LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

LA MULTI ANI CRINUTAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
LA MULTI ANI ANTONIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ANTONIA
CRINUTA

SA CRESTETI MARI, SANATOASE SI FERICITE, CA FRUMOASE SI CUMINTI SUNTETI ... SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!
FELICITARI MAMICI!!!

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

Na' ca mi-am amintit!
A-dejule, te-am blagoslovit azi noapte mama mama!
Ca tu ai zis ca te duci la TV sa mai vezi vreun exorcist ceva(sau ai zis ca nu te duci ca vezi iar un exorcist ceva). Na' si zic ca ma duc si eu sa vad ceva la TV ca nu mai stiu nici cum arata...si vazui Cinemax-ul lu' peste cu un film cu radiatii si radiati si am bocit si iar am bocit...si s-a trezit si cupilu' bocind in miez de noapte (o fi simtit si el ca e noaptea cu strigoi)si nu s-a potolit pana nu l-a tinut ma-sa in brate cantandu-i asa vreo ora. Asa ca ,mama lui de TVu, cine m-a pus sa-i dau drumu (a_deju cu exorcistu ei)...ca azi sunt zombi, nici contactele nu le-am putut pune la ochi de umflati ce sunt!!!
Acu chiar ca ma duc sa mai si muncesc...
Va pupez si o zi minunata sa aveti!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

eee.... eu m-am delectat cu final destination. ba chiar era numaru' 3 (desi... doamne iarta-ma... nu-mi pot imagina ce putea sa fie in 1 si 2...). pe scurt: o gagica are o premonitie, cum ca la sfarsitul filmului crapa... eee, guess what??!! la sfarsitul filmului crapa... super tare! dupa care a urmat hostels... brrr... putin (mai mult) penibil, dar...brrrr...

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Help....voi ati inchis butoiul si eu am ramas in el?Sorry dar nu pot iesi din el...la starea care o am....si se pare ca voi ramane acolo pana la anu....offff
Azi am clacat de tot...Roxanica hai sa ne luam de mana si sa ne vaietam una alteia....la fel suntem si noi...Mark a declarat NU PAPA!
Sunt terminata psihic...pana la urma e vina mea?????Ce era sa fac sa-l fortez??Asta nu e bine...aia nu e bine...si pana la urma ce e bine??Ca nici asa nu am rezolvat nimic....
Va citesc meniurile...ce papa fulguletii...adica ca papa tot...si noi....o pauza mare si deasa...
Ce supe...ce minunatii la cuptor...carne?ce e aia?....chiar nu mai am putere si resurse...!
De dimineata i-am fiert un ou....am zis ca azi imi iau inima in dinti si nu ma las invinsa....prepar oul...in momentul in care ma indrept cu lingura spre el...intoarce capul...strange buzele...si nu vrea cu orice pret!Bine...faza 2...ii fac branzica cu iaurt....nici vorba....iar nu ma las...ii dau cascaval...nici asa...Ce mai fetelor...o iau pe paduri!!!!
Singura mancare pentru el este laptele...si fructele....!
Cine a mai vazut copil de 1 an sa nu manance numai lapte??????????
Nu ma pot bucura de nimic...si acum sunt cu lacrimi in ochi si chiar nu mai am nici o solutie.......
Va pup pe toate si ma iertati ca acum nu ma pot bucura alaturi de voi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI CRINUTZA
LA MULTI ANI ANTONIA
Sa cresteti mari si frumoase...sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!Pupici si mamelor!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Offff, Alexandra, tare rau imi pare ca esti suparici din cauza ca Mark nu papa....nu pot zice ca stiu prin ce treci, intrucat noi nu am avut aceasta problema (si sper sa nici n-o avem vreodata), dar pot fi alaturi de tine...La medic ati fost? Sa nu fie vreo pacatoasa de infectie urinara care poate cauza si inapetenta...sau mai stiu eu ce altceva...hai, mobilizeaza-te....ma bucur ca esti puternica si nu renunti. incearca-l cu orice....bucatele mici nu papa? Adik sa-l lasi pe el sa ia cu manuta bucati de cascaval, biscuite, fructe, orice, asa cum spuneau fetele? Oricum e bine ca papa lapte macar...Deja la voi dureaza cam de multisor faza asta...Eu iti pot ura toate cele bune, ma gandesc la voi si te rog eu, nu ramane in butoi!!!!! Te pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

CRINUTA SI ANTONIA LA MULTI ANI! ... sa cresteti mari pui mici , sa luati din viata tot cei mai bun , sa aduceti parintilor vostri atata fericire si implinire cat sa poata spune ca le ajunge...
Dandusa si Bambo - sa va traiasca fatucile dragi , sa le iubiti mereu ca sa le puteti oferi radacinile
si apoi aripile de care au nevoie... PETRECERE FRUMOASA
Mirona - si noi avem Baby TV de la DOLCE prin Romtelecom ... eu sunt multumita si astea mici se uita ... cate un pic
Alexandra - pot sa iti spun ca si Antonia mananca aproape toata ziua tzitzuca ... mancare foarte putina si numai ce ii place ... spre ex ii place outul amestecat cu almete, apoi mai ia cateva lingurite cu ciorbita de pui la amiaza si seara uneori nu vrea nimik.Zilele trecute a avut o laringita urata si nu a vrut decat san vreo 4 zile ... dar nu mi-am facut probleme ... arata bine zic eu.
Hai nu mai fi suparata Mark arata f bine ... dr. voastra ce zice?

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

alexandra, jur pe rosu si cu mana pe inima si stand in ce pozitie vrei tu ca te inteleg perfect!!! dar... oricat de greu iti e, incearca sa stergi lacrimile, pentru ca in afara de faptul ca te trag si mai rau in jos, nu folosesc la nimic... uita-te la mark, fa abstractie de faptul ca nu papa decat lapte (pentru care, chiar si in situatia asta, te invidiez :) ) si fructe, si daca vezi un copil vesel, zambaret, jucaus si plin de viata.. sa-ti traiasca, e minunea ta mica in stare perfecta de functionare!! fa cat mai multe combinatii de fructe si incearca cate putin si cu restul, ori alimentul ca atare, ori amestecat prin fructe... important este ca macar ti-a lasat o mica portita, ca se poate si mai rau (sa nu vrea absolut nimic, ceea ce nu va doresc never ever....). laptele, chiar daca nu in totalitate, inca ii asigura o parte din necesarul zilnic de alimentatie... si poate de asta simte el nevoie, de lapte si fructe si..punct. hai, uite, eu iti intind o mana (si e destul de lunga sa ajunga pana la fundul butoiului :) ) si haida, usurel, hopa sus! imagineaza-ti spre exemplu o zi, sau o saptamana, in care tu tii regim, si ti-ai pus in cap sa nu mananci nimic... ee, mama ta, spre exemplu, considera chestia asta o mare tampenie, nu intelege care sunt motivele, si nu mai stie ce sa faca decat sa planga ca tu nu vrei sa mananci, desi tie nu ti se pare nimic anormal (stiu ca e totul cam tras de par, dar intelegi tu ideea principala..). la un moment dat, o sa treaca, si probabil o sa-ti dai seama ca au mai iesit niste dintisori si astia au fost problema.. sau pur si simplu o sa treaca de la sine... eu va pup dulce dulce pe amandoi si va doresc din tot sufletul pofta mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am lipsit motivat.. am reusit sa ne rupem fibra optica singuri, cu buldo-excavatorul.... sper sa recuperez cu cititul astazi...
Flore, felicitari pentru pasi... asta am retinut din ce am citit acum 2 zile...
Si... LA MULTI ANI, Crinuta si Antonia!!!!!! ; cat de repede a trecut acest an.. incredibil.... ma bucur enorm ca imi sinteti prietene si va urez din suflet sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de familiile voastre frumoase
Revin..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Donia vazut pozele de Halloween, superbi Cristinel si Roxana.

bebinuta detaliaza putin te rog faza cu baby tv - ca am mai auzito si pe Raluca cu asa ceva - dar credeam ca e ceva local - pt Buc. dar daca zici ca si voi va uitati... E pe cablu? Gratis? Frecvente ceva? E in vre-un pachet? tradu-mi si mie, plizzz. Merci.

Miro

Miro, este un program oferit de Dolce. Eu am tot pachetul pentru copii. Nu cred ca la upc sau rds este acest program. Oricum e super fain.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput