scaunul de masina a salvat o fetita intr-un...
Raspunsuri - Pagina 3
bibimic spune:
Cred ca m-am exprimat gresit.Nu zbiara- nu e o criza de nervi, in genere nu face crize de nervi, intelege cand spun nu, cu explicatiile de rigoare, nu urla cand nu-i deschid sertaru' cu cutite.Am scris cautand ceva solutii( din experienta altora), nu un sut in fund( nu cred ca in situatia asta o sa fie un pas inainte).
Se pare ca tre sa-mi mai cumpar niste nervi, si sa continui s-o leg cu centurile.
Cristina_C spune:
O solutie ar fi sa gasesti un politist care sa discute cu ea serios despre importanta centurii, sigur o va impresiona cand il va vedea in uniforma si va intelege cu ocazia asta ca unde-i lege, nu-i tocmeala. Asa am facut noi si-a functionat.
petaluda spune:
Nu vreau sa va intristez cu mesajul meu dar as vrea sa va povestesc tragedia traita de niste cunoscuti de-ai mei care si-au pierdut astfel copilasul.
Copilul nu statea in scaun, plangea de ii venea rau... asa ca mama a decis ca va sta ea in spate cu bebelusul in brate. Un idiot a intrat in ei ( din vina lui, nu a tatalui, tatal conduce exemplar, dar ce te faci cu ceilalti soferi )Mama si tatal, amandoi purtau centura si nu s-au ales nici macar cu o zgarietura insa copilul in urma impactului a zburat din bratele mamei si lovitura i-a fost fatala.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by petaluda
Nu vreau sa va intristez cu mesajul meu dar as vrea sa va povestesc tragedia traita de niste cunoscuti de-ai mei care si-au pierdut astfel copilasul.
Copilul nu statea in scaun, plangea de ii venea rau... asa ca mama a decis ca va sta ea in spate cu bebelusul in brate. Un idiot a intrat in ei ( din vina lui, nu a tatalui, tatal conduce exemplar, dar ce te faci cu ceilalti soferi )Mama si tatal, amandoi purtau centura si nu s-au ales nici macar cu o zgarietura insa copilul in urma impactului a zburat din bratele mamei si lovitura i-a fost fatala.
Ce trist....
Noi il tinem pe Aidan numai in scaun, mai plange si el de nervi dar nu are ce face.Poate sa planga pana se face verde la fata(nu e cazul dar daca ar fi nu as ceda)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Qamar spune:
si Bia incepuse sa se crizeze in scaun pe la 1 an, 1 an si-un pic insa nu am mers niciodata fara sa fie asigurata corect in scaun; cand am vazut ca nu se mai poate, i-am schimbat scaunul cu unul mai mare, mai confortabil si acum sta fara nicio problema...chiar si la trasee de genul Bucuresti-Hunedoara, cu pauzele necesare...soferului
nu va suparati pe mine, dar mi se pare inconstienta sa nu asiguri copilul in masina; degeaba va amagiti ca aveti sau sunteti soferi buni, nu se stie niciodata cand trece vreun nebun pe rosu....cand voi sunteti pe verde....
no offence dar aveti grija de puiuti
Ce mai citim noi
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
fianna spune:
Eu nu am folosit scaunul de masina de 2 ori: cand am plecat din spital si eram mult prea obosita si slabita ca sa ma lupt cu mama si inca o data cand am venit de la aeroport si nu avea loc de bagaje in masina. Dar ce emotii am avut! Am stat ca pe ace tot drumul.
Si tot timpul ma minunez cand vad cat de multi copi si bebelusi sunt tinuti in brate in masini. Mi se pare extrem de periculos.
Zicea cineva mai demult de centruile de siguranta ca ar fi periculoase. Intrdevar pentru cu copil sunt, si de aceea exista booster seats care ar trebui sa devina obligatorii dupa parerea mea.
ruxandra_sb spune:
.. din pacate acu ceva vreme a murit un bb tinut in brate, de pe-aici, de pe dc.. si tot asa adultii n-au patit nimica..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)