LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

ce zi frumoasa e un soare afara

La multi ani Karina,Iulia,Anamara
cu simple cuvinte
va uram fierbinte
multi ani inainte!
ani cu cer senin si noroc deplin.
ani cu porti deschise
frumoaselor vise.
LA MULTI ANI!

Dmic de dianocica
Maria Isabela de iuly

Donia-te referi la lista mamicilor si fulguletilor care nu au mai intrat deloc la noi?eu zic sa le dam un termen daca nu dau nici un semn de viata "delete"

Dianocica-si eu am vrut sa intreb de tabloul Crinutei e f frumos

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI KARINA
Petrecere frumoasa si asteptam poze!
Dandusa...si eu sunt de parere ca a fost o petrecere super faina....deosebita...pentru ca a fost multa dragoste si veselie....si ma bucur ca sunteti acolo o gasca de mamici minunate!Iar Crinuta e atata de frumoasa!
Bamboletta...am vazut pozele voastre....Antonia era atata de fericita....cred ca a deschis singura toate cadourile...dupa cum a ales de pe tava eu cred ca va fi o bussines woman....
Asiza....hai nu te mai gandi la lucruri rele...Denis va fi bine...stiu ca atunci cand Mark a fost bolnavior mi se parea si mie ca are ceva la plamani....o sa treaca si asta...
Roxanica...ma bucur tare mult pentru voi...adica ca David a papat...sa fie tot asa...
Noi suntem tot in greva foamei...un iaurt cu fructe dimineata...lapte...ceva fructe si biscuite!Macar are ceva in stomacel!
M-am mai calmat....pana la urma sper sa manance!
V-am pupat si va urez o zi buna!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

KARINA
ANA-MARIA
IULIA
asiza ma bucur ca sunteti mai bine.intradevar avem multtte jucarii,dar o parte sunt "mostenire" de la Teo
roxana ce bine ca David a papat!ai intuit tu bine ca sunt trista.dar nu e momentul sa fac astfel de destainuiri,mai ales cand suntem in sarbatoare.un pupic dulce si chiar m-a emotinat atentia ta.
doina stiam eu ca sunt "gemeni"
laura fruntea sus,lasa ca e bine sa fi aranjata
lavinia mi-au placut in mod deosebit pozele cu toamna,sunteti superbi amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Karina
Anamaria
Iulia

mult noroc, fericire si petrecere frumoasa. asteptam povestile si multe poze. pupici

d si Isabela

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

KARINA - IOANA

ANAMARIA

La multe luni MARIA ISABELA

DAVID ALEXANDRU

DISTRACTIE PLACUTA!!!

Simo si David ( 9 noiembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

super urgent, o bag de-un capitol nou...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis, continuam urarile AICI!!

Mergi la inceput