Strumfi de iulie-august 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea c spune:
Oana, Gabriela merci de raspunsuri. Am sa incerc sa ii scot morcovul o perioada sa vad ce se intampla. Mi-ati dat de gandit cu faptul ca ar fi tratati. Mi s-a parut si mie tare ciudat ca imi pateaza lingurita de plastic si tetinele de parca ar avea coloranti, iar de pe babetici nu iese nici in clor.
Oare sa-l duc la dermatolog sau la alergolog?
Oana merci de compliment
. Mi-am dat seama ca nu era vorba de bube
, dar mi-a placut exprimarea "andreaaC are micutul tau niste buze de ma termina!seamana cu mami".
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea c spune:
Elena oare sa fie si la el de la baby drink? eu ii dau la greu. Nu il prepar chiar cum scrie pe plic in 50ml de apa ci in 120, dar tot il bea. ![]()
![]()
![]()
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
pap.elena spune:
am pus poze cu Alex de la botez.Sper sa se vada
http://www.flickr.com/photos/17279647@N02/
Gabrielabv spune:
vai fetelor, nu mai am lapte!
Am inceput sa iau si galactogil si degeaba
Nu stiu ce sa mai fac, ma mulg dupa fiecare alaptat iau si nutrinatal si elevit si acu dupa aproape trei ore am reusit sa mulg 20ml. Nu stiam de plange Medeea la san. Dar eu nu mai aveam lapte.
Ma duc sa-i fac lapt praf
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
vai fetelor, nu mai am lapte!
Am inceput sa iau si galactogil si degeaba
Nu stiu ce sa mai fac, ma mulg dupa fiecare alaptat iau si nutrinatal si elevit si acu dupa aproape trei ore am reusit sa mulg 20ml. Nu stiam de plange Medeea la san. Dar eu nu mai aveam lapte.
Ma duc sa-i fac lapt praf
Gabrielabv, povesteai mai devrteme ca Medeea nu goleste mereu sanul singurica si ca ii dai cu biberonul ceea ce mulgi. Cred ca lactatia scade si din cauza mulsului asta, fiindca tu oricum nu poti scoate atata lapte cat ar suge bebelina. In consecinta, sanul produce mai putin lapte - uite cercul vicios! Stiu asta pe pielea mea, ffindca dintr-un san papa Miruna. iar pe celalalt il storc. Ei bine, nici cu mana, nici cu pompa nu reusesc sa mntin lactatia la acelasi nivel. Deja sanul Mirunei e mai mare, laptele curge garla. Al meu mai are putin si revine la dimensiunile dinainte de nasterea fetei.
O idee ar fi sa incerci s-o tii cat mai mult pe Medeea la san, sa revii cu sanul dupa ce ea-l refuza, sa incerci s-o alaptezi mai des daca nu simti ca mananca suficient la o masa. (Desi nu cred ca asta e posibil, n-ar lasa ea sanl ca sa flamanzeasca privind pe pereti!) E solutia mancatoare de nervi, dar pentru bebeii nostri, nimic nu e prea greu, nu? Oricum, tu faci e crezi ca e mai bine pentru voi amandoua.

Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)
andreea c spune:
Elena nu se vad pozele. Cred ca trebuie sa le faci publice.
Andreea
de
liadorian spune:
Gata, am lasat copila din brate si scriu cu amandoua mainile!
Gabriela, nu mai editez mesajul catre tine, stiu ca-s 1000 de greseli, dar poate ne intelegem aa, pe deasupra lor.
Elena, se vad fotografiile. Superbe!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
Gabrielabv spune:
of pana sa-i fac eu laptele puica mea a adormit
Lia stiu ca cea mai buna pompa e copilul dar daca ea nu suge destul ce sa fac?In luna a doua am avut mai mult lapte si eram fericita tare. acum am sanii moi si nu mai reusesc sa storc mare lucru din ei.Bineinteles ca nu renunt la alaptat.