Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (250)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu nu l am mai cantarit demult dar parca nici n a slabit nici nu s a ingrasat, in schimb BIANCA de cand cu efortu asta fizic parca i mai slabaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai am vazut ca madam cuscra Irina l-a facut pe Mario si mare egoist,eu una n-am vazut cand ne-am intalnit.Cu Diana a fost gentelman ,asa ca ea s-a jucat in voie si cu jucariile lui de nisip.Iar de agresivitate nici vorba,nici macar sa o impinga ... Doar s-au fugarit,au tzopait,dansat si tzipat (concurs) Iar Diana era maimutza in toata regula si daca se tzapa Mario cu pe asfalt,in doua secunde si ea era in aceeasi pozitie.Asta asa,ca sa nu-l credeti pe ginerica chiar oaia neagra din zona

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mai nu e mai rau...e doar vesel...asa e el...e iubirea vietii mele....e scopul meu in viata...e tot ce am mai bun in lume....cand il vad nu mai imi trebuie nimic...nici nu am cuvinte sa exprim ce inseamna el pentru mine...nici nu e atat de bogat vocabularul limbii romane.E puiul meu de om.

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/jerpelm#date/2007-08-15/20:33:03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Mai nu e mai rau...e doar vesel...asa e el...e iubirea vietii mele....e scopul meu in viata...e tot ce am mai bun in lume....cand il vad nu mai imi trebuie nimic...nici nu am cuvinte sa exprim ce inseamna el pentru mine...nici nu e atat de bogat vocabularul limbii romane.E puiul meu de om.

subscriu.... foarte frumos Irinuca, m-ai uns la suflet

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Buna dimineata!
Am reusit sa citesc pe fuga ceva din ce s-a mai scris de ieri, mai nou vad ca nici piticul meu nu ma suporta la calculator sau daca apuc sa ma asez pe scaun vrea si el in brate si sa butoneze
Ieri am reusit sa-l tund ca transpira f tare la caput. Dr de familie a zis ca daca transpira tare in zona capului sa-i dau 10 zile Ca lactic.....dar eu stiu, asa, fara sa am analize care sa indice carenta...plus ca ii dau Vitam cate 10 ml/zi si are si Ca.

Bumbita, minunati baietii tai, si seamana atat de tare!
Ingrid, ma bucur mult ca nu e otita la Diana, si nici nimik altceva! Poate intr-adevar ii ies maselutele!
Giova, cautand despre afte am dat peste med ala dar nu stiu mai multe despre el..... a fost o sugestie! Sanatate lui MArco! De la ce se fac totui aftele astea?
Iuliana, multumesc pentru oferta!
Denisa draga si eu zic ca te supra-soliciti....incearca totusi sa-ti gasesti pe cineva la ajutor. Micutii tai au nevoie de mamaica lor odihnita si sanatoasa! Cum mai stai cu tiroida?
Mirela.....macar e si mama ta acolo sa te ajute! O sa vezi ce fetita scumpa o sa ai si cat de mult o sa o iubeasca Dani!!!
Maraki, mama ta nu l-a vazut inca pe Angelo live, nu? Cand trebuie sa vina?

Fug sa ma joc cu piticutul!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

ioana ca sa aiba carenta de ca, mie mi-a zis ca trebuie sa transpire lacap, dar trebuie sa-i transpire si mainile .

are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbeati de kg.Diana chiar slabutza cum e, a luat super constant,pana la un an cca 400-600 g pe luna,si dupa un an cca 200 g pe luna.
Sunt un picutz necajita ca va pleca unul din colegi,a primit o super oferta tot la o firma cu capital italian,dar salariu aproape dublu.Azi a fost la interviu.Imi pare bine pentru el,dar cine stie cine va veni in loc.Si celalalt vrea sa plece - asta e ,e mai nasol de ei,in productiie ... Ce pacat,ca am fost o super gashca!
De fapt mie mi-a parut rau cam dupa toate gashtile din care am facut parte
Ma pregatesc sa plec acasa acum ... la joaca cu veselia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by anymony

Bumbita, vacinul nu e "valabil"6 luni, se face rapel ca si la calel vaccinuri la 6 luni. E nevoie de 3 doze pt a te sti complet protejata. si se recomanda mai mult la cele care nu au inceput inca viata sexuala

Noi suntem tusitori, si cu nas curgator. Tuseste plin-cred ca e urmarea febrei de sapt trecuta. Ieri a tusit ziua, ii dau Ambroxol picaturi, sirop de plante si nurofen. Ceai bea dar numai de care ii place ei, cu miere si lamiie. Sper sa nu ajungem la antibiotic, mai ales ca febra nu avem.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

any multumesc de precizare si muuuuuuuulta sanatate ioanei. ce parere ai de mucosin?

are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

IRINA apropo,colegul pe ejobs ala si-a pus CV si abia de cateva saptamani a inceput sa-si puna CV pe net! Mama o sa faca spume macaronarii cand afla ca pleaca
Am plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri.
Giova nu stiu ce sa zic eu totdeauna l-am candtarit imbracat adica cu body si pantalonasi de casa nu mare lucru, eu zic ca asa imi pot da seama de diferanta de greutate. Cert e ca nu aluat in greuatate aproape deloc, poate entru ca sunt mai zvapaiati si consuma tot ce mananca
Cata mersi de raspuns, lasa ca Bia macar a luat ceva si stiu ca si ea e zvapaiata
Irina frumos ai zis asta cred ca simte fiecare mamica. Prapaditii astia mici ne mumineaza viata, eu nici nu imi amintesc cum fost inainte.
Fetelor va pup si va doresc o dupa-masa frumoasa.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput