Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (250)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELII important este sa apara sansaverisoara mea s a angajat la brd fara pile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Mama lucreaza la BCR. E naspa rau situatia actuala. Promovari?! Nici vorba. Vine acusi inca un val de restructurari. NU stiu cate mii de angajati vor fi dati afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai sa scriu si eu 2 vorbe, ca voi ati fost atat de dragute si ne-ati tot facut galerie.
Deci una peste alta situatia actuala e urmatoarea: noi acasa de ieri. Oarecum riscant: eu cu operatia cam varza pe motiv de "carne rea" la mine. Se cicatrizeaza greu, nu se prinde si doare ingrozitor. Bebe cu infectie de bont ombilical cu E coli. Care ma ingrozeste. Si sunt cam disperata si deprimata.
De nastere..............inainte sa merg la spital miercuri am intrat si eu in travaliu. Contractii dureroase (oarecum) la 10 minute. Doctorul nu era in spital, dar m-au internat aia. Pe seara m-a vazut doctorul si mi-a spus ca ma opereaza joi sau vineri, numai sa ma dilat macar putin (aveam doar colul moale). Si miercuri/joi noapte tine-te contractii si nesomn. Horror. Contractii la 10-12 minute non stop de nu m-au lasat sa dorm. SI dureau rau. SI pentru CE? A 2-a zi, situatia colului stationara. . Buuun. Deja plangeam de groaza. Imi face asistenta un scobutil si se raresc contractiile (pe la pranz). Seara iar scobutil, urmat de data asta de contractii la 5 minute toata noaptea, de muscam bara de la pat. SI pe la 1 cand ma plimbam ma ia asistenta ca nu crede ca am dureri, ca ce simt eu tb sa fie "cam ca la ciclu". Asa cicluri ii doresc si eu! Numai ca nenorocita e la menopauza. A venit medicul de garda si a vazut colul mai scurt si parca putin mai dilatat. Vineri a venit Radu sa vb cu doctorul sa ma opereze ca nu mai tine figura. Voia sa ma scoata din spital sa ma duca oriunde. SI in sfarsit ma consulta doctorul: col sters, dilatat 1-2. , a coborat capul copilului, deci ne operam azi. Asta era pe la 9. Pe la 2 m-au dus in sala de nasteri, monitorizare, branula, sala de operatii la 4. SI aici incepe alta distractie. Ca durerile mele erau de la uterul care se cam destrama. Deci mi-am cam luat adio de la alt bebe mic. Cred ca am facut ceva hemoragie, nu mi-a spus nimeni exact, dar erau cam verzi oamenii. Si lichidul bebelui era cam verde. . Sa nu zic mai mult! Bebe puternic a racnit repede, prea repede si a aspirat lichid din ala cu meconiu. SI mai avea si circulara de cordon, ca eu numai asa fac bebeii. Apgar 8. Bine ca s-a terminat! Acum sa-l rezolv pe bebe, ca eu is soi rau si o sa ma fac bine.
Bebe e cumintel si sta atarnat de sanul meu non stop. E rabdator si suge cu drag. Seamana tot cu Radu. Ana e topita dupa el. Numai "bebelul" aud de la ea. Vrea sa-l mangaie si sa-l pupe. Si s-a speriat de buricutul lui aseara. Si de putzulica. (zicea ca e buba). Problema cu Ana e ca a stat cu socrii vreo 3 zile si acum e cam isterica. O sa-i treaca.
. Si o sa mai revin cand ne-om mai veni in fire (acum bebe doarme si Ana e cu tati).

Bee cu Ana Teodora si Razvan Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...ca deja e seara.
Bee ce de peripetii ai avut. Cum arata buricul ala mai exact? Sincer nu imi pot inchipui. daca ai chef fa-ne o poza. sa iti creasca bebe mic mare si sa se faca sanatos.
Eu mi-am pus supa de gaina la foc...sper ca pana la 22 sa fie gata.
Pe panoul cuminteniei mai puteti pune una bucata de copil pe nume Daniel. In afara de crizele cand ii iei ceva din mana...e super cuminte. Acum se joaca pe jos cu masinutele si ma`sa la calc.
La banca era viata acum cativa ani. Acum e naspha rau de tot, salariile sunt mari dar programul de lucru..de dimineata pana seara. Si eu m-am visat intr-o banca dar acum am urmat alta cale. Sa vedem ce imi rezerva viitorul.
Giova, cumpara-i scaun auto (un fel de foltoliu ), e mai comod decat inaltatorul ala.
Bumbi, am vazut si eu pozele cu strumfii..seamana f bine.
Sunt prin zona.....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Te pup cu drag. E mai greu acum, dar sunt convinsa ca o sa reusesti sa treci peste. Ti-a zis Radu ca s-a intalnit azi cu Alex? Pup piticii si vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE aoleu ce horror,ma enervez numai cand citesc asa ceva,cum e posibil????? Pai asta e cezariana? Si mai ales dupa ce ai mai avut odata o cezariana? Groaznic! Imi pare rau de buricutz,sper sa ii treaca repede si tu sa iti revi si mai repde din depresie si sa uiti partile rele din treaba asta
Poate apuci sa ne pui si macar o poza cu razvael?
ANASEBE ce mai zici?

Eu sunt iar singura cu Diana,mai evadez din cand in cand si bag nasul prin zona.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bee, nu stiu ce medic ai avut, dar i-as fi spus vreo doua inainte sa plec din spital.
Florina, pe cand poze noi?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of mai Brandusa, dar prin multe ai trecut. doamne ce te-ai mai chinuit....insanatosire grabnica, refacere rapida, la fel si bebeului dragul meu....
ce dulce e Ana, vezi ce dadaca va fi cu Razvanel.
Bianca eu deocamdata nu am nevoie de scaun, pana ajunge copilul meu la 15 kg..... . ne gandeam cand vom lua masina2 sa luam si scaun. ca sa nu mai avem grija mutatului dintr-una in alta.

Marco a mancat cateva linguri de spanac cu paine, pana l-am atins la vreo afta, si gata...a inceput sa planga si nu a mai vrut.

merg sa fac tura 2 de galuste, poate mananca supica mai tarziu.

ne-am filmat putin:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

BEE pupici multi si multa sanatate

STEFAN se uita la reclame , BIANCA e la engleza , eu am calcat , aspirat , treaba multa si vreau sa fac un piure sa papam cu ficatei si as i pastram lui gabi ca vine tarziu.....asa a venit si aseara , musafiri 12 la nr si el nu era acaas , cand a venit aia au plecat , era 23

Mergi la inceput

vineri plec la tara ca tb sa o pomenesc pe soacrame a de 2 ani, nu stiu cand au tecut, sper sa fie vreme buna ca 25 de persoane in casa nu au loc

bianca ramane acasa ca se duce la cununia profului de dans

Mergi la inceput