Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (251)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Neatza!!!
ma pot lauda cu un copil super cuminte, care a dormit toata noaptea la el in camera si a baut lapticul tot de dim.
. azi noapte am mers de vreo 3x la el sa vad daca e ok, ca nu a
defel. doamne ajuta tot asa sa fie, dar....nu prea cred.
Pampersul era uscat de dim., iar dupa laptic, l-am pus pe olita si si-a facut copilul treaba.
am mai luat un bax de pampers azi, la 48 lei, cel mai ieftin din oras. sper sa fie ultimul cumparat.
ma [pun pe citit, ca ati scris nu gluma.
la
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
La naiba...tre sa citesc din urma sa ma dumiresc...dar dc e pentru petite impotriva nercuratului eu sunt pro cu tot cu colegii de birou,familie si Constanta online
monica70 spune:
Eu eram G de la GE - din filmul Atentie la gafe nu de la godzila ala sau cum ii ziseratzi ca nu mai retin.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
d_melli spune:
Sandy Bell pai super.Vezi dc erai mistoaca.
Girafooo...cand mi-aduc aminte ca ai incercat pompa de san pe Dan ma doare burta de ras.
Biancas spune:
Neatza si de la mine...
Pe lista aia sunt bine trecute primele 2 pers
, cap de lista e totusi a doua
restul...nu isi au locul..pt ca nu au nici in clin nici in maneca cu "rautatea" asta. Celelalte saracile sunt manipulate si nici macar nu isi dau seama. (Ingrid faci parte din aceasta categorie
-niciodata nu am avut absolut nimic cu tine, din contra te-am apreciat intotdeuna iar tu de un timp....ma faci in toate felurile...Oare de ce schimbarea asta brusca la tine?)- eu stiu de ce
. Cel putin asha mi-au lasat impresia si e parerea mea personala.
Maraki, bine spus, sunt tot fetele alea dar dupa ce s-au certat, s-au injurat pe mess in ultimul hal, s-au barfit iar acum se
Ar fi foarte multe de spus dar prefer sa le tin pt mine, nu mi-a placut niciodata sa merg cu "para" prin alte parti.
Bine ca e totul relativ binisor si in rest nu mai conteaza ce a fost!!!!.
M-as
si eu daca asta va duce la pace si armonie aici. Ce e mult e mult si a fost destul!!!.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Please sariti alea cu care m-am certat eu vreodata pe mess
Please,macar una!
Ingrid saracutza de tine 

ALINA chiar ca era fain Sandy Bell ! Era tare dragutzica,stiu ca se uita tati la desenele cu ea si eu radeam de el in ultimul hal 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Dupa cum probabil observati..Maraki propune pace .
S-ar putea intampla si asta sau macar s-ar putea ca mesajele sa fie scrise in limita decentei.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...