Cat de ...egale vreti sa fiti cu barbatii?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
quote:
Originally posted by amyarabella
Egalitate in drepturi cu cine ? Cu barbatii in general ?
SAU cu barbatul de langa tine?
Eu cu barbatii in general nu cred ca suntem egale nici nu prea avem cum ...
Dar cu barbatul de langa noi ar fi bine sa fim ...zic euEu consider ca sunt mai mereu egala cu el pt ca la noi in casa ne impartim cam egal treburile,grijile...El este langa mine atunci cand eu am nevoie si eu langa el cand are nevoie de sprijin ,consolare,ajutor etc.
Asta consider eu egalitate !!!!
mami Amy si bebe Stefan
Ce faci cind pentru aceeasi pozitie (job) esti data la o parte (cu toate ca esti mai calificata) in favoarea unui barbat - doar in virtutea faptului ca e barbat?
Sau daca pentru aceeasi pozitie colegul este platit mai mult decit tine, tot in virtutea aceluiasi fapt?
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
allegro spune:
quote:
Originally posted by olguta12
Comparam merele cu portocalele.
A te complace in rolul de "vrabiutza ranita" si neajutorata este cel mai "vechi" si mai nemernic rol pe care l-au jucat si inca il mai joaca femeile. Revenim la vechea poveste a Printesei care sta protzapita in turn, si-l asteapta pe Printz sa o salveze. Da-r-ar naiba-n el de turn, ca-l darim caramida cu caramida.
olguta12
he! he! legat de atitudinea "vrabiuta ranita", am vazut aseara Shrek3. Mi-a placut mesajul de-am murit (unul din ele): Fiona le scutura pe printesele mironositze care isi luau poza clasica in asteptarea Printului...plus ars sutiene in piata. Devin fetele amazoane si sparg zidurile inchisorii fizice si imaginare (stereotipuri, vezi si discutia de la cabinetul psihologic).Delicios.
din ce poveste e Rapunzel? E prima data cind aud de acest personaj. Si am citit ceva povesti la viata mea.
mirela.d spune:
Nu am mai auzit de mult de angajarea unui barbat in detrimentul unei femei doar pentru ca este barbat sau stabilirea unui salariu mai mare pentru acelasi post pentru acelasi motiv.
Eu lucrez in domeniul privat (in Romania) si sincera sa fiu sunt uimita sa aud asa ceva. Nu am vazut niciodata un caz de discriminare. Nu neg ca exista dar cred ca sunt cazuri izolate.
Sa nu uitam ca sunt posturi unde barbatii sunt cei supusi discriminarii. Exemple: secretare, receptionere...
ocebine spune:
quote:
Originally posted by mirela.d
Nu am mai auzit de mult de angajarea unui barbat in detrimentul unei femei doar pentru ca este barbat sau stabilirea unui salariu mai mare pentru acelasi post pentru acelasi motiv.
Eu lucrez in domeniul privat (in Romania) si sincera sa fiu sunt uimita sa aud asa ceva. Nu am vazut niciodata un caz de discriminare. Nu neg ca exista dar cred ca sunt cazuri izolate.
Sa nu uitam ca sunt posturi unde barbatii sunt cei supusi discriminarii.Exemple: secretare, receptionere...
Mirela.d....uite un articol www.businessweek.com/careers/workingparents/blog/archives/2007/04/working_women_a.html" target="_blank">http://www.businessweek.com/careers/workingparents/blog/archives/2007/04/working_women_a.html
Extras: "One year out of college, women working full time earn 80% percent of what men earn. Ten years later, women earn 69% percent as much as men."
Allegro, uite povestea: http://en.wikipedia.org/wiki/Rapunzel si pe mine m-a distrat faza din Sherk...mai ales cind Frumoasa tot adormea pe unde se aseza
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amyarabella/amyarabella.jpg)
amyarabella spune:
quote:
Originally posted by ocebinequote:
Originally posted by amyarabella
Egalitate in drepturi cu cine ? Cu barbatii in general ?
SAU cu barbatul de langa tine?
Eu cu barbatii in general nu cred ca suntem egale nici nu prea avem cum ...
Dar cu barbatul de langa noi ar fi bine sa fim ...zic euEu consider ca sunt mai mereu egala cu el pt ca la noi in casa ne impartim cam egal treburile,grijile...El este langa mine atunci cand eu am nevoie si eu langa el cand are nevoie de sprijin ,consolare,ajutor etc.
Asta consider eu egalitate !!!!
mami Amy si bebe Stefan
Ce faci cind pentru aceeasi pozitie (job) esti data la o parte (cu toate ca esti mai calificata) in favoarea unui barbat - doar in virtutea faptului ca e barbat?
Sau daca pentru aceeasi pozitie colegul este platit mai mult decit tine, tot in virtutea aceluiasi fapt?
Anamaria
Daca aceasta este mentalitatea firmei respective ,imi caut cu siguranta alt loc de munca intr-o alta firma.O firma care face discriminari de genul acesta nu este de mine !!!!
Iar daca ai dovezi (putin probabil cred) ,eu as dao in jidecata in locul tau.
mami Amy si bebe Stefan