Cat de ...egale vreti sa fiti cu barbatii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

eu imi doresc sa fiu doar egala in sanse.

Subscriu.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Eu as vrea ca egalitatea sa fie cam asa: eu sa stau acasa, sa ma ingrijesc de copil, de mine si de casa (si de el din cand in cand), sa merg la sala, la coafor, sa fiu o doamna, sa ma iubeasca pentru ce si pentru cum sunt, sa vina cu toti banii acasa, sa nu lipseasca da' sa mearga si la munca, sa ma suporte cu fitze si hachitze, sa nu aibe pretentii absurde gen calcat, mancare calda, alea-alea.
Macar pentru o zi.
Si cand m-am trezit se facu dimineata...

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

in situatiile care ne convin noua, femeilor, vreau sa fiu egala cu el, dar unde nu e avantajos, nu...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

adica...cam cand ai vrea tu sa fi egala?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

In afara de faptul ca eu plang mai mereu si el nu plange niciodata, in rest sunt mai barbata decat el. Eu bat cuie in casa, eu repar prize, lumina, dulapul, eu spal geamurile si ma cocot pe ele desi stau la et 7 de zice lumea ca vreau sa ma sinucid, eu car bagaje si copil zi de zi de la piata acasa...El numai ca aduce bani, in rest este cam absent la toate treburile casei. Daca stateam la curte as fi spart si lemne tot eu cu siguranta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elle_seb

Eu as vrea ca egalitatea sa fie cam asa: eu sa stau acasa, sa ma ingrijesc de copil, de mine si de casa (si de el din cand in cand), sa merg la sala, la coafor, sa fiu o doamna, sa ma iubeasca pentru ce si pentru cum sunt, sa vina cu toti banii acasa, sa nu lipseasca da' sa mearga si la munca, sa ma suporte cu fitze si hachitze, sa nu aibe pretentii absurde gen calcat, mancare calda, alea-alea.
Macar pentru o zi.
Si cand m-am trezit se facu dimineata...
Elle

EXACT ASTA VROIAM SA-TI SPUN SI EU !!!

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tanima_i2002

In afara de faptul ca eu plang mai mereu si el nu plange niciodata, in rest sunt mai barbata decat el. Eu bat cuie in casa, eu repar prize, lumina, dulapul, eu spal geamurile si ma cocot pe ele desi stau la et 7 de zice lumea ca vreau sa ma sinucid, eu car bagaje si copil zi de zi de la piata acasa...El numai ca aduce bani, in rest este cam absent la toate treburile casei. Daca stateam la curte as fi spart si lemne tot eu cu siguranta.

As vrea si eu sa fii nevasta mea

Elle

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elle_seb

quote:
Originally posted by tanima_i2002

As vrea si eu sa fii nevasta mea

Elle

si a mea!!! ca tare buna e o nevasta ca tine la casa omului!sper ca in timp sa nu iti vina ideea sa ne fi egala ,ca nu tine!

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyda

cred ca ea s-a referit mai mult la faptul ca multe femei se comporta mai...barbateste ,sustin ca nu au nevoie de un barbat langa ele ,ca se pot descurca f bine si singure .ea nu a vorbit de prezenta unui barbat care sa o ajute dpdv financiar,ci al sentimentului pe care il ai atunci cand iti este greu si sti ca ai o persoana care sa iti fie aproape si sa te ajute atunci cad ai nevoie .nu se referea la muncile casnice care sunt intr-o casa ,ci la sentimentul pe care il da ei barbatul de langa ea atunci cand o tine in brate si ii spune ca totul se rezolva...se referea la serile cand simte nevoia sa stea langa" barbatul ei" care sa-i asculte problemele de femeie care are nevoie de umarul lui pe care ...uneori sa planga.si el ca un barbat adevarat sa-i stearga lacrimile...de femeie .

dana

dar ca sa revenim la subiect de ceea ce este scris mai sus ce parere aveti?cred ca la asta se referea doamna!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

tot apropos de titlul subiectului, mi-am mai amintit de-o vorba 'din batrani': "femeie, fii barbata!!!"

sa fim seriosi...
barbatii nu suporta spitalele, le e frica de doctori, de injectii, de extractii dentare !
a, si mai presus de toate: cati barbati credeti ca ar duce o sarcina la bun sfarsit, plus nasterea???
aici sa-i vad pe 'stimabili'!!! cam pana fix AICI, vreau eu sa fiu egala cu barbatzii!

si daca e sa raspund fix on-topic, dana - pt ca pana acum am raspuns practic la intrebarea din titlul subiectului tau, si nu vis-a-vis de situatia prezentata de tine:
DA, eu am nevoie de un barbat, de 'siguranta' pe care mi-o da prezenta lui in viata mea; nu neaparat dpdv fizic, dar ca idee in primul rand, pt ca EL este JUMATATEA mea, nu?!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Eu zic ca nu exista egalitate. Sau mai bine zis ca ne iese pe nas egalitatea pe care o solicitam cu pieptul inainte. Si daca ma gandesc mai bine nici nu vreau egalitate. Nu vreau sa demonstrez nimanui cat de barbat pot eu sa fiu, evident ca pot sa fiu, dar chiar imi serveste mie cu adevarat la ceva asta?
Cred ca orice femeie, cat ar fi ea de bataioasa si de luptatoare are nevoie la sfarsitul zilei de imbratisarea sotului si el, ca un barbat adevarat, sa-i fie aproape din toate punctele de vedere.
Eu n-as vrea sa fiu egala barbatului. As vrea eu sa fiu femeia si el sa fie barbatul.

Elle

Mergi la inceput