LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Mirona, am retinut mai demult....daca memoria nu ma insala...ceea ce nu e imposibil, recunosc, ca Eri_ka s-a inscris la insistentele tale...oare sa fi fost vorba de altcineva ? am inteles atunci ca voi va cunosteati dinainte...asa am facut legatura...daca conexiunea e proasta , sorry...

asa e, suntem prietene ...hai sa reactionam ca prietenele.

dandusa, facura banca...ofofof....dar unde nu fac aia banci frate...am citit una buna zilele trecute despre joburi in ro...pai cica faceau head-hunting pt casieri la banca .cautau `varfuri`...hello....fara a minimaliza pozitia/meseria, dar cum pot gandi asa...pai atunci un trader, un analist financiar cum il mai cauta ?...a, da stiu...m-am prins ...pe alte canale...ofofof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by a_deju

da, uitasem, logic... si mie mi se pare super ideea cu albumul fulguletilor in fiecare an... si pt ca mi se pare si o chestie relativ simpla, si de unde nu ar avea ce discutii sa iasa, ma ofer de voluntara (in conditiile in care studiati atent problema, alegeti una bucata super-poza, unica si finala, si sunteti de acord ca albumul sa fie facut in picasa, ca la altele nu ma prishep ). daca va convine, cu mare drag, stabilim ulterior detaliile... daca nu, cu la fel de mult drag, cedez onoarea oricarei alte persoane interesate :)

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Stimata mama pisica...daca te oferi cu atat gratie si reusesti sa-ti faci timp, io zic sar'mana ...si ar fi super in picasa!!! Te bagi si la albumul cu ziua nasterii lor?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dejule, zi mai bine ca ai desenat o vrajitoare pe biberon, l-ai insailat cu niste panze de paianjen....etc...oricum , bine ca a baut...atentie la ce iese in pampers acum...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Asta pt cine se plicti si are chef sa citeasca, e in afara subiectului nostru aici

Demisie oficiala

Autor: Necunoscut

Subsemnatul, va aduc la cunostinta decizia irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o detin acum abuziv.

Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau atributiile unui copil de sase ani, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut candva, dar la care am renuntat cu prea mare usurinta.

Vreau sa desenez cu creta colorata pe strada unde locuiesc, atunci cand trec oameni maturi si importanti spre serviciu, si sa nu-mi pese de stresul lor in lupta cu minutele si traficul care ii asteapta.

Vreau sa fiu mandru de trotineta mea cea rosie, fara sa ma intereseze cat costa asigurarea pe anul viitor.

Vreau sa cred sincer ca bomboanele Tic-Tac sunt mai bune decat banii, pentru ca le poti manca.

Vreau sa stau intins la umbra unui copac, cu un pahar de limonada in mana si cu ochii la norii pufosi care alearga pe cer, intrebandu-se cu uimire de ce adultii nu fac la fel.

Vreau sa ma intorc in trecut, la vremurile cand viata era simpla. Atunci cand tot ce stiam se rezuma la cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame.

Vreau inapoi, atunci cand nu imi pasa de cat de putine lucruri stiam, pentru ca nici nu stiam cat de putine stiam.

Vreau sa cred, ca odinioara, ca totul pe lumea asta este fie gratuit, fie se poate cumpara cu pretul unei inghetate la pahar.

M-am maturizat prea mult si nici nu mai stiu cand m-am trezit mare. A fost cu siguranta un abuz si imi cer iertare.

Am ajuns astfel sa aflu ceea ce nu ar fi trebuit: razboaie si purificari etnice, copii abuzati si copii murind de foame, divorturi, droguri in licee, prostitutie, justitie corupta, politicieni de mahala, biserici de homosexuali, frati invrajbiti fara bani, ura, barfa.

Ce s-a intamplat cu timpul cand aveam impresia ca moartea este un concept de poveste, ca doar imparatii batrani mor ca sa faca loc pe tron printilor tineri, casatoriti cu printese castigate in urma ultimei zmeiade?

Unde sunt anii cand mi se parea ca tot ce ti se putea intampla mai rau in lume era sa nu fii ales in echipa lui Menica repetentul, atunci cand jucam fotbal in spatele scolii?

Vreau sa ma reintorc la vremea cand toti copiii citeau carti folositoare, cand muzica era neotravita, cand televiziunea era pentru stiri si emisiuni de familie, fara sex explicit si violenta implicita la fiecare zece secunde.

Vreau desene animate cu Donald Duck, peripetiile echipajului "Speranta", navigand cu "Toate panzele sus" si pe mama citindu-mi despre Iosif si fratii sai.

Ce bine era cand credeam, in naivitatea mea, ca toata lumea din jur este fericita deoarece eu eram fericit!

Promit solemn ca, imediat ce o sa-mi reiau atributiile de copil, o sa-mi petrec dupa-amiezile catarandu-ma in copaci, calarind bicicleta varului Cristi si citind Robinson Crusoe, ascuns in coliba injghebata din ramuri si frunze de fag, in spatele gradinii.

Imi iau angajamentul ca nu o sa imi pese de ratele casei, de facturile de telefon, curent, gaze, apa, gunoi, cablu Tv si Internet, asigurari pentru masini, asigurari de sanatate, taxe anuale de proprietate, credit-carduri, iarba netaiata, computerul virusat si faptul ca masina a inceput sa vrea la mecanic.

Va asigur ca nu o sa fiu pus in incurcatura atunci cand o sa fiu intrebat: "Ce-o sa te faci cand o sa cresti mare?", deoarece acum stiu: vreau sa fiu COPIL.

Gata cu plecatul la serviciu cand ar trebui sa dorm si sa-l visez pe Florin Piersic - Arap Alb, gata cu stirile despre teroristi, bombe si caderi de avioane.

Gata cu barfele anturajului, care nu-mi dau pace nici la biserica, gata cu hernia de disc, par grizonat, ochelari pierduti, medicamente scumpe si dinti de portelan.

Gata, stop, cedez! Demisionez din functia de ADULT. Vreau sa cred in sinceritatea zambetelor, nobletea vorbelor, o lume a cuvantului dat si respectat, a dreptatii, a pacii, a viselor implinite, a imaginatiei innobilate, a ingerilor buni si a omului dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.

Fiti voi mari si importanti, si ocupati, si ingrijorati. Eu vreau sa cresc MIC!

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am vazut pozele...[omulet lesinat]...,bai nene ,m-am imbolnavittt,super tari...Adina aveti niste poze superbeeee,marfa petrecerea cu asa multi copilasi...,trebuie sa fi fost super frumos...si tu arati marfaaaa de gagika...,ca-n totdeauna...,apoi am vazut okioasa de Sara,frumoasa focccc,in ce parc va plimbati voi,Kiki?
vazut poze cu Mihaita...,are o fatzuca atit de dragalasaaaaa,il maninci nu alta...si pe mami in tendinte...,sinteti minunatiii

Tiberiu,Matia,Mario,La multi ani,sa cresteti mari,sanatosi si voiosi,asteptam poze de la party...,motz...

pregatim terenul...asadar ,pregatiti-va si voi...,miine petrecemmmm

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

almo la mes de gebul asta mi se umezesc ochii. acum am plans. sincer, aveam nevoie de o portie buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

sa va pove ceva.
se duce aseara sotul cu fiica-mea in parc. doi chinezuti se jucau. nicole merge si se uita la ei. chinezuta zice chinezutului "hai sa ne jucam si cu ea" la care chinezutu' ii raspunde "nu, ca nu e cute(draguta)". voi cum ati fi reactionat?
si eu care ii vadeam asa frumosi pe toti puii de chinezi! e drept ca dupa ce cresc nu mai sunt la fel.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

almo, foarte fain!!!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Iaca sara buna!
Citit ca butoiu pune cep un an si zis la mine ca tre sa aerisesc creierii un pic. Iacata-ma-s deci!
Nu avut timp cetit mult din urma, vazut neste poze de Bebinuta , adic bucata de barbat din casa (aia mica) balit langa monitor cu ochii zagaitzi la Sara Maria.
Sa va zic, sa nu va zic...
Hmmm, fusei sa caut alt job. Fiindca nu prea ma mai tin nervii la actualul! Unii cu care am vorbit, dupa ce s-au zagait pe CV-ul meu , m-au intrebat de ce am stat asa de mult pana sa-mi caut altceva. Adic, io la acuala slujba prestez de la inceputul lui 2004. Daca nu stiati, asta numesc ei plafonare. Dupa ei, ca sa mentini vie cariera, tre sa schimbi cam din 2 in 2 ani. Pai, le-am zis ca in 2006 cand voiam sa schimb, am cam ramas insarcinata si mi-a fost cam rau in sarcina si chiar nu era cazul sa schimb ceva. Si dupa ce-am nascut, cand m-am intors la job erau asa de multe probleme incat am fost prea ocupata rezolvandu-le ca sa mai am timp sa caut altceva. In concluzie, prefera pe cineva mai carieristic decat mine. Bine, nu mi-au zis in fatza asta, au prestat invariabilul 'va sunam noi' dar lucrurile sunt clare. Deci, dragele mele, cam greu sa imbini cariera cu crescutul copilului. Si in seara aia, dupa ce am bocit zdravan, m-am facut idioata singura ca nu am stat acasa 2 ani. Fiindca nu am rezolvat nimic! Job-ul a ajuns sa ma dispere, ca sa schimb ceva se pare ca tre sa caut mai in aprofunzime, iar copilul sunt nevoita sa-l las pe mana unei bone pe care o cunosc de 1 saptamana. Nu vreau sa-l manii pe DD, bona e ok, Maria-sa o place, o pupa in fiecare dimineata cand vine (apropo, pe mine nu ma pupa-nu va mai zic ca ma termina faza asta) si se pare ca se inteleg. Dar e un om strain, iar io am timp de copilul meu fix 3 ore pe zi plus wk. Rares nu zice ma-ma, nu stie sa faca pa cu manuta, dar macar se bucura cand ajung seara acasa si macar sunt cea care-i face baita,si-il ia prima in brate cand se trezeste. Faza este ca mintea mea refuza sa accepte ca asa va fi viata de acum inainte si de aia-mi vine sa .
Gata cu esplicatiunile, mai bine ma duc sa ma delectez cu pozele fulguletilor!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by bamboletta
sotul statea pe canapea intins uitandu-se la tv Antonia a venit cu peria mea de par sa-l pieptene si la un moment dat ia tras o perie in cap a vazut stele verzi sotul

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput