca stiti ceva de genul, anuntati-ma pliiiz....
Azi a venit rezultatul la triplu test, cel pe care nu vroiam s ail fac (si bine as fi facut) si au ieist aiurea rezultatele - cu risc de down si trisomie 18 - sindromul Edward, o oroare de altfel dupa ce am mai citit despre el pe internet.Si sapt viitoare trebuie sa fac amniocenteza.Stiu ca au mai fost fete in situatia asta.Puteti sa imi dati detalii, orice...
Multumesc si nu va suparati ca nu scriu special niciuneia dar necitind de mult nu prea mai sunt la curent cu multe.Incerc sa revin cat de curand, mai informata
Va pup pe toate
Adela, Sara si bebe din burtica David
loreen spune:
Gata Monu am gasit cel pe care-l avem www.vtechkids.com/product_page.cfm?productId=490?tvFrom=&productImage=%5Ff%2F%5Fpw%2F%5Fthumb%2F80%2D072200%5Fthumb%2Ejpg&productStatus=n&tvFrom=&productId=490&productType=p&getProp=%5Btype Function%5D&loadImage=%5Btype Function%5D&makeComingStripe=%5Btype Function%5D&makeNewProductSnipe=%5Btype Function%5D&theType=product" target="_blank">aici
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
loree, ii mai cumperi un laptop care seamana cu prima achizitie? 
sufletica, sper sa fie totul bine! incearca sa cauti subiecte deja existente pe forum care ti-ar putea da mai multe info. nu stiu daca in gr. nostru au mai fost asemenea cazuri.