Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (250)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana a mancat ca o sparta tortelini cu carne , pe care am pus si smantana.Spanac cu ou n-a vrut nici sa guste azi (NU PANAC ).Acum am scapat un picutz de am scris,ca i-am dat iar crema sa se joace cu ea.Dar a venit deja cu ea la mine:NU TEBE CHEMA,PUNE LA LOC.PUNE CAPACU!
Am mai facut pe Baba cloantza azi,cu un batic si acum il pune pe taica-su sa se maimutzareasca asa :http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-31/21:33:13
Io zic ca-i perfect de BABA CLOANTZA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

GIO iar am nimerit dropul cu intreruperi taman cand ne uitam la filmele cu Marco Ce faina e chestia cu ciocanul cred ca si eu o sa ii cumpar o trusa de scule ,desi nu-i baiat ...
Merg sa o pun la nani si revin,sper ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..ce gagica misto e Roxana .
Ai fata mare doamna , esti o mamica tanara.
Acum am vb cu prietena mea la telefon, are laringita, de duminica nu a mai iesit din casa. Mi-a spus ca crunta boala, in viata ei nu a fost asha bolnava ca acum si ca sigur Dani s-a simtit super naspha si a suferit
La voi se merge maine la "Ziua Mortilor?" La noi in oras se merge pe 8 noiembrie, maine merg ungurii.M-am uitat si in calendar si in 8 e sarbatoare cu rosu, maine nu e nimic. La Sebes nu se merge deloc, "ziua mortilor" e considerata vinerea mare (cea dinaintea pastilor) .
Eu merg la nani ca mi-e somn.
Noapte buna tuturor .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco al meu a adormit la ora 22. dar s-a trezit urland de vreo 3 ori. noi am profitat sa mai stam la o poveste.
Moni, Ingrid asa e si marco cu mine. el ma trage de la comp, se pune la mine in brate, numai sa nu scriu nimic. eu il inteleg, ca-i e dor de mine, cum e la gradi toata ziua. Dia face la fel cu Moni, dar Diana de Ingrid?
Moni jucaria e de la Ikea, mi-a placut mult si cand e crizat il pun la masuta si isi consuma nervii si furia pe aia.
Bianca si Marco mananca supa fara paine, in rest in ce pot ii pun dar putin si doar miez.
Maraki chiar ca ai o fata misto de tot, bunoaca rau!!!
Mirela, Denisa .

in pat cu mine, si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova
[Moni jucaria e de la Ikea, mi-a placut mult si cand e crizat il pun la masuta si isi consuma nervii si furia pe aia.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Si sta la masutza ? Atunci inseamna ca nu-i crizat defel

Merg la nani si eu,noapte buna!

Mergi la inceput

Mda ... buna dimineatza,tot eu dau deschiderea.
Gata, Diana nicio sansa de panou,ca iar mi-a dat desteptarea la 5 ,a vent cu toate orataniile la noi in pat ,calare pe mine si cu gura mergand ca o moara stricata Asa ca-s zombie de somn si e 1 nov am de lucru cat cuprinde Noroc ca mi-a facut colegutza cafeaua,acum sunt in curs de trezire.
Haa ... a intrat acum soferul de tir care ne aduce marfa si zice "mai ce-mi place cand intru aici dimineatza si va vad cu ochii umflati de somn de zici ca voi ati condus mii de km"
Ma pun sa rasfoiesc presa oleac ,poate reusesc sa ma trezesc d-amu-ntr-o ora
CATA deja inveti?

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=SMMm4E6C6KA
Au trecut deja 15 ani de cand au murit,nu-mi vine sa cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

http://www.youtube.com/watch?v=SMMm4E6C6KA
Au trecut deja 15 ani de cand au murit,nu-mi vine sa cred!

http://www.youtube.com/watch?v=M0E3PkYQPz8 ........azi se implinesc 18 ani de cand nu mai e

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..inca nu, fac unghiile, ca eu daca nu am unghiile facute nu pot sa invat!

Bia

Mergi la inceput

Tot azi? Ce dor imi era de ea ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZX3ohY-e8wE asta imi placea

Mergi la inceput