Copiluti de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura unde-i poza cu Delia cum doarme, ca tot am cautat in ultimele pagini si n-am gasit nimic

Gusta fruntea sus c-o sa fie bine, se ia mult cu alti copii si tu o sa ai un pic de timp liber si pentru tine. Mie mi-e frica pentru anul viitor, cica sint locuri putine si s_ar putea sa nu intre si Isabella in grupa lui 2008, depinde citi copii vor merge in primul an scolar.
Apropo, tu cum te mai simti, ai terminat de varuit ? Drumurile la socru' le-am mai rarit, sau tot tu esti calul care duce totul ?

Gabitza -ici lui Andrei.

Monu pina la urma ti-au venit meseriasii sa se apuce de curatenie, sau asteapta sa vina caldura.

Adina n-au un termen pina cind ar trebui sa-ti aduca mobila, ca vad ca te tin cam mult incurcata.

Androix adica toti banii trebuie sa-i dai o data ? Doar nu a fost vina ta, normal ar fi sa plateasca cine a gresit.

Sa va povestesc de Isabella, a inceput sa spuna tot felul de cuvinte, mai mult in italian, mi-e frica sa n-o pierd pe drum si ca n-o sa invete si limba romana . Dar eu sint mai capoasa decit ea si insist sa-i vorbesc in romaneste.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, sper sa ai curaj sa nu plangi si mai sper ca Marei sa ii placa la gardi si sa isi faca multi prieteni.

Androix, bafta sa scapi de problema cu banii.

Nelia, tine pumnii ca mai ai putin. Azi am aflat ca o prietena buna si draga mie e gravi cu bb3. Dar sotul meu amabil mi-a taiat-o scurt sa imi iau gandul.

Danelutza, cred ca am noroc. Mi-a venit mesterul ca e unul dar a lucrat cat 3 la un loc. la 20.30. Si a muncit frate!!!! Asta chiar termina tot pana sambata. Si e ceva de lucru cat pentru 2 sapt. Cred ca va calcam pe urme cu educatia sexoasa. ca intreba fii-mea ce si cum.

Deja joi am vorbit cu pictorii sa vina sa inceapa lucrarea. Abia astpet sa le mut inapoi la ele ca mi-au mancat urechile azi. FFF agitate. Alexia si mai si. Va puteti imagina un inger cuminte de copil ca scuipa!?!?!?! Cum nu ii convine ceva bombane, scuipa sau scoate limba. Si e gica contra. Asta seara se vaita ca vrea la gradi la copii. Si i-am spus ca ea nu are. Si nici mami. ... raspuns la ea - Are tati.... multi Acum se vaita - mami obosita. dar ma uit la lebeda (la desene). Plus ca aseara i-a trantit sora-sii 2 jucarii grele in plina fatza. Ea a vrut sa i le dea sa se joace. Insa in ultimul timp nu mai stie sa dea ceva frumos si arunca. Cred ca e o perioada de revolta. Partea ciudata ca manifestarile astea ciudate le are cand mai sunt si alti adulti in zona gen mamaie sau tati. Sotul s-a speriat de reactia Alexiei cand a venit mamaie. Care de cand ma stiu o agita. A inceput sa urle, sa arunce si sa tipe lasa-ma in pace. Pt ca mamaie e cam vorbareata si la fiecare secunda ii zice ce tre sa faca.

hai ca v-am ametit. va pup. maine chiar plec in deplasare de acasa cu copiii.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am tot dat refresh ca am zis ca io am buba la calculator...
Hai trezirea ...uite si o mare si o ca mie foame mie de crap si poate asa imi trece...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Fetele intelegeti-ma ca o las dar nu sunt nebuna sa nu las copilul sa se socializeze dar ma doare inima ca a crescut si parca prea repede.

Danelutza asa ne-au zis si noua cu gradinita si in mai putin de o luna de la inscriere ne-au trimis scrisoarea ca trebuie sa mearga la gradi.

Loreen crede-ma ca stiu ca o sa am mai mult timp pentru mine da poate mie imi e mai greu sa ma despart de ea dacat ea de mine.

Androix numai zic nimic de statul roman da sincer au un sistem prost.

Cornelia daca baiatu te iubeste asa mult.

Monu sa stii ca si la Mara am observat ca mai are cate o apucatura de asta si numai cu anumite persoane.Depinde avem un prieten care o agita cand il vede si face la tampenii de imi vine sa imi iau campi.

Tdi daca ar fi un calut de ala mai mare parca mi-as lua unu mie nu la copil.

Bea si eu dupa ce va merge la gradi am sa ii caut niste activitati extrascolare da prima despartire e grea.

Danelutza si ca ai intrebat treaba am o gramada si cred ca o sa dam si camera Marei cu var ca a scris rau pe un perete ,iar de mosneag ce sa mai zic ca gradinita e aproape de el si sa vezi cum vor veni cu idei sa trec pe la el.Sa vedeti voi cum imi gasesc eu ceva de facut in timpul asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Chiar Loreen unde e poza ca nici eu nu stiu despre care e vorba si daca iti este foame ce ai vrea sa iti fac bun,ca sa vezi ce fata cu bun simt sunt.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La mine s-a dus deja cafeaua, dar parca am turnat-o in sertar, nu pe gat. Mi-e un somn...Andrei parca a avut ceva in funduletz azinoapte, s-a tot foit si s-a frichinit. Se tot scula in fund si voia ceva, numai el stie ce, ca zicea doar "ataaa, ataaa", care de obicei inseamna 'asta' sau 'alta'. Pe urma a inceput sa jeleasca pe doua glasuri, mamaaaaa, tataaaa, dar dormea dus in acelasi timp. S-a trezit si tata-su sa-l linisteasca. Deja eu eram teleghidata la faza asta. Doarme ca o placinta pe tot patul, eu dorm pe juma' de buca, pe margine. Si am si grija lui sa nu cada din pat. Acum stau si cu o perna in brate sa nu ma loveasca in burta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bau!

Dormiti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

bau! sunt la umbra, caut elan sa scriu si nu gasesc, ma doare capul si parca am luat bataie toata noaptea. sa mai zic ca am un morcov maaare, cred ca-s in intarziere cu cm-ul (am uitat sa notez data luna trecuta) si ma simt tare ciudat...ups:(!
pitik e bine, papa macaroane cu ciuperci si se uita la dvd.
ma duc sa ma intind ca-mi pica deja piese din caroserie ce varza sunt.
pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi- daca ti spun ca si eu asa am stat aproape o saptamana de am crezut ca mor... in fine am ajuns la zilele inrosite ce fain..Iti doresc si tie la fel desigur daca asa vrei si tu.

Ah si inca ceva .. ii povesteam mai zilele trecute biei ca si ea si frate ei au fost in burta la mami si mai nou intreaba toate femeile inclusiv pe mine saptamana cu pricina ,, mami bebi?,, si mi ridica bluza si mi arata ca acolo e bebe? la care eu fete fete nu nu... la care ea isi ridica bluzita ,,bibi( asa isi spune) bebe ,,adica tradus ea are bebe in burtic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza ne inscriem si noi in clubul lui Ataaa, Ataaa in mijlocul noptii. Tot in somn...si tot strigat in gura mare! Sotul a concluzionat ca mai bine doarme cu el decat sa faca drumuri de 3-4 ori pe noapte.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput