Copiluti de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Gata s-a dus cu vremea buna...e un vijgalau pe-aici...
Ma bucurasem ca scap de pampersi,insa vad ca de 2 nopti a apucat-o pe draga de ea sa faca in pampersi...am luat si paturici absorbante,numa ca le arunca de sub ea,asa ca voi lua unele cu adeziv...dar sunt pentru animale......luasem cand aveam caine...

Adina am insiruit eu evenimentele,dar amenda au vrut sa ne-o dea cand ne mutasem ca nu aveam autorizatie desi dosarul era depus si excat ca si acum nu semna nimeni...iar cu plafonul de 2 ori am reparat si degeaba...cica mosi din bloc ca era treaba mea...ca eu am si plafonul in spatiu locativ si in cadastru...
Cum doarme Delia?! Simplu ...statea in picioare langa portiera si cu capul pe geam...se balambanea ca betivii si nu vroia sa stea intinsa pe bancheta nici sa o pici cu ceara...
Ce scuza au gasit astia cu mobila...doar vine ambalata si ii scoate cartonul sus in casa si o monteaza ...dar daca e sa ne fofilam de ce sa nu o facem...

Gabitza cum mai este ochiul baiatului?!

Tdi micutza italianca cum se mai simte?!Ati scpat sau avansati ?!

Monu tu stiu ca numa deseara poti intra dar cum mai sunt fetele?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, inca astept mesterul. trebuia sa ajunga la 9. va suna cunoscut? mama ei de punctualitate.

Loreen, saru mana de intrebare. fetele sunt amandoua inca cu muci. si tusesc destul de urat. dar sper sa se faca repede bine. bb nu prea vrea laptele, ea care e mancacioasa si cred ca e de la dinti.

aseara, de suparare ca nu mi-am gasit un bradut pitic le-al luat la fete jucarii. titirezul de la vtech pt bb si bibble pufosul pt alexia. bibble e un personaj din desenele cu barbie. dar al naibii bibble cam naparleste si ma mananca nasul rau de tot. l-am mai pieptanat eu dar tot mai pica.

hai va pup si va citesc diseara.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, vineteala si umflatura au inceput sa difuzeze in jurul ochiului la Andrei, arata si mai spectaculos. Dimineata am prevenit-o pe Dora inca de pe scara sa nu se sperie de Andrei cand il vede.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam- vai vai saracu copil bine ca n a fost mai rau.Pentru tine iti transmit sa dormi sa te odihnesti cat mai poti.

nelia- ce repede trece timpul, mai ai un pic si veti fi 5.

Ieri o masinuta i a aterizat lui cristi din mana biancai aproape de ochi, am crezut ca mor. Cristi a inceput sa urle de durere iar bia la auzul urletelor fratelui sa planga. Sincer am ramas blocata chiar nu stiam ce sa fac mai intai, culmea mai aveam si9 musafiri.Pana la urma cristi s a ales cu un cucui chiar langa ochi, bine ca n a fost mai rau.

monu- iti doresc rabdare cu zugravitul, sa te gandesti ca vei avea o camera curata cand o vor termina in rest din nou rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, pup mare sa treaca machiajul lui Andrei.
Nelia, woau 5 imediat! cerepede trece timpul
Mercedes, saru mana.

Se pare ca am noroc cu mesterul pana acum. Vrea sa termine intr-o sapt nu 2 sapt. sapa nu a putut sa toarne ca riscam sa inundam ecinul de jos. Adica e facut jalnic de prost camera. si trebuia sa tai si usa asa ca pas. Da doamne sa fie om serios ca deja de jale la noi in casa.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
scuzati absenta, am fost foarte ocupati, in rest suntem binisor, multumim ca v-ati gandit la noi!
pupam puiutii cu buba sa le treaca repede!
revin dupa ce-i dau manacre la kupil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Va spuneam saptamanile trecute ca am probleme cu ap foto.Desi era ap in garantie n avem service la noi in oras de fapt aparea un nr de tel pe hartie dar e nefunctional. In fine sotul a trimis o reclamatie la HP si in 2 zile a fost sunat sa se prezinte unde anume. A fost trimis aparatul la Buc la firma HP si probabil urmeaza sa primim altul nou.

Acum sa va mai povestesc ceva de bia. Imita mai nou copilasii daca danseaza danseaza si ea, spune si cuvintele in cele mai multe cazuri cuvintele vorbite de copii.V am mai spus ca ii place f mult sa i povestesc imaginile din fostul abecedar al lui cristi.Bona ii povesteste si ea despre imaginile din abecedar si ia mai spus si despre litere. Bia a ajuns la faza ca stie vocalele, o intreb ce litera e asta sau aialalta si imi spune.O intreb te rog deschidemi la litera o si ea deschide exact acolo si rade , rade.
Am ajuns sa cred ca isi bate joc de noi, cum naiba un copil de 2 ani si ceva nu vorbeste cum trebuie dar cunoaste literele a, e, i, o, u.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Un gand bun intr-o zi super friguroasa!
Nu v-am uitat!:)
Gabitza sanatate la puiut!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

am citit pe net ca vine iarna in RO, zapada si tot tacamul...la noi e caldutz si soare, ziua stam destul de mult cu geamurile deschise. sunt curioasa daca vedem ceva anul asta ca iarna trecuta n-a picat nici macar un fulg. imi aduc aminte ce zapezi erau pe la timisoara de o adunau cu camioanele de prin centru...sau ce "bucurie" pe capul meu cand aveam piciorul in ghips si ma duceam la servici pe jos printr-un metru de zapada necuratata si era toata circulatia blocata.

vad ca au lasat-o mai moale astia la tv si ziare cu romanii, probabil au fost avertizati ca e periculoas tambalaul asta care l-au facut.
se intampla un fenomen ciudat in italia...de exemplu gripa aviara: s-a gasit o pasare moarta si saptamani intregi pe toate canalele, la toate emisiunile si in toate ziarele nu se mai vorbea de altceva. cand ministerul a atras atentia c-au scazut vanzarile de carne de pasare si agricultura e in pericol s-a intamplat ceva incredibil, de pe o zi pe alta au terminat cu subiectul si nu mai gaseai o stire destre aviara nici sa dai aur pe ea! si sunt multe alte cazuri unde dupa luni de campanie furtunoasa s-a asternut tacerea instant...sper sa se termine odata si circul asta cu imigrantii.

Mergi la inceput

cal de jucarie ... a primit Aly si e innebunita dupa el, putin a lipsit sa-l culcam cu noi in pat!...poate va dau i idee de cadou pentru cei mici.

Mergi la inceput