Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (250)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce va pasa cu reclamele astea,va faceti treaba
Io tre sa bag deja de acum "activitati" cu Diana,ca altfel ma termina,tot agatzata de mine e.
Na ca a sosit Ghitza de la cumparaturi si deja e la usa si striga UNDE CIOCO TATI? Si evident il cauta in bagaje.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cosmina, pai asta am realizat si eu. Ca am la usa 2 fete si o sa trec si eu prin emotiile astea.

Sa-l vedem pe Cosmin!!!

Bianca, am promis ca voi recupera cu site-ul imediat ce reiau serviciul, deci dupa 1 decembrie.
Voi avea nevoie de mult timp in care sa pot prelucra pozele si acasa nu ma lasa fetele mai mult de-o jumatate de ora legata in fata calculatorului (si-asta in cazuri bune).
Nu va suparati, SIGUR voi relau lucrul la site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ma duc sa le pregatesc masa de seara.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, frumos gestul vostru
Vai...mi-a pus orarul la faculta..in fiecare sambata si duminica am ore..Urasc sa merg duminica la scoala si sa ma trezesc de dimineata.
Maraki, ce faci?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCAAAAAA fata te duci cu gandul prea departe, pai ec fiimea e de gagici????inca nu e momentul la cat e de copilaraosa si naiva nici gand , baietelu e un copil de aici ed la bloc cu care ae s a imprietenit cu catva timp in urma iar eu sunt fericita ptr ac ea chiar nu avea prieteni la bloc , ce gagici pai ec ar insemna ca toti baietii cu care ea se joaca tot timpul sa i perceapa asa> fiimea se uiat la desene, imbraca papusi , se joaca cu casete video (cica face castele)si habar nu are cum s a nascutasa caaaaaaaaaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

deci nu i una ca mine care as iverseze litere

Mergi la inceput

Dana, multumim .
Cosmi, m-am speriat...credeam ca doar Sandra se mai uita la desene si se mai joaca cu jucariile si papusile .
Am sa ii cumpar de craciun setul ala care si-l doreste cu cal masina, grajd si papusa. M-am hotarat. Doar ca tin minte ca mai demult l-am vazut si prin magazine la noi si poate e mai ieftin un pic. Dar trebuie sa imi fac timp sa colind Metro Selgros...si inca nu cred ca au scos astia jucariile mai cat de cat.
Am fost la Plus in Sebes si am cumparat bomboane globuri de cioco deja au aparut. Am cumparat un pachet pt Sandra, unul pt finul meu mic de 1.6 luni si unul pt finul de 5 ani. De Dani am uitat. Inca nu imi e la indemana sa ii cumpar dulciuri ca nu prea ii dau. Kinder doar dar rar de tot

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

I-am dat lui Dani cacao-a si eu am plecat in bucatarie. La un moment dat striga "babo" el bause 200 ml cacao. Vin repede si il intreb daca mai vrea si nu zice nimic...fug si ii mai fac 100 ml dar a baut doar 50 ml din ea. Cand se ridica vad ca bluza pe o parte la umar era plina de cacao. Deaia bause el 200 ml si a mai acceptat dupa..cine stie cat a curs din sticla...sticla noua cred ca trebuia sa o strang mai bine.
L-am dus sa il schimb si i-am spus sa spuna copii ..a spus "pii". mi-am amintit de cresa si l-am intrebat daca vrea sa mergem la copii la cresa. A raspuns "nu pii", "nu cles...."(un cuvant indescifrabil) si a mai spus "batle" (cred ca bate) . L-am intrebat cine il bate si pauza..nu a zis nimic.
S-a facut mai pupacios, mai vine si singur sa dea pusi cand are chef.
Dar la cresa nu vrea sa mearga cica.
Nici nu am mai fost la cresa de atunci...sper sa merg sapt viitoare sa si platesc ca suntem restanti. 7 zile X 4 lei.
Azi avem cremvusti de cina..sper sa manance ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

BIANCAAAAAA fata te duci cu gandul prea departe, pai ec fiimea e de gagici????inca nu e momentul la cat e de copilaraosa si naiva nici gand , baietelu e un copil de aici ed la bloc cu care ae s a imprietenit cu catva timp in urma iar eu sunt fericita ptr ac ea chiar nu avea prieteni la bloc , ce gagici pai ec ar insemna ca toti baietii cu care ea se joaca tot timpul sa i perceapa asa> fiimea se uiat la desene, imbraca papusi , se joaca cu casete video (cica face castele)si habar nu are cum s a nascutasa caaaaaaaaaaaa....

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975

Cosmina eu la gradi in grupa mijlocie am primit de la un tip un inelus, ne sarutam cu limba

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hai ca de cand am reteta aia de mujdei, fac mereu pui pe sticla Vorbesc cu Roxana pe mess....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput